Helt forferdelig app – ren svindel! Denne appen er helt ubrukelig. De krever at du betaler ekstra for absolutt alt, selv de mest grunnleggende funksjonene. Du må betale for å se et bilde, og du må... Voir plus
Liker at det er en rimelig møteplass for de som søker sosiale relasjoner og der en kan være anonym inntil man finner ut at en vil møtes. Det forekommer også de som bare tenker på egne behov men slik... Voir plus
L'entreprise a répondu
1: En fin måte å møte nye mennesker på. 2: utspekulert innmelding, først betaler man prisen som er oppgitt å tror at det er bare å gå i gang, men så kommer påslagene for å kunne bruke møteplassen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
På Møteplassen.com finner du flere single og deres kontaktannonser. Registrer deg gratis idag og prøv dating med andre single fra Norge.
Suède
- moteplassen.no
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 29 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Litt mange besøk uten at det ender i noe
Synst det koster nok om enn ikke skal…
Synst det koster nok om enn ikke skal betale +abb for å se hvem som liker deg.
Litt ny enda men er fint at det er lett…
Litt ny enda men er fint at det er lett og se,vurdere og svare på meldinger.
I put my membership on hold 1 month…
I put my membership on hold 1 month ago, now they cahrged me double...
It is a bad site, they charge money for everything and it is so bad deliverance, i dont reccomend for anyone.
Møteplassen legger opp til en politikk…
Møteplassen legger opp til en politikk hvor det skal være vanskelig å få informasjon om deltakerene. Dette er selvfølgelig motsatt av hva en kontaktside bør være. F.eks er de som ikke vil legge bilde i profilen utestengt fra å lese profiler. Mange ønsker ikke bilde i profilen av mange grunner. Dette bør respekteres av MP og ikke brukes mot deltagerene. Det er lite interessant å bruke penger på ei kontaktside som gjør kontakt vanskelig!
Helt forferdelig app
Helt forferdelig app – ren svindel!
Denne appen er helt ubrukelig. De krever at du betaler ekstra for absolutt alt, selv de mest grunnleggende funksjonene. Du må betale for å se et bilde, og du må betale ekstra bare for å lese en melding du har fått!
Det fremstår som ingenting annet enn et forsøk på å lure penger ut av folk. Ikke kast bort verken tid eller penger på dette – styr unna!
Profileiere sitter på gjerdet ...
For mange profileiere som sitter på gjerdet, og dessverre mange som ikke svarer på invitasjoner. Manglende dannelse er selvsagt ikke MP sin skyld.
Jeg synes profileiere burde ttvinges til å legge ut bilder av seg selv. Hva er vitsen med å være på en datinhgplattform uten bilde? Det er lureri og bedrag.
Konseptet med VIP+ er en uting. Jeg mener at enten er man betalende medlem, eller så er man det ikke. Personer som ikke er betalende medlemmer er vel ikke på datingmarkedet? Hvis hensikten med VIP+ er å kunne skrive til ikke-betalende "medlemmer", hvordan kan jeg vite at meldingen jeg skriver overhodet blir lest? Det kan jeg ikke. Altså er et VIP+ abonnement et sjansespill. Er det slik nettdating skal utvikle seg, til et spill?
Er de dere som bestemmer nå tid man…
Er de dere som bestemmer nå tid man skal få treff har aldrig sit noe lignende at vi må kjøpe oss treff de er svindelforsøk på høyt pland hvordan kan eg komme meg ut de er like vanskelig som de å få treff
Jeg synes at det er Lureri ned extra…
Jeg synes at det er Lureri ned extra kostnader for VIP dersom jeg gjerne vil se hvem som liker meg og mitt profil.
Hilsen sparsom pensjonist
Angrer på at jeg abb på møteplassen. Ille nle for meg
Dette er d samme som andre dating sider. Menn som bare vil ha sex
Lit lurende prismodell
Lit lurende prismodell, så blir en annen site neste gang.
Jeg svarer på flere som legger ut…
Jeg svarer på flere som legger ut profilen sin så langt er det bare en som har svart. Og det var gjerne ikke uventet med det som vedkommende skrev om den store aldersforskjellen. Men det jeg virkelig ikke liker er feltet jeg skriver i er helt skjult mens jeg skriver, det jeg har skrevet kommer først frem etter jeg har sendt meldinge. Ikke mulig å få rettet en feilskriving eller endre en setning. Dette er noe som de som eier og vedlikehold holder systemet deres kan gjøre noe ved. Her er dere nok en av de dårligste i dett markedet på. Mvh Bertil
Synest det er for dyrt ikke alle har…
Synest det er for dyrt ikke alle har råd til å betale og gratis varianten er relativt dolig.
Alder teller mest.
Alder teller mest. I dag er kvinnene like opptatt av at menn skal være yngre enn seg selv. Nå er kvinnene lik menn i så måte. Alder betyr mest og ikke personligheten.
Altfor like aktivitet på siden
Altfor like aktivitet på siden. Eierne må sette i gang muligheter for større aktivitet. Får opp de samme ansiktene uke etter uke. Det er ikke noe å satse på
Mange fake bruker
Mange fake bruker, ser veldig mange profiler som skriver akkurat det samme og de starter med Hei sann som ser ikke bra ut og når over 5 profiler skriver dette på en måned er de fake. og sier opp abonnement pga dette, men må betale 3 måneder svindel kalles vel dette:/
For dyrt
Hvis dette ikke hadde vært så fryktelig dyrt så hadde jeg brukt appen mer. Men dere har alt for dyr månedspris.....