Fikk en defekt del, 2 timer etter jeg hentet pakke fra posten var allerede ny bestilling lagt i app med nye deler. Raskt svar på e post. :)
Kjøpte en kjøkkenhjelper og er veldig fornøyd! Utrolig hyggelige folk, topp kvalitet, topp service! Da jeg ikke rakk frem til lageret innen stengetid, ventet de til jeg var fremme, så jeg fikk varen.... Voir plus
Produktet er ikke slik det fremstår på nettsiden. I tillegg fikk jeg kun levert halvparten av leveransen og kontaktetMontessorikidz flere ganger per mail uten å få svar. Måtte til slutt ringe, og fikk... Voir plus
- Magasin de meubles pour enfants
- Magasin de jouets pour enfants
- Magasin de meubles
- Magasin de meubles de cuisine
Écrit par l'entreprise
Hos MontessoriKidz setter vi barna i fokus og fremmer uavhengighet og selvtillit hos hvert. Vi tror på at læring skal være morsomt og meningsfullt, og vi tilbyr de riktige verktøyene for å skape en trygg og støttende læringsatmosfære der barna kan utforske, eksperimentere og vokse på sine egne premisser. MontessoriKidz støtter barns utvikling ved å tilby et bredt spekter av læringsmuligheter og utforskningsverktøy. Vi tror på å gi barna et variert miljø som inspirerer til nysgjerrighet og kreativitet. Vår innovative tilnærming inkluderer unike elementer som kjøkkenhjelper, som lar barna utforske matlaging og ernæring på en trygg måte. Videre tilbyr vi pikler triangle som stimulerer barnas motoriske ferdigheter og problemløsningsevner gjennom utfordrende lek. Vår roterende bokhylle oppmuntrer til lesing og utforsking av litteratur fra forskjellige kulturer og sjangre, mens vårt klatrestativ gir barna muligheten til å utforske fysisk aktivitet og styrke. Ved å integrere slike varierte verktøy i vår læringsatmosfære, gir vi barna muligheten til å utvikle seg på sine egne premisser, oppmuntrende til uavhengighet og selvtillit. Vi tror på en helhetlig tilnærming til barns utvikling, og våre læringsmiljøer er utformet med omhu for å fremme både intellektuell og følelsesmessig vekst. MontessoriKidz mål er å skape en inspirerende og støttende atmosfære der hvert barn kan blomstre og oppdage sin fulle potensiale.
Haslevollen 3, 0579, Oslo, Norvège
- post@montessorikidz.no
- montessorikidz.no
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fikk en defekt del
Raskt svar på e post. :)
Superrask levering? Nei!
Fordi det står «superrask levering» bestilte jeg en kjøkkenhjelper i håp om at den skulle komme i tide til feiringen av fødselsdagen for mitt barnebarn. Jeg ringte for å sjekke om det gikk og fikk forsikring om at de skulle sende den samme dag. Dette var på tirsdag formiddag. Idag torsdag får jeg mail fra Postnord om at sendingen, for øyeblikket befinner seg hos avsender eller er på vei til vår terminal. Sporingen oppdateres når sendingen har ankommet terminal. Dette er hverken super eller raskt. Hvor lang tid Postnord bruker på levering vet man aldri og det har ikke butikken nødvendigvis noe kontroll på heller. Men jeg syntes virkelig at Montessori kunne fått denne avgårde samme dag jeg bestilte slik de lovet på telefon. Nå har jeg ikke store forhåpninger om at den kommer til bursdagsfeiringen i morgen.

Réponse de Montessorikidz
Topp
Bestilte og hentet samme dag! Topp service fra varelageret også. Anbefales 🤩
3 av 4 varer ikke sendt etter 7 uker.
Jeg bestilte fire varer 30.november 2025. En av disse kom frem etter 3 uker, men det var da feil farge på varen. Tok kontakt i slutten av desember for å høre angående resterende varer som ikke var sendt enda og løsning på den med feil farge. Etter to uker fikk jeg svar med lovnad om løsning. Jeg svarte og bekreftet at jeg var ok med løsningene som ble foreslått. Nå, to uker senere har varene enda ikke blitt sendt og fakturaen utløper snart. Jeg har purret to ganger de siste to ukene for å få svar, men ikke hører noe tilbake. Hadde jeg enda fått en avklaring sånn at jeg kunne bestilt samme type varer en annen plass, men her blir jeg stående litt låst fast og det oppleves veldig håpløst å ikke få noe svar.
Enkelt å finne det jeg var ute etter
Enkelt å finne det jeg var ute etter. Lett å bestille
Roterende bokhylle
Kjøpte ei roterende bokhylle, men den var dessverre i elendig kvalitet!! Ekstremt skjør, og ustabil, delande henger dårlig sammen og den var absolutt ikkje vert den svimlende prisen!
Ikke mottatt produkt
Bestilte en bokhylle og en kjøkkenhjelper 23.11. Mottatt bokhyllen, men denne var i feil farge. Kjøkkenhjelperen er ikke kommet, og heller ikke fått noe info om dette. Sendt klage, men enda ikke hørt noe. Betalt for produkter som jeg ikke får, svært skuffet.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Skulle tilfeldigvis forbi varelageret og ringte inn, spurte om jeg kunne plukke opp kjøkkenhjelperen jeg hadde lagt inn bestilling på kun noen min tidligere. De ordnet alt for meg, uten problem!
Score 10 av 10
Jeg har handlet flere ganger på Montessorikidz og er like strålende fornøyd hver gang med deres kundeservice! De tar telefonen så utrolig raskt og gir veldig god informasjon. Hadde alle vært som denne kundeservicen, ville ingen hatt klager:-)Så lenge jeg har barnebarn i riktig Montessorikidz-alder vil jeg handle her.
The items are of excellent quality and…
The items are of excellent quality and have a kid-friendly design. The staff was helpful and kind, and placing an order was easy.
Utmerket service og kommunikasjon
Min mor bestilte tidlig julepresang til sitt barnebarn (min datter) og trengte hjelp til å slå sammen to ordrer. Hun er ikke veldig datakyndig, så jeg sendte en e-post sent en søndag med spørsmål om de kunne ordne dette, slik at hun slapp dobbel fraktkostnad.
Til min store POSITIVE overraskelse, så svarer Jakob meg 00:12 samme kveld/natt, om at dette skal de ordne. Ikke forventet jeg svar så raskt, og hvertfall ikke om natten! Dette er service i verdensklasse, og samtalen vi hadde var veldig hyggelig! Som kunde følte jeg meg veldig ivaretatt og hørt. Det var ikke store «problemet» jeg kom med, men det ble håndtert aldeles utmerket!
Raskt og flott levert
Flott tilbud
Flott tilbud. God service. Super produkt. Barnet elsker det allerede.
Gleder meg til å jobbe sammen med barnebarna
Jeg fikk tilsendt læringstårnene og montessoriknivene jg bestilte raskt. Nå gleder jeg meg til å ta det i bruk sammen med barnebarna.
Uryddig handel
Rotete butikk, hadde ikke varen de allerede hadde solgt meg og send melding om at var klar for å hentes. Ingen beklagelse. Prøvde å gi meg et annet produkt.

Réponse de Montessorikidz
Rask order bekreftelse,