Zal bij deze firma niet terugkomen. Levering na 2,5 weken. Zeer verwarrende communicatie op de site. Zo staat er vb. dat de prijzen inclusief BTW zijn terwijl dat bij afrekening niet het geval blijkt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede slijperij met snelle en vriendelijke service. Ons snijgereedschap wordt op aanvraag vaak de volgende dag nog opgehaald. Een aantal dagen later hebben we alles weer vlijmscherp terug. Ook de prij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gebeld met mzs voor freesgereedschap voor onze nieuwe cnc de man komt persoonlijk langs test gedaan met diamantfrezen en spiraalfrezen tot service en goede gereedschappen van het merk AKE Voor ons o... Voir plus
Top bedrijf,goed overzicht op de site. Snel geleverd,en goede adviezen over welke gereedschappen ik het beste kan nemen voor mijn bouwbedrijf.met speciale dank aan medewerker Carl.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl.
Coordonnées de contact
Meerover 16, 2181NJ, Hillegom, Pays-Bas
- 0611297155
- mail@mzsgereedschap.com
- mzsgereedschap.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Betrouwbaar bedrijf
Zo slecht
Zo slecht, gewoon via Timu bestellen krijg je hetzelfde en veel goedkoper

Réponse de MZSTOOLS
Ruim aanbod tegen een scherpe prijs
Ruim aanbod tegen een scherpe prijs. Inmiddels al meerdere producten gekocht.

Réponse de MZSTOOLS
Bedankt voor de frees en de gegevens…
Bedankt voor de frees en de gegevens voor de cnc, de doorvoer snelheid was oké freest top in mdf

Super stukje gereedschap!
Super stukje gereedschap!
Werkt mooi ,vooral met de keermesjes

Slechte levering…
De bestelling moet je direct betalen en daarna krijg je een mail in slecht Nederlands dat alle producten pas in week 3 binnenkomen. Terwijl ik de spullen nodig heb. Ik wou dat ik de reviews eerder gelezen had. Moet maar zien of het allemaal wel goed komt.

Annulering
Gisteren een emmer lijm besteld. Binnen enkele minuten, na betaald te hebben werd deze order geannuleerd.
Nu een dag verder mijn geld nog steeds niet terug. Mocht dit te lang gaan duren, dan onderneem ik andere stappen.

Réponse de MZSTOOLS
Mooie prijs, maar cancellen orders zonder opgaaf van reden.
Order werd binnen 2 uur geannuleerd. Heel behulpzaam: Op de pagina waarop staat dat de order geannuleerd is kan ik meteen het product alsnog weer bestellen. Dus waarom de order is gecancelled is me niet duidelijk.
Nu kan ik weer wachten op de 40,- . Ik vind het storend dat je binnen 2 minuten kunt betalen maar dat storneren van het geld kennelijk veel tijd kost. Het zal allemaal wel goed komen, maar ik kom hier in ieder geval niet weer.
[Update] Geld was na een dag binnen, dus dat viel alleszins mee.
Reden van cancellen van de order: "Die emmer lijm overleeft dat niet." Dat staat in de omschrijving van het product. Een zekere roze winkel doet niets anders doet dan dit soort emmers opsturen, dus dat vind ik geen argument.

Doen al jaren zaken met jullie
Doen al jaren zaken met jullie
Altijd goed en bedrijf waar je op kan bouwen en eerlijke prijs

Alles naar wens
Al mijn producten netjes verpakt en op tijd geleverd top services👍

Réponse de MZSTOOLS
Ze verkopen gereedschap dat ze niet hebben
Het bedrijf verkoopt gereedschappen die het niet heeft Je moet bijna een week wachten voordat je je geld terugkrijgt Ik raad het niet aan Het is beter om bij bewezen bedrijven te kopen

Réponse de MZSTOOLS
Goede service snelle levering en altijd…
Goede service snelle levering en altijd
een oplossing

Top service
1 klem was niet goed, direct contact en snel een ander gekregen. Vriendelijke en goede service.
Bedankt!