Enorm goed geholpen door Brian, altijd lastig om de juiste vragen te stellen als het niet je materie is, en daar ging hij goed mee om, duidelijke antwoorden, goede begeleiding en uiteindelijk alles, b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Snel en deskundig geïnstalleerd

Hogeweg 33, 5301 LB, Zaltbommel, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Sinds een aantal jaren maak ik naar alle tevredenheid gebruik van de rittenregistratie oplossing van Moving Intelligence.
Deze oplossing ontneemt alle handmatige invoer. Data is ten alle tijden te downloaden. Gemak dient de mens en ontzorgt.

Réponse de Moving Intelligence NL
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is gelukkig weinig bij ons. Enkele keer de landcode of niet binnen 1 minuut na ingeven kaart de handmatige invoer voltooien.
Tachograaf download van EuropeTrack is echt 5 sterren waard.
Frank van der Veen
Koerier Centrum Haaglanden
We hebben vanuit de dealer een aantal keren jullie moeten reminden om langs te komen. Installatie was in augustus, krijgen 16 oktober pas factuur. Dat is ook raar

Réponse de Moving Intelligence NL
De Robot doet zijn werk prima , alleen jammer dat de app om hem te bedienen/commando's tegeven in het Engels is.

Réponse de Moving Intelligence NL
De medewerker van BMW heeft mij uitgelegd hoe een-en-ander werkt en heeft de app op mijn telefoon geïnstalleerd. Dus dank zij hem werkt alles. Eenmaal had ik contact met uw medewerkster en die heeft toen ook onmiddellijk de benodigde activatie verricht.
Verder geen gezeur gehad. Wel jammer dat het nodig is in NL om een dergelijk beveiligingssysteem te moeten hebben. Maar daar kunt U niets aan doen.

Réponse de Moving Intelligence NL
De lokatie bepaling vind ik niet erg best. Soms zit er zelfs honderden meters afstand verschil in.

Réponse de Moving Intelligence NL
Superpersoneel! Superaardig en heel klantvriendelijk!!
Kort samengevat super!

Réponse de Moving Intelligence NL
Het moest van de verzekering. Wat aanvankelijk verwarrend was dat het systeem eens per dag de positie doorgeeft . Helft van de dagen ca 600meter van echte lokatie.
Na terdege uitleg hoe het systeem werkt en waarom deze globale locatie gegevens zo bij mij doorkomen, ben ik tevreden. Mijn tip zet die uitleg duidelijk op papier.
Plaatsing is prima gedaan, daarvoor een compliment,

Réponse de Moving Intelligence NL
Goed geholpen bij verlopen SCM keuring, tijdens onze vakantie. BMW dealer had niet doorgegeven dat de keuring verlopen was, maar prima geholpen door Moving Intelligence door keuring op afstand.

Réponse de Moving Intelligence NL
Doet wat hij moet doen alleen als hij in garage staat kan hij hem moeilijk traceren pas naar paar dagen accurate peiling

Réponse de Moving Intelligence NL
Prima beveiligingssysteem en handig om de gereden kilometers te kunnen verantwoorden naar de fiscus.

Réponse de Moving Intelligence NL
En savoir plus sur les différents types d'avis.