Blendern är sååå snygg och enkel att använda att min 4 åriga dotter med lite assistans klara är av det och vilken glädje att kunna äta god smoothie och nyttig på alla våra små äventyr i stad och skog... Voir plus
Mycket lätt att beställa på Blenders sida, bästa shakern jag har använt 👍 Smidigt att ta med sig, jag köpte en extra för att jag är så super nöjd med mina Blenders , Jag hade lite problem med min... Voir plus
Elektriska blendern är fantastisk Mixar mina nötter så går bra att göra såser och nötmjölk. Energisoppa a la Levande Föda blir så bra när jag bara vill ha en portion och slippa ta fram mina sto... Voir plus
En fantastiskt bra espressomaskin, precis vad jag letat efter för att kunna göra en kopp kaffe oavsett var jag är. Alltid bra kvalitet på MyBlends produkter och otroligt snabb leverans.
MyBlend erbjuder innovativa och smidiga lösningar för människor som vill prioritera sitt välmående och sin hälsa. Sedan starten 2019 har vi skapat högkvalitativa mixers och tillbehör, designade för att göra hälsosamma val enklare i vardagen. Med över 40 000 nöjda kunder, främst i Sverige, men också runt om i EU, strävar vi efter att inspirera fler att leva balanserat och hälsosamt. Våra produkter är tillgängliga både via vår egen e-handel (getmyblend.com) och i fysiska hälsokostbutiker samt hos återförsäljare online.
Lennart Torstenssonsgatan 8, 412 56, Gothenburg, Suède
- hej@myblend.se
- myblend.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Snabb leverans men jag har inte hunnit prova den än. Packade upp den idag.
Prisvärda julklappar till 2 aktiva…
Prisvärda julklappar till 2 aktiva vuxna barn och en my blender till mig själv som är invigd
Det var enkelt och smidigt att beställa…
Det var enkelt och smidigt att beställa och med tanke på att det var Black Week, så kom beställningen rätt fort ändå.
Bra orderhantering och bra…
Bra orderhantering och bra leveransbesked
Bra grejer till fina priser
My Blend
Bra info om produkten, snabb leverans. Känns som att jag köpt en bra produkt.👍
Mer information vi första köpet om att…
Mer information vi första köpet om att man faktiskt behöver bottenlocket. Man vill ju inte ha hela "maskineriet" i kylskåpet, Fick dock bottenlocket snabbt levererat och fri frakt tack vare att jag hängde på 24tim erbjudandet.
Burken var mkt trög att länka till "pilen måste stå ovanför lamporna"
Har inte fått varorna ännu
Har inte fått varorna ännu . Beställde 1 december.
Förvånansvärt kraftfull mixer
Förvånansvärt kraftfull mixer, blev en till beställning.
Bra storlek
Bra storlek, snygg, smidig att rengöra. Dock får jag mixa samma sats minst 5-6 ggr för att få det tillräckligt finfördelat så att det kan passera min infart för sondnäring, annars blir grönsaksbitarna för stora och fastnar.
Lätt att beställa och snabb leverans
En lättillgänglig hemsida med tydlig information och erbjudanden vid köp av fler produkter. Snabb leverans.
Min blender fungerar ej trots fulladdad
Min blender fungerar ej trots fulladdad.
Besväret med att skicka tillbaka är för bökigt.
Ångrar varje ggn att jag näthandlat när liknande problem uppstår

Réponse de MyBlend
Snabb leverans! Köpte en julklapp så kan inte ge ett omdöme på produkten än.
Det var så enkelt
Det var så enkelt! Lätt att förstå de olika delarna och paketen. Sen gick leveransen snabbt, det gillar man!
Lätt att beställa
Lätt att beställa, bra fraktalternativ, super fin produkt.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, min tredje beställning från detta företag och lika lätt varje gång.
En jättebra produkt som jag gärna ger bort i present.
Enkelt att beställa och leveransen gick…
Enkelt att beställa och leveransen gick snabbt. Fick även meddelande när varan var levererad vid dörren. Tycker att ett bottenlock borde ingå i priset. MVH Birgitta
Glad överraskning
Med snabbleverans fick jag min Blender. Började med en tuff utmaning med fryst frukt som fungerade jättebra. Nu ska jag börja experimentera med mina egna "blends".
Trygg beställning
Jag värdesätter att man under hela processen blir informerad om vad som händer med beställningen. Det kallas ett tryggt köp och det finns tyvärr många företag som inte vet vad det är.
En savoir plus sur les différents types d'avis.