Fantastisk god service og meget grundig undersøgelse. Mirella tog sig god tid til forklaring og til at vise mange forskellige muligheder. Kæmpe anbefaling herfra Mvh Jens Hjorthøj
Lisez les avis des autres
Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.
Coordonnées de contact
Fælledvej 16, 2200, Copenhagen N, Danemark
- +45 3311 1322
- service@monkeyglasses.com
- monkeyglasses.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Altid top personlig service
Altid top personlig service og god kvalitet hos min stamkunde leverandør

Meget kompetent personale
Meget kompetent personale, søde og hjælpsomme. Meget fin service. Jeg kunne få næseklemmer på et par briller, som ikke var “ født” med næseklemmer.
En service jeg aldrig tidligere har fået tilbudt andre steder. Jeg kommer gerne igen og Vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Réponse de Monkeyglasses
Jeg har fået en meget kompetent og…
Jeg har fået en meget kompetent og faglig service i øjenhøjde med min person og situation omkring syn og briller. Den individuelle tilgang til mig som kunde samt den imødekommende service er bare uovertruffen og tillidsvækkende
Jeg har fået to sæt briller af høj kvalitet og glæder mig dagligt over dem
Så stor anerkendelse herfra marts 2025
mvh Jan Nielsen

Réponse de Monkeyglasses
I have been a client for many years
I have been a client for many years - and believe me u can't find better quality in Denmark with designs up to date, fantastic client service + support, and the people working there are just professional sweethearts. This place is a 100% my biggest recommendation to everyone. (plus u can snack a banana candy 😋)

Réponse de Monkeyglasses
Jeg har købt et par briller samt…
Jeg har købt et par briller samt kontaktlinser hos Monkeyglasses. Jeg er super glad med deres service og kvaliteten.
Kan varmt anbefales

Lidt rodet oplevelse
Meget søde og kompetente optikere, der udviser venlighed og god service. Rigtige flotte stel og tonede glas.
Jeg har briller, solbriller og abonnement til linser, priserne er i den høje ende.
Jeg giver tre stjerner, da jeg har oplevet fortsat at blive trukket på min konto for mit abonnement, selvom jeg havde bedt om at få pauseret det. Derfor måtte jeg ringe og gøre dem opmærksom på fejlen. Måneden efter blev jeg trukket endnu engang. Jeg fik ikke pengene tilbage, men de ville blive tilbageholdt frem til jeg skulle genåbne mit abonnement, med mit samtykke.
Da jeg ville have åbnet mit abonnement igen, var det blevet afsluttet. Jeg er stadig i tvivl om, om jeg har betalt for en måned for meget eller ej, da jeg får udleveret linser til tre måneder af gangen, men kan kun stole på, at det har jeg nok ikke. Jeg blev ikke informeret om, at det ikke var muligt at holde pause. Så nu har jeg ikke abonnement længere, men er stadig meget glad for mine briller derfra.

Great service and awesome 🤓
Great service and awesome 🤓 It is my 6th pair of glasses and I will be coming back again!
Have a great weekend everyone 🙏

Super service.
Det er en fornøjelse at komme i Monkeyglasses. De har givet super service i hele forløbet. At det så er lækre stel af genbrugs materiale er et ekstra plus.

Réponse de Monkeyglasses
Den service og den professionelle…
Den service og den professionelle betjening jeg mødte hos Monkeyglassses levede helt op til hvad jeg forventede.

Jeg elsker Monkeyglasses
Jeg elsker Monkeyglasses, de giver den bedste, mest personlige, søde, venlige og kompetente service. Superflotte stel i flere prislejer. Jeg køber alle mine briller der. ❤️

Perfekt
Fantastisk udvalg af de flotteste brillestel jeg har set, sødt og kompetent personale.

Réponse de Monkeyglasses
Er så glad for mine briller
Er så glad for mine briller. Tak for skøn betjening :-)0

Tak for den fine brille
Tak for den fine brille, fint arbejde.
Og i øvrigt... Det har været mere end blot en fornøjelse👌

100% tilfredshed
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at besøge Monkeyglasses, og det har virkelig været en positiv oplevelse fra start til slut. Jeg fik taget en synstest, som blev udført af en yderst professionel og venlig optiker, der tog sig tid til at finde den rette styrke og sørge for, at jeg var helt tilfreds med resultatet.
Efter synstesten fik jeg lavet et par briller, og jeg må sige, at de er helt fantastiske! Ikke kun er de utrolig komfortable at have på, de ser også stilige ud – De kombinerer både funktion og design på en måde, der virkelig skiller sig ud. Jeg er imponeret over kvaliteten af både brillestellet og glassene.
Alt i alt har Monkeyglasses givet mig en uovertruffen service og et fantastisk produkt, der lever op til alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter både flotte og funktionelle briller!

Professionel og venlig betjening
Professionel og venlig betjening, masser af smarte stel, gennemskuelige priser…

Réponse de Monkeyglasses
Fantastisk service og stilfulde, bæredygtige briller
Jeg bor ved siden af butikken og plejer at gå forbi og beundre de stilfulde briller, der er udstillet. En dag besluttede jeg mig for at gå ind og tage et kig – hold da op, hvor følte jeg mig velkommen! De tog sig god tid til at finde nogle briller, der ikke bare passede til mit ansigt og look, men også til min personlighed og energi. Jeg endte med nogle virkelig stilfulde briller og blev så glad for dem, at vi også fandt et ekstra par med en violet toning.
Jeg synes, det er fantastisk at kunne få så personlige og håndlavede briller, der virkelig emmer af godt dansk design og håndværk. Som studerende med begrænset økonomi er det fantastisk at kunne få briller, der både er tidløse, bæredygtige og stilrene. Jeg kan kun anbefale butikken til alle, der leder efter kvalitetsdesign og et miljøvenligt valg.
Jeg vil også gerne sige en stor tak for jeres rigtig gode og kompetente betjening. Det var en fornøjelse at opleve en så personlig og professionel service, hvor der virkelig blev lagt vægt på at finde de perfekte briller til mig. Tak til hele teamet for en fantastisk oplevelse.

Réponse de Monkeyglasses
Stort udvalg med spændende designs i…
Stort udvalg med spændende designs i flere farver. God atmosfære i butikken, venlig betjening
Har flere par læsebriller og solbriller fra Monkeyglasses

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.