Noté 1 sur 5 étoiles

Achtung Betrug! Leider kann ich mich den negativen Bewertungen nur anschließen! Ein Stern ist noch zu gut bewertet! Null Sterne... Vor über einem Monat bestellt und keine Ware erhalten! Auf Mails w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super blij met jullie service. Helaas na 2 maanden mijn armband kapot. Was een steentje gebroken. Contact opgenomen en mocht hem retour sturen waarna ik per omgaande gewoon kosteloos een nieu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Product gekocht, die via Chinees bedrijf na 15 dagen bij mij geleverd werd, wat pas na bestelling gemeld werd. Koopprijs in China van het produkt wordt door "Myspirituals" voor bijna 7x deze prijs... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Armband gekocht en deze door wat voor oorzaak dan ook zoek geraakt tijdens de bezorging. Gebeuren gecommuniceerd met Myspirituals.nl en deze hebben het probleem opgelost door een nieuwe te sturen. Vri... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Achtung Betrug!

Achtung Betrug!

Leider kann ich mich den negativen Bewertungen nur anschließen! Ein Stern ist noch zu gut bewertet! Null Sterne... Vor über einem Monat bestellt und keine Ware erhalten! Auf Mails wird einfach nicht reagiert! Finger weg von diesem unseriösen Onlineshop!

7 mai 2026

Keine Kaufempfehlung!

Edit am 26.03.2026

Ich habe das Chakraarmband fast täglich getragen.
1. Leider ist der schlechte Geruch nicht völlig weggegangen, er ist wahrnehmbar (und störend) wenn man direkt daran riecht.
2. Vor ein paar Tagen habe ich zunehmend unter leichten Schwindelgefühlen gelitten und daraufhin das Armband abgelegt. 2 Tage später geht es mir deutlich besser!

Definitiv KEINE Kaufempfehlung!

Bestellung #DE10099

Bestellt habe ich:

Schwarzes Amethyst Wickelarmband × 1
Bohemian Chakra Onyx Armband - Handgefertigt × 1

Kostenlos hinzugefügt wurde:
Eladarit Armband × 1
Labradorit Armband × 1

Das Chakra Armband sieht okay aus, die Befestigung ist in Form eines Knopflochs, also leider etwas lose. Nach ein paar mal waschen stinkt es auch nicht mehr.

Das Wickelarmband sieht auf dem Foto gut aus, aber in der Realität wirkt es leider billig. Vielleicht gut genug für Kinder.

Die beiden Rabattarmbänder sehen so lala aus, besonders das Labradorit Armband ist nicht so hübsch. Normalerweise weist Labradorit intensive Farben auf, wenn Licht darauf fällt, aber dieses ist eher unauffällig.

7 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik had een armband besteld toen deze…

Ik had een armband besteld toen deze binnenkwam bleek hij er anders uit te zien als op de foto. Omdat zij mij een verkeerd of andere product hebben we toegestuurd vind ik het wat bizar dat ik de verzend kosten zelf moet betalen. Ik heb ze hier een mail over gestuurd maar helaas nog steeds geen antwoord.

4 novembre 2025

Armband was van babyformaat

Armband was van babyformaat, max 3 cm breed. Geen oplossende reactie na klacht ('Dit heb je besteld'). En tot op de dag van vandaag krijg ik promo e-mails en ik kan me niet afmelden.
Myspirituals heeft schijt aan de klanten

24 juillet 2025

An Dreistigkeit nicht zu übertreffen

Am liebsten würde ich null Sterne geben. 20 Euro für eine Plastikkette mit einem angeblich echten Stein in einem schönen Türkis. Was war drin? Eine weiße Plastikkugel. 😂 und das schlimmste war, dass die Kette ohne jeglichen Schutz versendet wurde und komplett verknotet ankam. Leute, das ist Abzocke und Unterste Schublade! 🆘 FINGER WEG!

2 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service, goed verpakt.

Prima service, snelle levering. Mooi verpakt! Jammer dat er (jaren geleden!) veel negatieve recensies zijn geplaatst. Maar we weten dat Truspilot die ALTIJD laat meewegen…

1 juillet 2025

Tolle Armbänder

Tolle Armbänder! Sehen genauso aus wie abgebildet. Schön und individuell gestaltet. Schnellstmögliche Lieferung: gestern bestellt, heute mit dem E-Postauto geliefert! Nachhaltige Verpackung: wiederverwendbarer Pappkarton und inneliegend die Armbänder...Ganz ohne Plastik-Schnickschnack.

3 juillet 2025

Nooit meer

Eerste keer wat besteld ging goed.
Daarna nog een bestelling gedaan. Verkeerde armband ontvangen.
Mail gestuurd geen antwoord.
Bestelling terug gestuurd met trake en trace.
Geen mail van we hebben het ontvangen
Weer mail gestuurd weer geen reactie.
Gelukkig met klarna dus mijn geld niet kwijt. Ook bij klarna gemeld. Nooit meer bestel ik daar wat.

13 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Begin februari bestelling geplaatst…

Begin februari bestelling geplaatst nooit wat ontvangen.
Contact via de mail met reactie dat het opnieuw opgestuurd wordt.
Nooit wat mogen ontvangen en nu via de email ook nergens meer reactie op.
Niet bestellen zijn oplichters ondanks de mogelijkheid om te betalen via klarna

1 février 2025

nog een keer

nog een keer. nu kreeg ik weer een bericht, met een vraag van ene Maria... maar als ik terug reageer hoor ik niets meer... Ik zou iedereen met slechte ervaring willen vragen om aangifte te doen. Dit neigt naar oplichting.
ben inmiddels vanaf oktober aan het mailen.

heb inmiddels aangifte gedaan bij ACM

9 octobre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Problemen gehad met een armbandje

Problemen gehad met een armbandje. Contact opgenomen via de mail. Binnen 2 dagen bericht terug. Na wat heen en weer gemail
probleem erkend en vandaag met de post een nieuw armbandje ontvangen. Was sceptisch Na alle negatieve reviews maar het is heel keurig afgehandeld. Blij mee.

9 août 2024

Unseriös

Unseriös. Gibt eine deutsche Postfiliale als Rücksendeadresse an und holt die Pakete dort nicht ab.
Keine Rückerstattung keine Kommunikation.
Betrug
Finger weg

23 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ich kann die schlechten Bewertungen…

Ich kann die schlechten Bewertungen NICHT bestätigen. Habe diese nach der Bestellung gelesen und mich auf’s Schlimmste vorbereitet.
Jedoch kam mein bestelltes Armband, innerhalb weniger Tage. Es ist genauso wie beschrieben, und macht einen sehr guten Eindruck. Ich bin sehr zufrieden mit allem. Ich würde wieder bestellen.

26 juin 2024

Oplichters

De bestelde producten werden keurig op tijd geleverd. Helaas lijken ze niet op de foto’s op de website. Daarover vragen stellen lukt niet: heb een reactie gekregen van ene Maria die beweerde dat mijn 6 e-mails en berichten via messenger niet aankwamen. Daarna werd het stil.
Zo akelig om bedonderd te worden! Niet kopen via deze site…. Oplichters zijn het!

30 janvier 2024

Reageren niet op vragen

Iets besteld bij deze site en wilde het retour doen. Kreeg een onduidelijk retourformulier dat niet goed uitgeprint kon worden. Heb contact gezocht via messenger en via hun site. Wordt niet op gereageerd. Terwijl ze aangeven binnen acht uur te zullen reageren. Kortom voor mij is dit een waardeloze site ( telefoon nummer ontbreekt ook) artikel dus al betaald en kan er verder niets meer mee Dus pas op bij deze site iets te kopen

28 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus