Ms Styl Avis

TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłem firany z falbanami do sypialni oraz komplet firan i beżowych zasłon do salonu – wszystko prezentuje się rewelacyjnie. Wysyłka była szybka, a jakość wykonania naprawdę świetna. Firana z falba... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kolejne zamówienie z którego jestem bardzo zadowolona. Zasłony i firany bardzo ładne i dokładnie uszyte. Kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry i uprzejmy. Dodatkowym atutem jest to, że klient ma możl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wprowadzenie klienta w błąd. Podczas składania zamówienia data dostawy była za tydzień a po opłaceniu zamówienia okazało się że trzeba czekać na zamówienie ponad 3 tygodnie. Sklep twierdzi że podawane... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Myślałam, że dostanę zmontowaną roletę rzymską do bezinwazyjnego zawieszania na oknie. Oczywiście instrukcji brak, a na stronie są jakieś instrukcje do inwazyjnego wieszania rolet. Sposób zapakowania... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zakupiłam roletę

Zakupiłam roletę, fakt, że czekałam więcej niż 16 dni roboczych, w końcu dostała z uszkodzonym mechanizmem, wysłałam reklamacje po 14 dniach dzwonie oczywiście szef nie potrafi zdjęć otworzyć, wiec wysyłam emal do P. Anny K., po kilku informacjach odpowiedz, że reklamacji nie uwzględniają, bo powinnam rozpakować towar przy kurierze pytam skąd taka informacja, skro w mailu nic takiego nie pisze tylko opakowanie sprawdzić to Pani się upiera że takiego maila dostałam więc robię screena bo ona twierdzi ze na komputerze się nie da i wysyłam. Więc nie polecam ta firma to jakaś tragiczna i zero porozumienia, wszyscy krzyczą tylko nie on !!

22 janvier 2024

Sklep w pełni zasługuje na 5 gwiazdek

Sklep w pełni zasługuje na 5 gwiazdek. Jakość zamówionej rolety jak i obsługa klienta na bardzo dobrym poziomie. Przed złożeniem zamówienie zadzwoniłam do sklepu w celu uzyskania informacji. Pani z którą rozmawiałam wszystko dokładnie wytłumaczyła i doradziła. Po otrzymaniu zamówienia byłam bardzo zadowolona. Jakość materiału i wykonanie bardzo ładna. Cena produktu bardzo konkurencyjna w porównaniu z innymi sklepami. Polecam z czystym sumieniem.

10 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Po przeczytaniu chociażby poniższych…

Po przeczytaniu chociażby poniższych recenzji napisałam e-mail w celu rezygnacji z zamówienia w obawie, ze się zawiodę, a problemy nie są mi potrzebne bo po co tracić czas… Pani zapewniła, że zamówienie będzie dokładnie takie jak sobie życzę, dałam szansę. Łącznie na swoją roletę czekałam około 2,5 tygodnia, w międzyczasie zostałam poinformowana że roleta jest gotowa ale że czekają na mechanizm który będzie za kilka dni. I faktycznie tak było. Po paru dniach dostałam wiadomość, że roleta została wysłana. Nie mogę powiedzieć złego słowa bo roletę dostałam dokładnie taką jak sobie zamówiłam. Cena rolety 200x170 wyniosła 400 zł. Szukając po innych sklepach nigdzie nie było tak tanio po pierwsze, po drugie roleta naprawdę dobra jakościowo szczególnie za takie śmieszne pieniądze.
Osobiście mogę polecić :)

31 octobre 2023

Proszę o ponowny kontakt

Uprzejmie proszę Pana, który kontaktował się ze mną sms (przez nieuwagę straciłam go) o ponowny kontakt na telefon lub maila w celu wyjaśnienia i uściślenia faktów dotyczących firmy ms-styl.

27 septembre 2023

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu. Wydałam 300zł na rolete. O swojej rolecie musiałam się przypominać kilka razy. W końcu roleta dotarła po 3 tygodnia. Zamowienie było niekompletne, roleta rzymska się nie zwija w falbanki, mechanizm w ogóle nie działa. Dramat!!! Stracone pieniądze których już nie odzyskam....

8 août 2023

Odradzam zakupy

Odradzam zakupy. Kupiłam w kwietniu zasłony, nie podobały mi się, wiec 20 kwietnia wysłałam wiadomość o odstąpieniu od umowy oraz zwróciłam przesyłkę zgodnie z adresem wskazanym przez firmę ms-styl.pl. Przesyłka nie została odebrana i wróciła do mnie. Okazało się, ze to błędny adres, choć jak wspomniałam samo taki adres wskazali. Napisałam do nich, ze ja nie przyjmuje tego zwrotu, ze domagam się przesłanie etykiety, żebym mogła jeszcze raz wysłać przesyłkę, prosić się o etykietę musiałam kilka dni. W końcu jak dostałam etykietę, odesłałam przesylke. Ma-styl twierdzi, ze dostali 17 maja. Licząc dni robocze od 18 maja, wczoraj minął 14 dzień roboczy, czyli gdyby nawet wysłali wczoraj, pieniądze na koncie miałabym dzisiaj, oczywiście pieniędzy brak, tak wiec państwo sobie przetrzymują moje pieniądze od 20 kwietnia…. Pytanie, czy kiedykolwiek odzyskam pieniądze…. Omijać sklep szerokim łukiem!

20 avril 2023

Złodzieje i krętacze

Złodzieje i krętacze! Uważajcie na zakupy. Pieniędzy brak i towaru.
Poczytajcie o właścicielu RADELO sp. z o.o.

17 février 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus