Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Voir plus
Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Voir plus
Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Voir plus
När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Voir plus
Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.
Suède
- myselfie.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Väldigt uppskattat av alla gästerna
Väldigt uppskattat av alla gästerna! Fina bilder till oss som minne och smidigt att både ställa upp och montera ner för att sända tillbaka. Väl förberett allting!

Väldigt enkelt att beställa
Väldigt enkelt att beställa, använda och returnera
Bra pris
Alla på bröllopet var supernöjda, allt var bra!

Festens höjdpunkt
Superenkel att "installera" och sen var det bara att gå loss! Det var helt fantastiskt att få gå igenom bilderna efter vår fest. Vilka minnen för både oss och gästerna. Superenkel att skicka tillbaks också då allt var förberett i kartongen. Ett måste till nästa fest!

Smidigt!
Smidig beställning, användning och retur. Alla gästerna älskade att få fota sig och det var en mycket bra barnvakt. Ett mycket roligt inslagen på festen. Smidigt att få foton på alla gäster samlade på en länk och kunna dela med sig direkt till alla gästerna.

Allt var så bra
Allt var så bra, jag är så glad över att vi beställde en Myselfie till vårt bröllop. Gästerna hade kul, vi har många bilder på våra gäster. Den var smidig att sätta upp, så roligt att gästerna kunde få bilderna direkt till sin mobil OCH att det sparades på album till oss. Ett STORT plus också för alla rekvisita som man fick med. Bra kvalite på bilderna också!

Enkelt och smidigt!
Snabba svar vid kontakt med kundservice!
Leverans i god tid, enkelt att montera, enkelt att skicka tillbaka.

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Riktigt bra kvalitet på bilderna
Riktigt bra kvalitet på bilderna, oavsett ljus. Smidig att installera. Suverän kundservice!

En riktig stämningshöjare
Väldigt nöjd med kameran och kvaliteten på bilderna, myselfie höjde verkligen stämningen på festen och var ett mycket uppskattat inslag på festen.
Minus skulle isåfall vara att vi hade lite svårt att ställa upp stativet med korrekt höjd så hade önskat tydligare instruktioner kring det.

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Vi hade den på vårt bröllop och det…
Vi hade den på vårt bröllop och det blev en succé, att alla kunde ta del av bilderna va det bästa av allt.
Ett minne för livet!!

Rekommenderas varmt!
Väldigt roligt och uppskattat inslag på festen!
Snabb och smidig leverans.
Bra kvalitet på bilderna!

Snabb och smidig process
Snabb och smidig process, från beställning- via leverans - till retur. Enkel uppsättning av tekniken. Ett wi-fi var det enda som behövdes. Instruktionerna var tydliga och användarvänliga.

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Leverans snabbt lätt och behändigt
Med Myselfie får man inte tråkigt, så roligt och uppskattat av alla.
En magnet som drog glada människor till sig för att med rekvisitans hjälp göra festen ännu tokroligare.

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Central del på bröllopsfesten!
Vi hyrde en Myselfie till vårt bröllop och det blev världens hit. Alla gästerna var förbi och tog foton och bilderna hade en så bra kvalite. Det är som om vi fått proffsbilder från en fotograf! Det var ett jätteroligt inslag och många blev intresserade av att också hyra en Myselfie till olika fester.
Kundservicen var också 10 av 10. Det strulade lite för oss gällande leveransplats men de löste allt utan minsta sur min. Allt var verkligen så bra!

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Med My Selfie blev det roligare bilder…
Med My Selfie blev det roligare bilder än de seriösa som den professionella fotografen tog. Gästerna kunde slappna av framför denna kameran och det blev många minnesvärda bilder.