Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

MTK fashion heeft een mooie overzichtelijke website met leuke betaalbare kleding. De kwaliteit is zeer goed en ze hebben iedere week weer een mooie nieuwe collectie! Verzending is ook snel en mocht... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede ervaring. De kleding is super mooi en zoals beschreven staat bij de foto’s. Uiteraard ook nog mooie prijzen en erg snelle verzending! Super fijn en zeker een aanrader!

Noté 1 sur 5 étoiles

Erg onvriendelijk, houden onterecht verzendkosten vast, waardoor je met de retourkosten enorme kosten maakt als je iets terug zendt. Zijn erg vol van zichzelf en ze mailen je alsof zij altijd gelijk h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al enige tijd de tofste kleding bij MTK Fashion. Gaat ook altijd goed, helaas laatst een trui met een gat erin ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en heb direct een nieuwe opg... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Leuk kleding!

Bestel hier zo nu en dan kleding.
Vandaag mijn skort binnen gekomen.

Erg leuk en snelle levering.
Tot nu toe altijd tevreden als ik hier iets bestel.

13 avril 2023

Super leuke kleding

Alle bestellingen die je plaatst worden ontzettend snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is helemaal top. Altijd super leuke kleding. Echt voor iedereen zit er zkr altijd iets leuks tussen.
IK Zeg Shoppennn

5 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een schijt winkel heb daar aan 75…

Wat een schijt winkel heb daar aan 75 euro besteld zit in de trui een grote gat en in mijn jurk een grote gat ….. nou contact op gezocht wat krijg je gehoren je krijgt een 10tje terug voor het telaten maken … echt slecht!!! 😡

3 avril 2023

Sneackers …

Gister 29 mrt 2022om half 4 sneackers besteld ,en vanmorgen 30 mrt al binnen ,super mooie kwaliteit,en precies zoals ze op de foto uitzien ,bedankt voor de goede service,gr ditte

30 mars 2023

Hele gave collectie

Hele gave collectie, van goede kwaliteit! En ook een goed bereikbare klantenservice. Zij geven ook eerlijk advies, en denken met je mee! Ik ben over alles héél erg tevreden. En ik raad deze winkel dan ook aan iedereen aan!

27 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan gat in pak retour…

Bestelling gedaan gat in pak retour label gekregen prima terug gestuurd dacht een nieuw pak terug te krijgen volgens de site uitverkocht krijg een pak terug met wat rafels aan de mouw en aan de broek en rook naar wasmiddel toch een 2de bestelling gedaan beschadigd pak co tact gezocht via instagram stuur je een foto ervan ik zie niks nieuwe foto gestuurd met omcirkeling nog geen reactie gehad nu afwachten op een bericht wat me man heeft gestuurd ..hoop dat je oplost

21 février 2023

Super tevreden over MTK

Bestel een paar keer per jaar bij MTK fashion en ik heb nog nooit problemen gehad. Moet zeggen dat ik vaak verbaasd ben hoe snel het binnen is. Prijs/kwaliteit is ook prima en de kleding valt goed en zit lekker. Mijn dochter van 15 en ik zijn en blijven fan!

17 février 2023

Gewoon een waardeloze eigenaresse/bedrijf

Door een fout bij PostNL is mijn pakket in de roulering gebleven en dus pas na weken retour bezorgd. Ondanks dat ik dit kan aantonen weigert de eigenaresse om de 120 euro terug te betalen. Ik heb dit inmiddels terug via de rechtsbijstand maar wees gewaarschuwd. Ook qua klantenservice word je van het kastje naar de muur gestuurd.

5 février 2023

Zeer goed!

Zeer goed!
Pakje was kwijt geraakt door postnl,
Postnl wilde er niks aan doen en bleef volhouden dat het pakje geleverd was. Mtk fashion heeft het heel netjes opgelost.

16 décembre 2022

super goede service,

super goede service,
ik had perongelijk op ophalen in de winkel geklikt en dat hebben ze omgezet in afleveren en de tas gelijk opgestuurd.
ik heb de tas binnen 3 werkdagen binnen gekregen.
de tas is precies zoals op de foto ben er super blij mee!

4 décembre 2022

Super levering

Super levering, erg snel reactie op mijn vragen via de mail en instagram! Erg tevreden over de mooie items die ik heb besteld.

26 novembre 2022

Top winkel!

Super tevreden over de webshop! Ik heb hier nu al een aantal keren besteld en heb mijn bestelling altijd snel in huis. Daarnaast super snelle verwerking van retouren.

Ook klachten wordt heel snel op gereageerd en gepast opgelost.

Ga hier zeker vaker bestellen!

2 novembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus