Blendern är sååå snygg och enkel att använda att min 4 åriga dotter med lite assistans klara är av det och vilken glädje att kunna äta god smoothie och nyttig på alla våra små äventyr i stad och skog... Voir plus
Mycket lätt att beställa på Blenders sida, bästa shakern jag har använt 👍 Smidigt att ta med sig, jag köpte en extra för att jag är så super nöjd med mina Blenders , Jag hade lite problem med min... Voir plus
Elektriska blendern är fantastisk Mixar mina nötter så går bra att göra såser och nötmjölk. Energisoppa a la Levande Föda blir så bra när jag bara vill ha en portion och slippa ta fram mina sto... Voir plus
En fantastiskt bra espressomaskin, precis vad jag letat efter för att kunna göra en kopp kaffe oavsett var jag är. Alltid bra kvalitet på MyBlends produkter och otroligt snabb leverans.
MyBlend erbjuder innovativa och smidiga lösningar för människor som vill prioritera sitt välmående och sin hälsa. Sedan starten 2019 har vi skapat högkvalitativa mixers och tillbehör, designade för att göra hälsosamma val enklare i vardagen. Med över 40 000 nöjda kunder, främst i Sverige, men också runt om i EU, strävar vi efter att inspirera fler att leva balanserat och hälsosamt. Våra produkter är tillgängliga både via vår egen e-handel (getmyblend.com) och i fysiska hälsokostbutiker samt hos återförsäljare online.
Lennart Torstenssonsgatan 8, 412 56, Gothenburg, Suède
- hej@myblend.se
- myblend.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
En praktisk och mkt bra blender, perfekt att ta med sig överallt.
Helt fantastisk blender som jag har köpt tidigare och nu köpte vi 2 som julklappar till våra barnbarn.
På Instagram såg jag gympa Sofia gjorde…
På Instagram såg jag gympa Sofia gjorde reklam för den! Det såg enkelt o kul ut! Ringde min dotter o frågade om hon vill ha en tex ta med när hon tar buss/pendel till jobbet o inte hinner med frukost😂hon blev så glad så jag köpte en till henne oxå 😃😉
Lätt att beställa bra upplägg enkelt
Snabb leverans och fungerande produkter…
Snabb leverans och fungerande produkter som ger möjlighet till ett hälsosamt mellanmåls alternativ.
Snabb leverans och snabb feedback på…
Snabb leverans och snabb feedback på frågor!
Enkel att använda. Snabb leverans till dörren med Early birds. Lite disk
Enkel att använda.
Wow vilken underbar produkt!!
Som jag väntat på denna fantastiska produkt att ha med överallt, Hemma o soffan,på jobbet o träningen! En fullträff helt enkelt! Ett plus är recepten man får med då man behöver inspiration!😀👍♥️
Blendern är liten och smidig
Blendern är liten och smidig.
Lätt att använda och lätt att diska.
Snabb och smidig frakt.
Kan än så länge bara hitta positiva saker.
Hittills har allt fungerat bra och…
Hittills har allt fungerat bra och väntar att få beställningen hem
Lätt att ladda och lätt att använda och…
Lätt att ladda och lätt att använda och ha med sig
Ett bra sätt att få i sig tillräckligt…
Ett bra sätt att få i sig tillräckligt med proteiner!
Jag har köpt MyBlend för några månader…
Jag har köpt MyBlend för några månader sen. Är jättenöjd med den och använder den dagligen. Häromdagen fumla jag till det och råkade skada plastglaset så att det gick sönder. En lång arg ramsa blev det! 😡
När ilskan över min fumlighet hade lagt sig, beställde jag ett nytt glas. Det kommer med Early Bird bara ett fåtal dagar efter beställningen. Jag kan fortsätta att njuta av min MyBlend. 😊
Smidig och enkel att använda
Smidig och enkel att använda. Köpt flera och är super nöjd. Rekommenderar den absolut.
Smidigt att beställa och snabb leverans!
En savoir plus sur les différents types d'avis.