Enorm goed geholpen door Brian, altijd lastig om de juiste vragen te stellen als het niet je materie is, en daar ging hij goed mee om, duidelijke antwoorden, goede begeleiding en uiteindelijk alles, b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Voir plus
Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Snel en deskundig geïnstalleerd

Hogeweg 33, 5301 LB, Zaltbommel, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Geholpen door Maikel Spee, snel, effectief en deskundig. Ik heb Moving Intelligence zelden aan de lijn, maar zo is bellen naar een service afdeling weer ouderwets prettig.

Réponse de Moving Intelligence NL
Mooi product en prima service: alle vragen worden beantwoord en je wordt altijd (verder) geholpen.

Réponse de Moving Intelligence NL
Duidelijk advies en tips.
zeer prettig Maikel dank daarvoor.
gr Michael Thoonsen

Réponse de Moving Intelligence NL
wel eventjes in de wachtrij gestaan maar perfect & professioneel geholpen!

Réponse de Moving Intelligence NL
Zoals het hoort, goed luisteren vragen beantwoord en problemen opgelost

Réponse de Moving Intelligence NL
Wat een drama... GPS systeem volledig geregeld en gekocht via Moving Intelligence. Vervolgens is erg geen activatiecode verstuurd en is er geen abonnement aan kenteken gekoppeld, waardoor de auto niet te volgen is. Daarover gebeld, maar dan kunnen ze je verder niet meer helpen en moet je bij Europetrack zijn.. waar niemand vervolgens aanwezig is.... Trap hier alsjeblieft niet in, zodra je akkoord geeft houden ze zich niet meer aan de afspraken.

Réponse de Moving Intelligence NL
Maikel Spee heeft mij zeer goed en geduldig geholpen in een vervelende situatie.

Réponse de Moving Intelligence NL
Had gebeld maar de afdeling was niet bereikbaar. Werd netjes teruggebeld en ze hebben me goed en snel geholpen met omzetten van abonnement. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Réponse de Moving Intelligence NL
Snel duidelijk en heel behulpzaam bij vragen

Réponse de Moving Intelligence NL
goede service nemen de tijd voor je om alles uit te leggen bij vragen, adviseren goed.
rechtstreeks bij Moving Intelligence je producten bestellen scheelt je ook geld.
Alles word netjes geregeld vanaf moment telefonisch contact tot het systeem werkt en ook after sales is heel goed. top bedrijf
In toekomst zal ik ze zeker weer opnieuw benaderen voor een systeem voor me auto.

Réponse de Moving Intelligence NL
Ik ben enorm goed geholpen door Thijs.
Ik ben super tevreden over de diensten die ze leveren en raad iedereen aan om bij hun diensten af te nemen!

Réponse de Moving Intelligence NL
Goed en duidelijk contact gehad , prima service!

Réponse de Moving Intelligence NL
Het contact met dhr Spee was zeer fijn, vriendelijk en snel. Er werd goed geluisterd en goed advies gegeven, helemaal top!

Réponse de Moving Intelligence NL
Prima geholpen door Maikel van MI.
Systeem gelijk ge-update.
Mooi en goed product MI.

Réponse de Moving Intelligence NL
Bij het aanmaken van ons account de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen.
Bedankt!

Réponse de Moving Intelligence NL
En savoir plus sur les différents types d'avis.