Rekisteröidyin kasinoille heidän linkeistään ja kun hävisin, tuli cashbackin mukainen prosentuaali tallettamistani rahoista saldoksi sivustolle. Tämän pystyi helposti ja nopeasti nostamaan tilille. S... Voir plus
Lisez les avis des autres
Verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Sama koskee myös Cashback -hyvitysten hakemista. Olen käyttänyt palvelua jo jonkun aikaa eikä kertaakaan ole ollut mitään ongelmia. Cashback rahat on aina... Voir plus
Helppo saada hyvityksiä hyväksytyksi vaikka niissä saattaakin kestää sen max 1pv. Kotiutukset sen sijaan näkyvät 5 minuutissa pankkitililläsi. Mrcashbackin asiakaspalvelu voisi olla nopeampi. Muuten... Voir plus
Olen nyt vähän käyttänyt MrCashbackkia, ja vaikka aluksi olin skeptinen sivun suhteen, niin kaikki sivulla toimii niin kuin pitääkin. Luvattu prosentuaalinen rahojen palautus tulee tilille aina, ja me... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
MrCashback on yhteisö, johon luottaa yli 12 000 jäsentä ja joka tarjoaa yli 100 kasinoa pelattavaksi ainutlaatuisilla toiminnoillaan, kuten cashbackillä, päivittäisillä kilpailuilla, saavutuksilla, palkinnot ja käyttäjätasoilla kaikille kasinoita rakastaville. Tilin luominen kestää 30 sekuntia, tarjoamme nopeita ja turvallisia kotiutuksia henkilökohtaiselle pankkitilillesi muutamassa minuutissa käyttämällä Zimpler Instant Banking Services -palveluja!
Coordonnées de contact
Suède
- mrcashback.com
Pitää sanansa cashbackeissa
Pitää sanansa cashbackeissa. Paljon hyvää tietoa casinoista. Suosittelen mrcashbackin kautta pelaamaan kasinoilla.
Palvelun uutena käyttäjänä olen…
Palvelun uutena käyttäjänä olen erittäin tyytyväinen kokemukseeni! Kotiutukset käsitellään nopeasti, suosittelen ehdottomasti!
Suosittelen
Sivusto toimii kuten luvattu pienistä mahdollisista viiveistä huolimatta. Palvelu on luotettava ja tarjoaa paljon hyviä mahdollisuuksia.
MrCashback on luotettava ja toimiva…
MrCashback on luotettava ja toimiva sivusto!
Mr cashback have good customer service…
Mr cashback have good customer service and its trustful
hyvä asiakaspalvelu ja nopeaa palvelua
hyvä asiakaspalvelu ja nopeaa palvelua, hyvä paikka
Joulun aikana sivusto hävisi
Joulun aikana sivusto mystisesti hävisi juuri ennen kun mainostettu kuukauden ajan asiakkaille 100 prosentin hyvityksiä ja koko ajan annettiin tähän vielä "lisä aikaa", haiskahtaa vähän huijaukselle koko touhu, saadaan asiakkaat tallettamaan paljon rahaa oletuksena, että kaikki häviämät rahat saadaan takaisin ja sitten hävitään kun tuhkatuuleen? "rahojen kera"
ps. Mistään heitä et saa kiinni yritetty on!
Millon mitäkin ongelmia heidän kanssa
Millon mitäkin ongelmia heidän kanssa, nyt ei edes ole toiminut heidän nettisivut yli 24h. Heittää mrcashback.com sivusto riskfritt.se sivustolle. Näyttää hieman siltä, että sinne meni se sivu😂 nostot aina sai asiakaspalvelijan kautta käydä kyselee ja hakemuksissa menee helposti yli 4päivää. 0/5
Mrcashback on luotettava
Mrcashback on luotettava ja helppo käyttöinen sivusto. Siellä on kiva asioida ja saa nopeita vastauksia. Niillä saa hyviä etuja jotka ovat helposti löydettävissä.
Tekee mitä sanotaan
Tekee mitä sanotaan. Ei muita moitteita kuin sivujen huono toimivuus välillä.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Kaikki toimii moitteettomasti, tunnistautumisprosessi on yksinkertainen ja valikoima laaja. Suosittelen!
on hyvä
Käsittely ajat joskus hieman pitkiä. Muuten toimii todella hienosti. 100% cashback erikoisuudet silloin tällöin ovat mukavia. Kattava valikoima sivustoja ja kisat tuovat sopivasti lisä jännitystä.
Mr cashback on luotettava
Mr cashback on ollut minulle luotettava sivusto jonka kautta olen pelannut muutaman kerran.
Todella hyvä
Hyvä valikoima erilaisia bonuksia eri sivustoilla. Nopeat käsittelyajat, voin todellakin suositella MrCashback-sivustoa. Ainoa miinus mitä tulee mieleen on etten ainakaan itse ole löytänyt vielä mistään tietoa mistä näkee bonuksien voimassaoloajan.
Helppo tehdä käyttäjä ja muutenkin…
Helppo tehdä käyttäjä ja muutenkin homma toimii. Kuitenkin kotiutuksissa kestää hitusen ainakin näin Joulun jälkeen
Luotettava ja erittäin nopea sivusto
Luotettava ja erittäin nopea sivusto. Hyvitykset hyväksytään erittäin nopeasti.
Aivan mahtava sivu
Aivan mahtava sivu. Hyvitykset hyväksytään nopeasti ja rahat tulevat helposti tilille.
Hyvä ja luotettava sivusto
Hyvä keksintö, jolla voi pelata uhkapelejä pienellä riskillä. suosittelen!
Really good and simple website
Always been happy to use them, all my friends also have great experiences!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.