MTK fashion heeft een mooie overzichtelijke website met leuke betaalbare kleding. De kwaliteit is zeer goed en ze hebben iedere week weer een mooie nieuwe collectie! Verzending is ook snel en mocht... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super goede ervaring. De kleding is super mooi en zoals beschreven staat bij de foto’s. Uiteraard ook nog mooie prijzen en erg snelle verzending! Super fijn en zeker een aanrader!
Erg onvriendelijk, houden onterecht verzendkosten vast, waardoor je met de retourkosten enorme kosten maakt als je iets terug zendt. Zijn erg vol van zichzelf en ze mailen je alsof zij altijd gelijk h... Voir plus
Ik bestel al enige tijd de tofste kleding bij MTK Fashion. Gaat ook altijd goed, helaas laatst een trui met een gat erin ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en heb direct een nieuwe opg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Fashion voor leuke prijzen
Leuke, betaalbare kleding. Altijd goede en duidelijke foto's. Snelle verzending en retourverwerking gaat ook heel snel.
Al een paar x besteld bij hun,snelle…
Al een paar x besteld bij hun,snelle verzending en voor een mooi prijs heb je prachtige kleding
Al meerdere keren besteld bij…
Al meerdere keren besteld bij Mtkfashion. Snelle levering, mooie kwaliteit. En mocht iets niet passen geen probleem kan je dat retoursturen. En als je vragen hebt krijg je ook heel vaak snel antwoord.
Ik zal hier zeker nog blijven bestellen.
Super mooie kleding en goede snelle…
Super mooie kleding en goede snelle levering
Diefstal verzendkosten door MTK fashion
Slechte klantenservice bij MTK fashion. Je besteld 1 kledingstuk, betaald 5 euro verzendkosten, retourneert vervolgens het ene item, dus je gehele bestelling gaat retour en volgens de consumentenrecht en verplichtingen van de online winkeliers dient de winkelier OOK de verzendkosten terug te betalen!!! Dit is regel nr 1!!
Maar MTK fashion heeft daar maling aan, want ze sturen je gewoon een deelbetaling en wanneer je er vervolgens 6x op reageert dat het niet klopt dan krijg je 0 respons. Oplichting is het!!! Ze houden gewoon je 5 euro achter, diefstal dus!!!
Super leuke kleding én snel verzending…
Super leuke kleding én snel verzending en service al meerdere malen besteld
In de winkel geweest de ouwe dame was…
In de winkel geweest de ouwe dame was erg hoogmoedig en chagerijnig ! Toen ze mij negeerde heb ik alles terug gelegt ! 200 km gereden voor niks ! Dus nooit weer !
Ik ben zeer te vreden ik heb hier voor…
Ik ben zeer te vreden ik heb hier voor het eerst wat besteld en alles netjes en op tijd gekregen.
Happy client
Ik heb sinds dit jaar een paar bestellingen geplaatst. Super tevreden van de kwaliteit en dat aan een eerlijke en betaalbare prijs. Ik vind daar echt helemaal mijn ding! Is nu zelfs mijn favoriete webshop geworden. Ik heb onder andere kleedjes en trainings van daar die goed zitten. Elke fashionista vindt daar iets terug. Ik ben nog van plan om te shooten voor mijn instagrampagina.
@preciliaprettysoul
Liefs Precilia
Super winkel!
Altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan, mooie kleding, snelle levering en ook leuke winacties!
Leuke winkel
Leuke kleding wat goed op maat valt, ik kijk elke week uit naar de nieuwe collectie! 🥰
Erg onvriendelijk personeel
Erg onvriendelijk personeel! ik heb hier vaak besteld, heb nu voor de 2e keer een opmerking/klacht over een bestelling. Telefonisch willen zij niks oplossen, dus alles gaat via facebook messenger. Het personeel is snel op hun teentjes getrapt, gaat met de klant in discussie en verklaart de klant voor gek. Echt belachelijk! Ik heb kapotte kleding ontvangen, waarvan het personeel zegt dat ik deze zelf ‘toch’ kan repareren!? Volgensmij is dat niet de bedoeling en hoor ik mijn geld terug te krijgen, wat zij absoluut niet van plan zijn. Ik zal hier nooit meer een bestelling plaatsen.
Al een paar keer besteld,goede…
Al een paar keer besteld,goede kwaliteit en een zeer snelle service.
Heel tevreden!
Ik heb nu al een paar keer hier besteld…
Ik heb nu al een paar keer hier besteld en ik ben elke keer super tevreden met mijn kleding. Super snelle levering!!
Dit is me tweede bestelling bij MTK…
Dit is me tweede bestelling bij MTK Fashion hiervoor een tas van Valentino waar ik erg tevreden mee ben en nu een broek die heel lekker zit ben er hartstikke blij mee! Ga hier zeker bestellen
Super leuke kleding voor ieder wat wils…
Super leuke kleding voor ieder wat wils en betaalbaar ga zo door meiden. En altijd snelle levering
Top service! ❤️
Voor de eerste keer besteld bij mij fashion omdat ze zulke leuke kleding hebben!! Ik kreeg een ander product toegestuurd als wat ik had besteld, dit gemeld via een bericht en ze reageren direct terug en regelen het netjes, alsnog het goede product gekregen! TOP service! Dikke 10!!
Altijd snelle levering en super mooie…
Altijd snelle levering en super mooie collectie. I love it😍
Super tevreden
Hele mooie collecties, altijd super tevreden van mijn aankoop😍
L’expérience Trustpilot