mPartz.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb bij mPartz een achterwiel motorkrik gekocht. Deze werd snel geleverd en was perfect zoals ze deze uitgebreid beschreven hadden op hun site en dit aan een concurrerende prijs. Wanneer je iets nodig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service,mooi optijd geleverd zoals afgesproken en heel gemakkelijk als je je aanmeldt en je moto op uw profiel zet kan je alles wat geschikt is voor jouw model . En bij mij loopt dat heel super... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kon precies de onderdelen die ik nodig had vinden na het filteren op mijn motor (Kawasaki er5), en ze hadden mijn benodigde onderdelen voor een goede prijs. De indicatie van hoelang verzenden duurt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de motos

Écrit par l'entreprise

Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd super goede service.

Altijd prima keerringen voor een nette prijs en vaak de volgende dag in huis.
Heb er in de loop van de jaren al heeeel wat besteld en altijd was alles super goed geregeld.
Dus: Mpartz is een echte aanrader!!!

26 décembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Merkwaardige klantenservice

Hieronder volgt een email die ik op een gegeven moment naar het bedrijf heb gestuurd. (Uit privacy overweging noem ik de betreffende persoon G).

Beste G,

Een product uit jullie webshop die volgens jullie zoekmachine zou moeten passen, past niet. Dit toon ik aan met foto's.

U vraagt eerst aan de klant, heeft u zelf uw model wel goed geselecteerd. Wanneer de klant dit vervolgens aantoont, zegt u: Ik kan me niet voorstellen dat onze leverancier het verkeerd heeft.

De klant zegt vervolgens, jawel hoor kijk maar naar de foto's. Uw reactie daarop is: Stuur de accu maar terug, we steken hier liever geen energie meer in.

Goede sympathieke klantenservice, een beetje zelfreflectie kan geen kwaad denk ik. Ik zal zelf wel uitzoeken hoe te retourneren.

..... ........

Na deze mail heb ik de accu gelijk retour gedaan en daarbij de email correspondentie met G bijgevoegd. Daarbij had ik de volgende opmerking geplaatst:

"Uw collega G heeft mij als klant niet serieus genomen. De email correspondentie heb ik bijgevoegd. Hopelijk gebeurt er wat mee".

Een paar uur na deze mail werd ik gebeld door de persoon in kwestie. Ik had het verkeerd opgevat en het was geen onwil van zijn kant zei hij.
(Dit was pure "gaslighting" maar ik maakte er geen punt van, aangezien ik gewoon de juiste accu wilde).

Het leek erop dat hij me nu aan de juiste accu ging helpen. Na wat heen en weer gemaild te hebben was ik erachter welke accu ik moest hebben en heb hem vervolgens doorgegeven dit type accu te willen.

Al leek hij niet te begrijpen dat het niet uitmaakt dat de accu iets uit de zijkant van de accubak zou steken. Heb het zelfs nog laten zien met foto's.

Zodra ik via track en trace doorkreeg dat het retourpakketje aangekomen was heb ik nooit meer iets van G gehoord. Wel heb ik een kleine week later het geld terug gestort gekregen.

Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat G de eigenaar is van Mpartz. Het contact dat ik met de beste man gehad heb kan ik aanduiden als zijnde een "woordsalade" gesprek.

Zolang er niet iets misgaat zal het een prima bedrijf zijn. Ik kan me herinneren dat ik de bestelling destijds ook snel binnen had.

17 septembre 2024
Logo de mPartz.nl

Réponse de mPartz.nl

Er is selectief een deel van de correspondentie weergegeven en we hebben hier een andere beleving bij. Het gevoel dat de klant zich niet serieus genomen voelt, kunnen we moeilijk wegnemen als de tijd die we er in hebben gestoken om trachten te helpen, niet als zodanig wordt ervaren. Dat was voorstelbaar als we hadden aangegeven dat reclamatie over een vermeend verkeerd geleverd product alleen binnen 30 dagen mogelijk is en het daarbij hadden gelaten. Immers zo'n 6 maanden na aankoop hebben we pas een e-mail ontvangen dat de accu niet past.

We kunnen het waarderen dat een neutrale 3 sterren wordt gegeven voor de zaken die wel als goed zijn ervaren.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Ik had een kettingsetje besteld met clipschakel. De klip brak helaas meteen, maar twee dagen later had ik al een nieuwe gekregen.

12 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Olielekbak

Nette levering. De olielekbak vind ik wel duur. Best dun plastic. Voor ruim 10 euro verwacht ik degelijker bak.

21 août 2024

M1800R/M109R Healtech X-tre powerbox

Ingebouwd in mijn M1800R/M109R duidelijke instructies.

En je merkt het echt !!!!

Snellere gasrespons
Soepeler lopen in alle versnellingen
Map 4 werkt perfect 👍👍

Topsnelheid nog niet geprobeerd

12 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Normaliter schrijf ik geen review

Normaliter schrijf ik geen review, maar omdat ik de gehele afhandeling super vind, deze keer dus wel.
Paar simpele "kleine beurt" onderdelen gekocht. Producten ZEER snel en netjes in een mooi onbeschadigd doosje ontvangen. Heb dat wel een anders mee gemaakt.

8 août 2024

Erg tevreden!

Bedrijf met aftercare! Reageren snel op mail en komen met oplossingen. Chapeau! Aanrader!

2 août 2024

Service is top

Service is top. Prijzen concurerend mogelijkheden voor grote en kleine beurt zijn super. Zou wel leuk zijn als ze wat meer gadgets zouden hebben voor mijn motor. Nu al snel naar andere aanbieders.

28 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

ik had een verkeerde bestelling gedaan…

ik had een verkeerde bestelling gedaan en nam pas de dag nadien contact op, nog de zelfde dag was alles prima inorde. bedankt zo correct.
ook het bestelde artikel was meer dan we hadden verwacht. deze site staat boven op onze lijst.

6 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling op een dinsdag gedaan en…

Bestelling op een dinsdag gedaan en zeiden dat hij vrijdag zou komen, helaas is er geen post gekomen en ik kan niemand bereiken heel jammer voor zo een bedrijf nooit meer hier bestellen en ben nog steeds wachtende op me pakket. Hopelijk dat die er wel aankomt.

13 mai 2024
Logo de mPartz.nl

Réponse de mPartz.nl

Zou je even een mail kunnen sturen met het ordernummer aangezien wij onder deze naam geen bestelling kunnen terugvinden.

Aanvulling:
Ondanks de navraag via de bovenstaande reactie en navraag via Trustpilot, is geen informatie verstrekt. Toch houdt Trustpilot de review online ondanks het ontbreken van enige reactie of informatie om deze ervaring te kunnen verifiëren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus