Écrit par l'entreprise
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Możliwość personalizacji książeczki jest cudowna, ale nie ma wielu opcji chociażby kolorów włosów albo fryzur. Robiłam chłopca jasny blond a dziewczyna ma ciemniejszy blond, ale następny odcień to dopiero brązowy :)
Książeczka sama w sobie jest ok, czasem sformułowania nie są naturalne, co mogłoby być lepiej dopracowane.
Myślę że cena nie jest adekwatna do produktu, ale jako prezent jest to ciekawa opcja. Czekam na jakieś zmiany i może się skuszę na następną :)

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książka jak za tą cenę ma zbyt małą ilość tekstu oraz stron .

Réponse de Moja Ksiazeczka
Jestem bardzo zadowolona. Książeczka przyszła w przepięknym stanie, wykonanie naprawdę na najwyższym poziomie. Super!
Jedyne co bym zmieniła, to zwiększenie ilość przy wyborze włosów, oczu itp. przy personalizacji.

Réponse de Moja Ksiazeczka
o wartości książeczek decyduje nie tyle moja ocena co ich bezpośredniego kilkuletniego odbiorcy, który z wypiekami na twarzy wczytywał się w historię, której jakkolwiek nie przeżył osobiście, to z racji lektury innych książek mógł przeżyć we własnej wyobraźni. O ile zatem książeczka ta wpłynie na zainteresowanie młodzieńca innymi lekturami to wielki jej sukces. Ale o tym będzie można napisać za kilka lat,

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książeczkę zamówiłam w tej akurat firmie, kierując się deklarowanym na stronie czasem DORĘCZENIA 2 do maksymalnie 4 dni roboczych, więc powinna dotrzeć do czwartku 23.04.2026. Dotarła 27.04.2026 czyli już po uroczystości dziecka. Teraz będę musiała jeszcze na własny koszt wysyłać ją solenizantowi. Czytając opinię, widzę że nie jestem jedyną klientką, którą firma zwabiła krótkim terminem dostawy, a potem go nie dotrzymała. Czy to uczciwe? Nie tędy droga.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Szybka obsługa, zamówienie i dostarczenie ekspresowe, solenizant zadowolony z prezentu

Réponse de Moja Ksiazeczka
jest to drugi tytuł z cyklu personalizowanych , który kupiłem w Mojej Książeczce. Obawiałem się, że może stanowić proste powielenie poprzedniego pomysłu. I jakkolwiek w obecnym odnajdujemy wiele wspólnych cech, to nie można odmówić mu waloru nowości. Przede wszystkim znakomita warstwa rysunkowa w połączeniu z tekstem dają młodemu (8 letniemu) czytelnikowi nie tylko radość czytania i poznawania historii w adekwatnym dla wieku wymiarze ale i wzmacniają więź rodzinną . Warto przy tym obserwować młodego czytelnika, jak dzięki tej lekturze wzrasta poziom zainteresowania innymi tytułami książkowymi. Książeczka ta jest własnością wnuka mojej siostry i nie wątpliwie zwiększyła jego zainteresowania literaturą oraz ciekawością spotkań z rodziną (tak rówieśniczą jak i generacyjnie starszą).

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książeczka bardzo fajna, odejmuję gwiazdkę bo była słabo zabezpieczona w czasie trasportu i mimo że jest w twardej okładce to ma wgniecenie na środku

Réponse de Moja Ksiazeczka
Tak pięknej książeczki to jeszcze nie widziałam. Ilustrację i jakość robią wrażenie. Dzieci się mega cieszyły że książeczki są o nich.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Myślałam, że dołączę do grona zadowolonych klientów, jednak stało się inaczej. Sama książeczka ładna, ładnie wykonana. Historia ciekawa i z pomysłem. Obsługa firmy jednak zawiodła na całej linii. Składałam zamówienie 15.12., z gwarancją, na stronie, że zamówienia złożone do 18.12. zostaną dostarczone przed Świętami. Tymczasem książeczki dotarły do mnie 29.12.! Ja wszystko rozumiem, awarie się zdarzają, ale skoro już się zdarzyły, mogliście Państwo wysłać zamówienie priorytetem, tymczasem wysłaliście je dopiero 23.12. z krótką tylko adnotacją, że liczycie, iż dotrze na czas. Przykre. Książeczki były prezentem dla mojej sześcioletniej córki, także rozczarowanie okropne. Voucher na kolejne zakupy to żadna rekompensata w tym przypadku. Fatalne podejście do klienta, a książeczki nie są tanie, więc oczekiwałabym raczej bardziej profesjonalnej obsługi.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Piękne ilustracje i historia. Książeczka bardzo starannie wykonana. Szczerze polecam!

Réponse de Moja Ksiazeczka
Jakość grafiki koszmarna, większość obrazków rozmazana, moja książeczka niestety nie trafiła jako prezent - wstydziłam się taką dać.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Cudowna książeczka dla moich dzieci w ich imionami.
Bardzo Polecam!

Réponse de Moja Ksiazeczka
Przesyłka na czas, książka jakościowo wydana bardzo ok.
Ale co jest nie do przejścia? Zamówiłam 3 książki (340zl razem, nie mało).
Naprawdę nie chce się redaktorom/obsłudze nawet tego zgrać tekstowo? W całym tekście, po kilka razy na stronę samotne "i" "z" "w" na końcu linijki. Serio nie można tego poprzenosić dla każdej książki?
To książki pamiątki, do których dzieci będą wracać latami. I serio? Z błędami? Super edukacyjnie. Jest mi wstyd że dałam takie prezenty ale już nie miałam wyjścia.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Zamówiłam książeczkę dla wnuczka. Realizacja zamówienia i samo składanie zamówienia szybko i bezproblemowo, również dostawa bardzo szybka. Z moich uwag to mogłaby być możliwość załączenia zdjęcia dziecka, któremu dedykuje się książeczkę oraz więcej możliwości wyboru wyglądu postaci już na ilustracjach.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Przepiękne książeczki o wyjątkowej treści. To już moje drugie zamówienie z tej strony. Ilustracje są śliczne, treść dostosowana do wieku, a możliwość nadania postaciom książki imion i wyglądu jest naprawdę świetną opcją. Dziecko może się poczuć jak prawdziwy bohater. Polecam z całego serca. To oryginalny prezent, który ucieszy za każdym razem.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książeczki są pięknie napisane, zilustrowane, to świetny prezent. Jedynie miałabym sugestię do producenta: proszę rozważyć wprowadzenie możliwość wyboru także wieku "bohaterów" książki. Bo chciałabym zamówić dla trójki dzieci, gdzie każde jest w innym wieku, różnice w wyglądzie powinny być widoczne a w Waszych książeczkach bohaterowie muszą być w tym samym wieku. To taka luźna propozycja, która zwiększyłaby Wam sprzedaż a i klieńci byliby jeszcze bardziej zachwyceni.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Przepiękne książeczki, cudnie zapakowane. Najpiękniejszy prezent