Top service, thermometer met 6 sondes besteld en werkelijk top alle 6 100 graden in kokend water. Na een half jaar regelmatg gebruik ging er een meet pen defect en binnen een mum van een tijd een nieu... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onlangs bestelde ik een wifi-weerstation via BOL.COM. Omdat de wifi-configuratie niet lukte, heb ik contact opgenomen met de support van MostEssential. Ik ben zeer te spreken over hun hulp; de technis... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed werkende thermometer gekocht, deed wat je er van mag verwachten. Helaas vrij snel kapot gegaan, ondanks dat ik de thermostaat bij een slager heb gekocht rechtstreeks contact gezocht voor tips... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Zeer vlotte levering en kwalitatieve…
Zeer vlotte levering en kwalitatieve meting, zeer aangenaam ervaren!

Réponse : MostEssential
Bijzonder goede ervaring met de service
Bijzonder goede ervaring met afhandeling en levering van een order. Betaling online werkte niet wegens probleem in mijn bank-app. Na contact via email werd dit onmiddellijk opgelost, en 1 dag later werd het pakket reeds ontvangen. Een service om "u" tegen te zeggen.

Réponse : MostEssential
Oorthermometer werkte vanaf begin niet naar behoren
Oorthermometer werkte niet goed, moest foto opsturen met temperatuur, was niet goed. Moest foto zijn waarbij de thermometer in het oor de temperatuur aangaf.Moest eerst slechte recensie verwijderen.
Er zou een nieuwe opgestuurd worden, duurde erg lang,toen moest ik apparaat met uitleg geprint opsturen en zou het grondig geïnspecteerd worden. Contact met Bol.Com en de zaak uitgelegd. Bol.Com heeft gelijk bedrag op mijn rekening gezet. Conclusie: slecht bedrijf die je van alles laat opsturen en uiteindelijk niets doet, ondanks de garantie.

Réponse : MostEssential
Betrouwbaar bedrijf en ook de…
Betrouwbaar bedrijf en ook de mogelijkheid hebben als je een product wil retourneren en ook zelfs je geld terug te krijgen. Makkelijke communicatie bij vragen!

Fijne ervaring
Zeer aangenaam verrast door de efficiënte, persoonlijke manier van werken waardoor je je als klant gewaardeerd voelt.

Absolute aanrader
Prima toestel, voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik had nog een vraagje over instellingen en die vraag werd onmiddellijk en met zeer duidelijke uitleg gegeven. Beslist een aanrader, zowel wat het toestel als de naverkoop betreft.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.