En tur i deres Show Room er ikke som en tur i Ilva, det ser noget mere tilfældigt ud, men hold da op det bliver opvejet af service. Det er rent faktisk mennesker der kender produkterne og ønsker at r... Voir plus
Lisez les avis des autres
Så er vi her igen 👍 møbelringen lever op til sit ry og leverer som aftalt og denne gang var vi ikke hjemme så vores spisestole stod pænt leveret i carporten med en faktura i postkassen samt chokol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega god oplevelse. Efter ordre afgivelse blev man kontaktet med hvilken dato sofaen blev leveret. Ikke bare mellem 8-16, men et præcist tidspunkt. På dagens SMSer chaufføren 10 min inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leveringen var lidt længere end forventet, men da jeg kontaktede møbelringen var der svar på både mail og sms inden for få timer. Sofaen endnu pænere end forventet, til en god pris og selve koordi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.
Coordonnées de contact
Hovedgaden 2, 4261, Dalmose, Danemark
- Kontakt@moebelringen.dk
- moebelringen.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super service, præcist tidspunkt for levering - fejlfri handel.
Det passede på beskrivelsen .
Gode priser, perfekt vejledning 🫶🏻
Fantastisk kundeservice, fra bestilling til levering, de varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god og høflig betjening.
Super god og høflig betjening.
Hurtig levering.
Lækker sofaer og møbler med alverdens muligheder og hurtig levering og det bedste er at det er til at betale.
Vil 100% anbefale møbler der fra og hvis jeg skal ud og have flere møbler bliver det klart derfra.
Vi handlet sofa og de var hjælpsomme og…
Vi handlet sofa og de var hjælpsomme og med os hele vejen. Vi blev også ringet op angående levering tid og sted så god service det kan kun anbefales.
Mvh Bjarne & Helle
Jeg bestilte en lænestol online
Jeg bestilte en lænestol online, men der var sket en fejl og varen var ikke på lager da de ville klargøre til levering.
Jeg fik tilbudt et rigtig godt alternativ og fik en stol som faktisk var dyrere end den jeg jeg havde bestilt, men differencen tog de på dig. Flot service.
Dejlig butik
Dejlig butik
God hjælp at få og jeg fik købt den lækreste sofa.
Hurtig levering af sofa og de kom præcis og samlede sofaen for os
Godt sted at handle møbler
Det har kun være gode oplevelser at handle med Møbelringen. Det gælder i butikken, da jeg fik min vare leveret og da jeg havde et spørgsmål til min sofa.
Super fin oplevelse.
Super fin oplevelse.
Købte og solgte en sofa. Kom til tiden og leveringen var som den skulle være.
Var i møbelringen i Dalmose i oktober…
Var i møbelringen i Dalmose i oktober og bestilte en soda , vi fik en prima vejledning , har fået leveret sofaen i dag . Vi fik besked om.levering ca kl 13 , det passede på tide , de søde mænd tog vores gamle sofa med . Så altid en god service. : ps vi bor på Stevns og det var turen værd. 1000 tak
Fantastisk service fra Møbelringen.
Ved bestilling via hjemmesiden, kom der hurtigt en ordrebekræftelse med forventet leveringstid. Denne blev holdt til tiden. Blev ydermere kontaktet vedrørende leveringstidspunkt,hvor vi aftalte de kunne leverer bestilte hjørnesofa i carporten ved vejen, da vi ikke kunne være hjemme ved levering. Den blev leveret til aftalte tid, men leveret i vores carport ved huset(en 30 meter indkørsel).
Tusind tak for en fantastisk service - kan kun anbefale at handle med Møbelringen og gør det gerne igen 👏
God levering.
God levering.. Den gamle sofa blev skilt ad og taget med, og den nye samlet..
Behagelige leveringsfolk..
Fik fik vores sofa hurtigere end…
Fik fik vores sofa hurtigere end forventet. Kvaliteten er super. Bedre end forventet.
Dejligt sted at handle møbler og søde…
Dejligt sted at handle møbler og søde og behagelig betjening og gode priser vi har købt Hjort Knudsen 9053 med drejefod perfekt spisestol, kan kun anbefale 👍👌
Fantastisk service
God service - både i butik og ved levering. Alle aftaler overholdt, god transport, godt pakket ind, rare mennesker og et par lækre sofaer.
Men ingen roser uden torne :
Fik at vide sofaerne skulle leveres af to personer, da vi ikke selv kunne hjælpe. Så dette blev bestilt og betalt. Men det var kun den ene der havde med sofaerne at gøre, så der føler vi os lidt snydt
Super service, super alt faktisk! Blev lovet en ny sofa på 8 uger, 6,5 uge efter står den i indkørslen! Alt i alt service som ellers kun mormor kendte til.
Det var en rigtig god oplevelse hele…
Det var en rigtig god oplevelse hele vejen fra jeg bestilte min sofa til den blev leveret herhjemme det kunne ikke blive bedre jeg vil komme igen og vil varmt anbefale jer til andre
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.