Holder det de lover
Fikk 100% benyttet meg av smaksgarantien deres, og er svært fornøyd med kundeservicen. Kudos! Rask håndtering og ingen problematikk.
Aucune trace de demande d’avis
Jeg klarte å bestille feile produkter og tok kontakt på e-post. Fikk raskt svar med gode forslag til løsninger, og alt ble avklart på kort tid. Kudos for god kundeservice! Har ikke fått testet produktene enda, men er sikker på at de er bra!
Jeg elsker disse produktene! Jeg har prøvd ganske mange smaker av proteinpulveret, og de er gode alle sammen. Noen passer best med vann, andre med melk eller 50/50. Har også blandet de i havregrøten og vaffelrøra med godt resultat. De deler også andre gode opskrifter på nettsida.
Jeg opplever produktene deres som de har høy kvalitet, også kundeservicen som profesjonell og imøtekommende. Eks: Jeg hadde bestilt 3 produkter til levering hver 3. mnd, og ønsket å cansellere det ene da jeg ikke brukte det nok. Svaret kom kjapt, og det var null problem! :)))
Ingen av produktene jeg har kjøpt smaker godt. For min gane er dette det kunstigeste proteiner jeg har smakt. De opererer med 100% fornøyd garanti, men det er bare løgn. I tillegg sletter de dårlige tilbakemeldinger på egen nettside.
Helt suverene produkter.
- Protein pulver med skikkelig gode smaker