Enorm goed geholpen door Brian, altijd lastig om de juiste vragen te stellen als het niet je materie is, en daar ging hij goed mee om, duidelijke antwoorden, goede begeleiding en uiteindelijk alles, b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Voir plus
Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Snel en deskundig geïnstalleerd

Hogeweg 33, 5301 LB, Zaltbommel, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Duidelijke uitleg en snelle reactie op gestelde vragen

Réponse de Moving Intelligence NL
hoge mening, want als je met deze mensen aan de telefoon praat, weet je zeker dat je met professionals praat. Echte professionals. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ik had het genoegen eerder met de heer Jurgen te spreken en vandaag met de heer Maikel, vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne samenwerking.

Réponse de Moving Intelligence NL
Ben zeer professioneel en adequaat te woord gestaan door uw collega Noël Sual. Stel ik buitengewoon op prijs. Fijne en goede service, dank u wel!

Réponse de Moving Intelligence NL
Goede service (al 10 jaar) en snelle reactie op aantal vragen die ik afgelopen week had gesteld. Kortom heel tevreden.

Réponse de Moving Intelligence NL
Al heb ik paar keer problemen gehad met het voertuigvolgsysteem inzake oa ontvangst en hardware, mijn BMW dealer Ekris en Moving Intelligence hebben de problemen goed verholpen. En wat natuurlijk heel belangrijk is de wijze waarop!
Ook op tussentijdse vragen werd vlot en inhoudelijk goed gereageerd. 👍

Réponse de Moving Intelligence NL
Direct teruggebeld en meteen antwoord op mijn vraag.

Réponse de Moving Intelligence NL
Goede constructieve oplossing aangeboden die in het belang van de klant is. En snelle reactie, ook plezierig

Réponse de Moving Intelligence NL
Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Zeer correcte service. Dat geeft je een goed gevoel. Dank daarvoor.

Réponse de Moving Intelligence NL
Medewerker was helder, duidelijk en servicegericht. Mijn vraag is daarmee adequaat opgepakt en opgelost. Thnx!

Réponse de Moving Intelligence NL
Ik ben snel teruggebeld door Maikel. Duidelijk en snel antwoord op mijn vraag gekregen en Maikel gaf uit zichzelf een link voor een SCM keuringsstation.
Goede service! Dank!

Réponse de Moving Intelligence NL
Prima service. Je wordt snel teruggebeld en de medewerker kwam vakkundig over!

Réponse de Moving Intelligence NL
Ik werd direct teruggebeld en de medewerker heeft alles meteen voor mij geregeld.

Réponse de Moving Intelligence NL
Prima en snel geholpen door een van de medewerkers.
Uiterst vriendelijke en correcte meneer

Réponse de Moving Intelligence NL
Na terugbelverzoek werd ik binnen 5 minuten gebeld door Maikel. Hij heeft gelijk de nieuwe auto geactiveerd en de ingeruilde auto verwijderd. Top Maikel
Sneller dan een AMG zou ik haast zeggen

Réponse de Moving Intelligence NL
Snelle en correcte behandeling van mijn probleem

Réponse de Moving Intelligence NL
En savoir plus sur les différents types d'avis.