Aucune trace de demande d’avis
5 stjerner her fra
5 stjerner her fra - lynhurtig levering efter bestilling 😊
Uærlighed
Der står på websiden da jeg handler at vinen er fra årgangen 2020. Jeg fik leveret vin fra årgangen 2021. Der er prisforskel på de to årgange på forsk. forhandlere.
En fornøjelse at handle med Mycellar
En fornøjelse at handle med Mycellar, fra start til slut fungerede alt perfekt….
God og hurtig handel
God og hurtig handel
Men jeg havde bedt om hjemmelevering, da varen var tung og uhandy, alligevel skulle den hentes i en Boks,
Ordrenr. 9819.
De svarer hverken på mails eller på telefon
Jeg bestile først en flaske vin med levering. Vinen blev leveret i forsvarlig indpakning med bobbelplast osv.
Herefter bestilte jeg to flasker vin også med levering, og lavede et notat i min ordre, at jeg ville sætte stor pris på, hvis de sendte to flasker med pæne etiketter, da det var tiltænkt at flaskerne skulle gemmes i mange år. Jeg forventede selvfølgelig også, at disse flasker ville blive sendt forsvarligt indpakket ligesom den første flaske.
Denne gang lå flaskerne bare lås i en papkasse, og etiketterne var meget ridsede og flossede. Enten havde de ikke læst min note til ordren, eller også var de ligeglade med min note.
De svarer hverken på mails eller på telefon efterfølgende, for at finde en løsning. Synes det er ærgerligt at de ikke magter at yde kunderservice, når de driver en webshop.
Kontakter de mig for at finde en løsning, er jeg naturligvis villig til at ændre min anmeldelse.
Mycellar havde den portvin jeg gerne…
Mycellar havde den portvin jeg gerne ville have til en rigtig fin pris! Jeg fik ordrebekræftelse og tracking og ventede så bare på at modtage min bestilling. Så lige pludselig fik jeg en mail fra dem at de havde annulleret min ordre?? Og en anden mail hvor de fortalt at den vin jeg havde bestilt var i restordre? Jeg rykkede efter min vin efter en uges tid og der synes de så at Jeg havde annulleret min ordren og det skrev jeg så at jeg ikke havde og de gerne lige måtte bekræfte at den ikke var annulleret og så har jeg ikke hørt fra dem siden. Så hold jer langt væk fra dette firma, de er ikke til at stole på!!
Dejligt man ikke behøver at købe 6 ens…
Dejligt man ikke behøver at købe 6 ens flasker.
Trods store problemer hos Post Danmark klarede MyCellar det fint.
SUPER hurtig levering
SUPER hurtig levering - wow. Og så er det Virkelig fedt at man ikke skal købe 6 flasker for at få et godt tilbud! Handler helt sikkert igen :-)
Hurtig levering - Superfin oplevelse herfra
Mycellar havde den bedste pris på den vin jeg ledte efter, leveringen var hurtig og min oplevelse var helt igennem problemfrit.
Jeg fik leveret en forkert årgang men…
Jeg fik leveret en forkert årgang men det kom der hurtig styr på. God service
Lynhurtige og god kundeservice
Handlede for første gang hos Mycellar. Hurtig levering. Desværre var der en pakkefejl i en af kasserne. Det blev fikset på bedste vis. Også lyn hurtigt. Kan kun anbefales med den service.
Endnu en fantastisk købsoplevelse
Endnu en fantastisk købsoplevelse. Super priser og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler her.
Super god service og ekspertise.
Super god service og ekspertise.
Hurtig levering og præcis levering, kan kun anbefale mycellar
Utrolig spændende vine og hurtig…
Utrolig spændende vine og hurtig levering AAA
Hurtig levering og gode priser!
Hurtig levering og gode priser!
Flot sortiment af bedre vine til gode priser, vinen blev leveret hurtigt med GLS.
L’expérience Trustpilot