Banner for Muscle Booster

Muscle Booster Avis

7 409

4,3

Exercices en fonction de la silhouette souhaitée. Pas besoin de s'entraîner des heures. Possibilité d'ajouter des sessions cibles supplémentaires. Impression de ne pas faire grand chose et pourtant le... Voir plus

J'étais prêt pour m'engager sur du long terme, mais, un manque d'explications à l'exception de "Allez", "Vous y êtes presque" ou un "Go", rien de concert. Les cours de Tai Chi sont d'un incommensurabl... Voir plus

Programme parfaitement adapté à mon âge. Coût raisonnable pour moi. J'ai rencontré un jour un problème avec le programme qui a été parfaitement résolu oar l'équipe technique .

Belle découverte : je me suis inscrit au Tai Chi sur chaise mais je fais aussi du renforcement musculaire... Espérons que le tarif n'augmente pas, mais à moins de 20 euros, c'est top.

1. Service de fitness et nutrition

Since its inception, Muscle Booster has been dedicated to helping individuals build strength, gain muscle, and achieve their fitness goals. Our mission is to make effective muscle gain workouts accessible to everyone, regardless of experience level or fitness background. By offering personalized plans and targeted exercises, we aim to empower users to take control of their fitness journey and unlock their full potential.

7 k avis

Demande des avis aux clients

(7 409)

3 736 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Je suis ravi de faire les exercices…balance du poids

Je suis ravi de faire les exercices quart depuis deux semaines j,ai perdu un kilos

5 juin 2026

Hi Chereau Dominique,

Thank you for your feedback! It's wonderful to hear that you're enjoying the workouts and have already lost a kilo! Your dedication is truly inspiring. If you need any further assistance or have questions, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

Mal traduit

Mal traduit. Toujours entendre ALLEZ! est répétitif et non nécessaire.

3 juin 2026

Bonjour Frank,

Merci d'avoir partagé votre expérience. Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre cela, car notre objectif est d'offrir un service d'accompagnement efficace à tous nos utilisateurs.

J'aimerais beaucoup avoir l'opportunité de répondre directement à chacune de vos préoccupations. Je vous contacterai par e-mail sous peu afin que nous puissions examiner les détails ensemble et trouver une solution.

Je parle français

Je parle français

4 juin 2026

Réponse de Muscle Booster

Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience n'a pas été à la hauteur de vos attentes, car il est très important pour nous que tous nos utilisateurs se sentent soutenus.

Nous sommes là pour vous aider de toutes les manières possibles. Veuillez donc surveiller votre boîte de réception : vous recevrez bientôt un e-mail de notre part afin que nous puissions aborder vos préoccupations plus en détail.

Good experience

Good level and time

24 mai 2026

Hi Boursault,

Thank you so much for sharing your feedback! We’re glad to hear that you’ve had a good experience and that the workout level and duration feel right for you.

We’d really appreciate the chance to understand what we could do better.

Please feel free to reach out to me directly at adam.support@muscle-booster.io with the subject line “TP review” — I’d be happy to help and learn more about how we can improve your experience.

- Adam, MuscleBooster

Très agréable

Très agréable
Exercices bien fait qui ciblent bien les zones du corps

Hi there,

Thank you for your feedback! It’s wonderful to hear that you find the app enjoyable and that the exercises effectively target the areas you want to focus on. Your satisfaction truly matters to us! If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

– Adam, MuscleBooster.

Les mouvements en 3D sont hyper simple…

Les mouvements en 3D sont hyper simple a reproduire

Hi there,

Thank you for your feedback! It's great to hear that you find the 3D movements easy to replicate. We truly value your experience and want to ensure you continue to enjoy using our app. If you have any questions or need further assistance, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

Mea culpa……mais !!!!

Mea culpa……mais !!!!

J’ai écris un avis très négatif il y a 4 jours car j’ai eu trois prélèvements sans autorisation de ma part !
Ayant fait un mail de réclamation à muscle booster , ils ont été très réactifs et m’ont remboursé immédiatement !…..
Très bon service client mais par contre lors de votre inscription lisez bien les conditions générales dd vente .

30 mai 2026

Hi Jérôme,

Thank you for your feedback! It’s great to hear that our customer service team was able to respond quickly and resolve the issue with the unauthorized charges. I appreciate your constructive comments on the terms and conditions; they will certainly help other users to be better informed. If you need any further assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

Appli simple et motivante

Enrôlement simple, appli motivante et qui adapte très facilement les entraînements aux objectifs recherchés (cardio, perte de poids, renfo, force...) ainsi que le temps à y consacrer.
Qq contenus en anglais qui mériteraient d'être traduits mais c'est à la marge.

Hi Violaine,

Thank you for your feedback! It’s wonderful to hear that the app meets your expectations and easily adapts to your training goals. I appreciate your suggestion about translating the English content; it’s valuable input. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

– Adam, MuscleBooster.

Les exercices sont très bien mais le…

Les exercices sont très bien mais le graphisme de présentation est un peu archaïque ! Ça mériterait un peu de couleurs et de l'apparence humaine.

28 mai 2026

Hi Jacques,

Thank you for your feedback! I appreciate your positive thoughts on the exercises. I completely understand your concern about the graphics feeling a bit outdated. Your suggestion for more colors and a more human touch is valuable, and we always welcome input from engaged users like you. If you have any more ideas or need further assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

Très bon accompagnement

Très bon accompagnement, adapté à moi et sur-mesure comme annoncé par le programme. Merci

19 mai 2026

Hi there,

Thank you for your feedback! It's wonderful to hear that the support has been perfectly tailored to your needs. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

Bonjour a tous!

Bonjour a tous!
C'est incroyable!!! En 5 jours seulement, j'ai perdu 3.5kg. Je commence a avoir hn corps performant. Beaucoup de souplesse. C'est super... Bientot j'aurai un ventre plat.

25 mai 2026

Hi there,

Thank you for your feedback! It's wonderful to hear about your impressive progress in such a short time. Your enthusiasm is truly inspiring, and we're thrilled to know you're already feeling positive changes in your body. Keep up the great work, and we wish you all the best in reaching your goals! If you need further assistance, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

J'ai besoin

←c'est très bien expliqué, et c'est dans mes possibilités !

17 mai 2026

Hi there,

Thank you for your feedback! It’s wonderful to hear that the explanations are clear and accessible for you. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

tres bon site

tres bon site, serieux et tres bien exécuté.

Hi there,

Thank you for your feedback! It's fantastic to hear that you appreciate the quality and seriousness of our app. Your encouragement means a lot to us. If you have any questions or need further assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

– Adam, MuscleBooster.

Parfait pour se motiver et se forcer à…

Parfait pour se motiver et se forcer à 10
Mn par jour 👍👏

22 mai 2026

Hi there,

Thank you for your feedback! It's wonderful to hear that the app is helping you stay motivated with short daily sessions. If you have any questions or need further assistance, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

– Adam, MuscleBooster.

J'ai une deuil j'ai du monde chez moi…

J'ai une deuil j'ai du monde chez moi je reprendrai de que je serai disponible après l'enterrement

15 mai 2026

Hi there,

Thank you for your message. I understand that you're going through a difficult time and have family around you. Please take all the time you need with your loved ones, and know that we're here for you whenever you're ready to return. If you need any further assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

A fuir

A fuir ! ARNAQUE ! Comme de nombreux utilisateurs victime de prélèvement à répétition sans mon accord! 3 prélèvements en 1 jour. Ne vous abonnez pas !!!!!!

Hello Olivia!

I’m really sorry for the confusion with your plan’s auto-renewal and payment – I understand how frustrating this can be.

Our subscriptions renew automatically by default to make it easier for our users, so they don’t have to manually update their plans each time. But I see that there was some misunderstanding here.

To help you resolve this as quickly as possible, I already contacted you from support@muscle-booster.io.

Thank you for bringing this to our attention, and I'm here to help!

– Adam, MuscleBooster

à 72ans c'est la première fois que…

à 72ans c'est la première fois que j'utilise une appli- coach pour rester en forme. Très satisfait des possibilités de configuration et de la facilité d'utilisation. Je recommande l'appli Muscle Booster.

Hi there,

Thank you for your feedback! It’s fantastic to hear that you find the app easy to use and that the configuration options meet your expectations. Your recommendation means a lot to us, and we truly appreciate your support! If you need any further assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

Je démarre et c’est en douceur

Je démarre et c’est en douceur
Merci d’avoir tenu compte de l’âge et différents paramètres renseignés

Hi Bruno,

Thank you for your feedback! It's wonderful to hear that your experience is starting off smoothly. We truly appreciate your recognition of our features tailored to different ages and situations. If you need any further assistance, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.

– Adam, MuscleBooster.

Il n'y a pas que du taichi sur chaise…

Il n'y a pas que du taichi sur chaise mais aussi quelques exercices (dont certains assez difficile au début) mais le résultat est là, -2kg sur 15 jours... je continue

12 mai 2026

Hi Richard,

Thank you for your feedback! It's amazing to hear that you've already lost 2 kg in just 15 days! I appreciate you highlighting the variety of exercises available. Your determination is truly inspiring. Keep up the great work, and remember, if you need any assistance, feel free to reach out at adam.support@muscle-booster.io.

10 jours que je suis dessus

10 jours que je suis dessus ! On verra bien....

19 mai 2026

Hi there,

Thank you for your feedback! It's great to hear that you've been dedicated for ten days. Your perseverance is truly commendable, and we hope you continue to benefit from your experience. If you have any thoughts or need assistance along the way, feel free to reach out to me at adam.support@muscle-booster.io.