Możliwość personalizacji książeczki jest cudowna, ale nie ma wielu opcji chociażby kolorów włosów albo fryzur. Robiłam chłopca jasny blond a dziewczyna ma ciemniejszy blond, ale następny odcień to... Voir plus
L'entreprise a répondu
o wartości książeczek decyduje nie tyle moja ocena co ich bezpośredniego kilkuletniego odbiorcy, który z wypiekami na twarzy wczytywał się w historię, której jakkolwiek nie przeżył osobiście, to z rac... Voir plus
L'entreprise a répondu
Przepiękne książeczki o wyjątkowej treści. To już moje drugie zamówienie z tej strony. Ilustracje są śliczne, treść dostosowana do wieku, a możliwość nadania postaciom książki imion i wyglądu jest nap... Voir plus
L'entreprise a répondu
Książeczki są pięknie napisane, zilustrowane, to świetny prezent. Jedynie miałabym sugestię do producenta: proszę rozważyć wprowadzenie możliwość wyboru także wieku "bohaterów" książki. Bo chciałabym... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Szybka wysyłka, dobrze i bezpiecznie zapakowane.
Książeczka ładnie wydana.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Jestem zachwycona książeczkami dla moich wnuków. Mam nadzieję, że sprawią im wiele przyjemności i radości, tak jak mi, kiedy czytałam książeczki, w których moi wnukowie są głównymi bohaterami. Dziękuję, piękny prezent.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Laurka i jej rodzice są zachwyceni książeczką, zarówno wykonanie, historia zawarta w bajce i cała oprawa wywołały radość u wszystkich. Szczerze polecam

Réponse de Moja Ksiazeczka
Bardzo fajny pomysł na personalizację książeczki. Stworzona z pomysłem.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Wspaniałe personalizowane książki, szybka produkcja i błyskawiczna dostawa. Jestem szczerze zadowolona. Dzieci od razu się zabrały za czytanie, bardzo im się spodobała opowieść. Piękny wygląd i oprawa. Z czystym sumieniem polecam.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książeczki są śliczne. Mają ciekawe treści. Nie podobają mi się pojedyncze litery na końcu wersów. Kontakt z obsługą klienta jest świetny. Pani Joanna bardzo mi pomogła. Polecam.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Piękne wydanie,fabuła bajeczki ponadczasowa i oczywiście możliwość dedykacji

Réponse de Moja Ksiazeczka
Ksiazka idealna na prezent . Wzięliśmy wróżka smoczkowa i książkę świąteczną. Książka jest fajnie zrobiona , córka chętnie słucha. Fajna personalizacja , jakbyście dodali jeszcze zdjęcie dziecka to w ogóle
Byłoby bosko .
Jedyny minus to długość .
Książka ma wiele stron tekstu gdzie 2,5 latka w połowie zaczyna się już nudzić i nie chce słuchać .

Réponse de Moja Ksiazeczka
Kolejne książeczki i kolejny raz zadowolona wnuczki! Piękne wydanie i szybka realizacja. Super!

Réponse de Moja Ksiazeczka
Książeczka przepiękna! Możliwość umieszczenia dosyć długiej dedykacji jest fantastyczna. Personalizacja, tzn. imiona zarówno dziecka jak i jego bliskich wywiera niesamowite wrażenia. Ilustracje i tekst bardzo ładne i ciekawe. Prezent dla wnuka. Jestem, z moim mężem, zachwycona wykonaniem. Wnuk otrzyma ją dopiero na koniec lipca, w dniu urodzin. Będzie również zachwycony. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam gorąco! Pozdrawiam serdecznie. :-)

Réponse de Moja Ksiazeczka
Zamówiłam książeczkę dla mojej córki, której trudno było się rozstać ze swoim smoczkiem. Po przeczytaniu książeczki i wcieleniu się w rolę wróżki, moja córka odstawiła smoczek z dnia na dzień bezstresowo ! Książeczka ma piękne ilustracje, magiczny przekaz i napewno zostanie pamiątką z czasu ważnego etapu życia mojej córki ! Jestem wdzięczna i bardzo polecam !

Réponse de Moja Ksiazeczka
Szybka dostawa i estetyczna szata graficzna!

Réponse de Moja Ksiazeczka
Kolejne udane zakupy książek. Pięknie wydane książeczki, bardzo szybka dostawa. Dzieci są zachwycone. Gorąco polecam! Bardzo dziękuję.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Genialny pomysł na prezent dla dziecka. Super szybka realizacja.
Ale czcionka mogłaby być większa.

Réponse de Moja Ksiazeczka
Zadowolona. Szybka dostawa. Książka starannie wykonana. Nie do końca podoba mi się treść.