1. Magasin de sacs

I represent the street life & culture. If you are a real hustler, we are on the same page. MYSAZO is a bag brand. Established in Utrecht, The Netherlands.

4,4

Snelle communicatie en levering

Snelle communicatie en levering

11 février 2025

Beste Levent,

Bedankt voor de bestelling en goed om te horen dat alles goed is verlopen!

Team MYSAZO

Heel erg tevreden met mijn tas

Heel erg tevreden met mijn tas, erg goede kwaliteit zeker aan te raden.

19 février 2025

Beste Calvin,

Bedankt voor de bestelling.

Gelukkig dat het product goed bevalt.

Il Viaggiatore

Ik heb de tas Il Viaggiatore besteld en deze kwam erg snel binnen. De kwaliteit van de tas is uitstekend en de verpakking is erg luxe. Top product!!

16 décembre 2024

Beste Luka,

Bedankt voor de order.

Vergeet de tas niet mee te nemen op je eerstvolgende reis!

Top brand

Ik had de viaggiatore tas besteld van mysazo en ben erg tevreden. De tas is van hele goede kwaliteit en is snel geleverd

4 décembre 2024

Beste Mersudin,

Bedankt voor de bestelling.

Gezien de kwaliteit van deze leren tas wens ik je veel langdurig plezier ermee!

Uitstekende service

Uitstekende service! De klantenservice heeft mij snel en heel goed geholpen met de vragen die ik had. Mijn zijtas is snel geleverd en voelt aan als hoge kwakiteit. Ik ben heel erg te vreden!

2 décembre 2024

Beste Calvin,

Bedankt voor de order.

Goed om te horen dat ik je snel en goed heb geholpen!

Team MYSAZO

Snelle verzending en goeie kwaliteit

Snelle verzending en goeie kwaliteit, top! Thanks

15 février 2025

Beste Ryan,

Bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee!

nero bag

nice premuim quality and fast shipping

17 février 2025

Fast Delivery
And the Last for best compliments 1000/1000

18 février 2025

Dear Sven,

Thank you for your nice words!

Best regards,
Team MYSAZO

Ik heb het tasje van MYSAZO gister…

Ik heb het tasje van MYSAZO gister binnen gekregen het word geleverd met alles naar toebehoren dustbag,doos etc. Ook was het een snelle verzending. Daarom raad ik het zeker aan!!!

18 février 2025

Bedankt voor de review!

Top👌

Top! Kwaliteit👌

17 février 2025

Hartstikke bedankt Amin!

Perfect!

Fast shipping, good quality bag and the bag was really nice packed.

20 décembre 2022

Dear Samy,

Thank you for your 5 star review!

We are glad that you are happy with your bag. We hope to see more orders from you in the future.

Best regards,

Team MYSAZO

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit