Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Voir plus

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Voir plus

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Voir plus

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Service de fête pour enfants

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

666 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rolig och smidig stämningshöjare

Rolig och smidig stämningshöjare!
Att hyra en My Selfie var lätt och smidigt, från beställning till leverans. Den var även lätt att returnera. Vi bad om att få en grafisk profil tillagd på bilderna och det var löst när vi tog emot kameran. Det blev roliga bilder och var ett festligt inslag under vårt personalevent.

18 novembre 2024

Hej Andrea,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Robert

Detta var en hit bland alla gäster och…

Detta var en hit bland alla gäster och det blev väldigt fina bilder.

30 novembre 2024

Hej Viktoria,

Alla var supernöjda

Alla var supernöjda, men något som kan bli bättre är blixten. Den var för stark och bilderna blir för ljusa.

17 novembre 2024

Hej Kathy,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie - även om blixten upplevdes för stark. Hojta gärna till nästa gång, så kan det vara att vi kan justera ned den en aning om det passar just er bättre :-)

Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Robert

Bra support och bra leverans

Bra support och bra leverans - proffsigt

18 novembre 2024

Hej Ulf,

Bra service

Enkelt! Trevlig kundservice

Hej Sanaz,

Lyfte feststämningen

Väldigt smidig leverans- den kom i tid som utlovat. Enkelt att få igång utrustningen. Tar väldigt bra bilder- toppen med den digitala fotoboken.
Kul o ha extra ballonger, glitter bakgrund- ett tips. Effektfulla bilder.
Lyfte hela feststämningen. Kommer garanteras hyras igen.

Hej Annika,

Robert

Smidigt och bättre för miljön

Fungerar väldigt smidigt med leverans, lägga in företags loggor på fotomaskinen och det blir bra kvalité trotts dålig belysning i lokalen. Bra för miljön att inte skriva ut fotoremsor utan att man scannar en QR-kod istället.

Hej Linn,

Robert

Myselfie blev en stor succé på min…

Myselfie blev en stor succé på min 50-årsfest. Gästerna hade roligt medan de tog bilder och jag slapp bekymra mig om annan fotografering och så var det såklart jätteskoj att se alla bilder efter festen. Att det sedan är enkelt och smidigt med leverans, användandet och tillbakaskick gör det hela ännu bättre. Rekommenderas varmt till vilken fest eller event som helst.

16 novembre 2024

Hej Katarina,

Hej Anders,

Robert

Smidig produkt med väldigt bra och…

Smidig produkt med väldigt bra och snabb kundservice

Hej Therese,

Partyhöjare

Enkel, smidig och otrolig rolig partyhöjare!

4 novembre 2024

Hej Malin,

Robert

Myselfie höjde verkligen stämningen på…

Myselfie höjde verkligen stämningen på festen. Härliga bilder med bra ljus. Lätt och smidig att montera. Perfekt att vi fick in loggan på bilden. En rolig aktivitet och ett minne från festen.mycket uppskattat av gästerna!

6 novembre 2024

Robert

Snabb leverans och smidigt att skicka…

Snabb leverans och smidigt att skicka tillbaka. Lätt att hämta bilderna från fotobåset och en allmän stämningshöjare för eventet!

24 octobre 2024

Hej Molly,

En stämningshöjare deluxe

En stämningshöjare deluxe. Proffsigt, roligt och enkelt.
Vi kommer att köra igen!

25 octobre 2024

Hej Mårten,

Robert

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Roligt och mycket uppskattat av alla!

Enkelt med transport och montering.

25 octobre 2024

Mycket smidigt upplägg!

Mycket smidigt upplägg!
Vi använde oss av Myselfie på ett företagsevent, allting kommer bra förpackat, lätt att sätta upp och och du är igång på max 10 minuter. Stationen har eget mobilt internet, så du behöver inte fundera på uppkopplingar mm.

Det var en mycket populär station på vårt event

14 octobre 2024

Hej Andreas,

Mycket bra

Mycket bra
Lätt att hämta och att skicka tillbaka

21 octobre 2024

Hej Göran,

Toppen!

Supersmidigt med bokning och leverans. Installationen är superenkel och så snyggt att vi kunde få med en logga. Perfekt med QR kod och bilden direkt till mobilen, som gör det så enkelt att sprida/använda sin bild direkt.

Jag har haft kontakt med Robert hos er som gett mig en fantastiskt service under hela vägen, tack!

17 octobre 2024

Hej Anna,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie - och tusen tack för de fina orden om min och vår service. Jag brukar alltid säga att det inte är speciellt svårt att ge god service när man har så fantastiska kunder som vi har.. :-)

Tack för dig och hoppas att eventet blev lyckat!

Robert

Det blev en riktig succé under vårt…

Det blev en riktig succé under vårt bröllop! Roliga och fina bilder att se tillbaka på.

19 octobre 2024