Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Mohito. Zarówno sklep, jak i obsługa robią bardzo dobre wrażenie. Ubrania są modne, świetnie się prezentują i mają bardzo dobrą jakość w stosunku do ceny. Duży wyb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Merce mai arrivata, da luglio che aspetto il rimborso. Dopo numerose mail non ho ancora ricevuto nulla. Ora addirittura le mail di richiesta rimborso mi tornano indietro non consegnate. Assolutamente... Voir plus
Bardzo polecam sklep Mohito. Ubrania ładnie się prezentują, są dobrej jakości, starannie wykonane i zgodne ze zdjęciami. Duży wybór modnych fasonów, dodatków oraz sprawna realizacja zamówienia sprawia... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ho acquistato diversi tipi di prodotti: una borsa, delle ballerine, un vestito, una canottiera e una camicia. Sono tutti molto carini e abbastanza simili alle foto (solo per scarpe e borsa il colore... Voir plus
L'entreprise a répondu
Marka Mohito to propozycja dla pewnych siebie, niezależnych kobiet. Jej projektanci tworzą modele, które łączą w sobie swobodę i elegancję. Kolekcje są zgodne z najnowszymi światowymi trendami, a rozbudowane kolekcje pozwalają na znalezienie ubrań i do...
Pologne
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ubrania dobre gatunkowo, rozmiar trochę zawyżony, trzeba czytać informacje z tabeli rozmiarów.

Réponse de Mohito
Zakupiłam piękna koszule. Wygląda rewelacyjnie i sam materiał jest bardzo dobrej jakości.

Réponse de Mohito
Für mich ist das Unternehmen mit rund 25% negativer Bewertung v.a. bei der Rückgabe und Rückerstattung leider nicht seriös. Der Bestell- und Bezahlvorgang stockt, und wenn ich Versandkosten (nur auf NICHT reduzierte Artikel ab 60 EUR ist er versandkostenfrei) bezahlen soll, dann kann ich erwarten, dass man das Paket zu mir bringt und ich es nicht noch abholen muss.

Réponse de Mohito
Świetny sklep internetowy, czasami nawet w bardzo przystępnych cenach. Po prostu należy polować na okazję.

Réponse de Mohito
Zamówienie online, odbiór w sklepie stacjonarnym - bardzo miła obsługa, uprzejma i pomocna Pani. Mogłam na miejscu przymierzyć produkty i od razu zwrócić zbyt dużą koszulkę. Za zamówienie online dostałam 10% zniżki na kolejne zakupy.

Réponse de Mohito
Bardzo szybka dostawa.Produkty dobrej jakości

Réponse de Mohito
Produkt bardzo dobrej jakości. Zamówienie prawidłowo opakowane i dostarczone na czas.

Absolute Katastrophe.
Bestellung Nr. 15100627987 wurde von mir vollständig retourniert. Die Retoure wurde am 11.05.2026 von Mohito bestätigt. Seit diesem Zeitpunkt warte ich auf die Erstattung.
Trotz bestätigter Retoure wurde die Erstattung bis heute nicht durchgeführt. Die Ware ist nachweislich bei Mohito eingegangen und die Rückgabe wurde bearbeitet, dennoch habe ich mein Geld bisher nicht zurückerhalten.
Besonders erschreckend ist, dass ich mit diesem Problem offenbar nicht allein bin. Auf Trustpilot finden sich zahlreiche ähnliche Berichte von Kunden, die ebenfalls von Problemen bei Rückerstattungen nach Retouren berichten.
Auf meine E-Mails wird nicht reagiert und eine Lösung wird nicht angeboten. Als Kundin werde ich seit Wochen mit dem Problem allein gelassen, obwohl die Retoure nachweislich bestätigt wurde.
Nach mehrfacher Kontaktaufnahme mit PayPal wurde mir inzwischen empfohlen, rechtliche Schritte einzuleiten und den Sachverhalt bei der Polizei anzuzeigen, da die Angelegenheit trotz bestätigter Retoure und wiederholter Kontaktversuche weiterhin ungeklärt ist.
Ich bin sehr enttäuscht und kann den Kundenservice aufgrund meiner bisherigen Erfahrungen nicht empfehlen.
Update:
Mohito hat auf meine Trustpilot-Bewertung öffentlich geantwortet und mitgeteilt, dass mein Anliegen an die zuständige Abteilung weitergeleitet wurde und man sich um eine Lösung kümmern werde.
Trotz dieser öffentlichen Zusage wurde ich bis heute weder kontaktiert noch habe ich eine konkrete Auskunft zu meiner Erstattung erhalten.
Daher stelle ich erneut folgende Fragen:
- Wann werde ich kontaktiert?
- Wann erhalte ich die mir zustehende Rückerstattung?
- Wann wird mein Fall tatsächlich bearbeitet?
- Warum wurde die Retoure bereits am 11.05.2026 bestätigt, die Erstattung jedoch bis heute nicht durchgeführt?
Statt allgemeiner Standardantworten erwarte ich eine konkrete Stellungnahme zu meinem Fall und eine verbindliche Auskunft zum weiteren Vorgehen.
Bislang entsteht für mich der Eindruck, dass auf öffentliche Bewertungen zwar reagiert wird, eine tatsächliche Klärung des Problems jedoch ausbleibt.

Réponse de Mohito
Uwielbiałam ten sklep i zakupy tam do czasu ostatniego zamówienia. Czekałam na zamówienie do sklepu, w aplikacji status paczki widnieje od sześciu dni jako "wysłane", a po czasie wyznaczonej dostawy, zadzwoniłam i dowiedziałam się że sukienki nie dotrą bo paczka została zniszczona podczas dostawy i nie wysyłają drugi raz. Miło by było, gdyby dotarła jakakolwiek informacja, że sukienki nie dotrą, tym bardziej że nie były zamówione bez okazji. Już nie polecam.

Réponse de Mohito
Modele, jakość i wykonanie ubrań są bardzo dobre, ceny także bardzo przystępne. Kupuję od dłuższego czasu, ale to co jest problemem to bardzo długa wysyłka przy odrobinę większych zamówieniach, już 5-6 produktów to dla tej firmy taki problem, że wysyłają np. po tygodniu. W dzisiejszych warunkach, gdy firmy kurierskie działają bardzo sprawnie, to przesada. Z jednej stronie czasem liczę na coś szybciej, a też w ten sposób mrożą pieniądze klienta. Potencjalny zwrot, a rzadko wszystko przy zakupach online ostatecznie pasuje, opóźni się o kolejne dni

Réponse de Mohito
dobre gatunkowo materiały, łatwość zwrotu zakupionych produktów, modne na czasie, ubieram się ja starsza pani oraz moja córka 25 lat, szkoda, że czasami jest brak dużych rozmiarów np.46-48, dla mojej drugiej córki, czasami można wrzucić trochę elegancji i klasycyzmu.
proszę tak trzymać.

Réponse de Mohito
Edit. Jak mam się skontaktować ? Kontaktowałam się przez Whatsapp, najpierw z botem a potem z jakimś anonimowym konsultantem, który twierdzi że nie może pomóc. Podobno problem jest z płatnością a nie z brakiem towarów.
próbowałam czterokrotnie zamówić rzeczy na stronie online. Zmówienia był opłacane a za każdym razem następnego dnia dostawałam maila że zamówienie zostało anulowane! Próbowałam różnych form płatności ale za każdym razem to samo. Kontaktowałam się z obslugą klienta i twierdzą że nic nie mogą z tym zrobić.
NIE POLECAM !!!

Réponse de Mohito
Szybka dostawa. Dobra jakość produktów. Szybkie i bezproblemowe zwroty.

Réponse de Mohito
1 gwiazdka za fasony . Reszta to porażka a w szczegulności wysyłki. Zamówienie złożone wysyłka w ciagu 3- dni . Po złożeniu zamowienia informacje że wysyłka w ciagu 6 dni po czym kolejna wiadomośc że wysyłka znowu opózniona o kolejne dni . Jeszcze sie nie spotkałam ze sklepem internetowym aby nie wiedział ile dni będzie trwoło kompletowanie i wysyłka .