Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Termin dostawy następnej partii FlexiMed przypada na 14 listopada. Chciałam zrezygnować z tych tabletek, gdyż w ostatnim pudełku tabletek coś dziwnego się stało. Tabletki popękały i dziwne reakcje... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.
Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.
Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.
Écrit par l'entreprise

Domaniewska 28, 02-672, Warszawa, Pologne
Natural Pharmaceuticals unikać szerokim łukiem
1. Ryzyko automatycznej subskrypcji lub kontynuacji dostaw
2. Niejasne warunki płatności i zwrotów
3. „List zwykły” i brak potwierdzenia wysyłki
4. Użycie danych osobowych w celach marketingowych
5. Utrudniony sposób rezygnacji / odstąpienia
6. Zmiany regulaminu z krótkim terminem
7. Brak jasnych informacji o terminie realizacji zamówienia dostałem informacje że paczką będzie nie wiem kiedy
8. Nieprecyzyjne informacje o podmiotach współpracujących
9. Odpowiedzialność firmy mocno ograniczona
o można zrobić, żeby się zabezpieczyć:
Zamawiać tylko raz, nie zgadzając się na „kontynuację dostaw” przez telefon.
Zachować dowód zamówienia i płatności.
Jeśli firma zadzwoni z ofertą kontynuacji – poprosić o potwierdzenie mailowe.
Notoryczne telefony mówię że nie chce nic a tamte kobiety nadal swoje chcecie klientów to nie tak
Ja zostałem wplątany w subskrybcje śmiech na sali nie polecam
Nie podawać numeru telefonu, jeśli nie jest obowiązkowy. Strona wygląda jak totalna ściema podbudowanie recenzji kupionymi opiniami wszystko na 5 xD ludzie nie zachwalają ani takiej postawy ani ludzie tam pracujący szkoda mi tylko tych ludzi że muszą tak a nie inaczej pracować przykro się na to patrzy ostatni raz robię zakupy beznadziejne doświadczenie najlepiej omijajcie szerokim łukiem seryjnie teraz mam pismo że paczka jedzie ale kiedy dojedzie to mam sobie wywróżyć z palców czy jak? jeśli zrobicie tam zakupy to powodzenia z telefonami i tym całym chłamem co oferują pozdrawiam życzę by to się zamknęło.

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Wszystko w porządku, zamówienie się zgadza tak że nie mam zastrzeżeń. Jedynie co to mogłoby być szybciej bo już zaczynałem wątpić że przyjdzie.

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Firma jest rzetelna i w pięknej szacie graficznej reklamuje swoje produkty, które miałam okazję stosować a ich skuteczność była widoczna. To pozwala mi każdorazowo wzmocnić swoją odporność i dlatego korzystam z usług tej firmy.

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Nie otrzymałem zamówienia, a otrzymuje wezwania do zapłaty za nie!!!

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Produkt przyszedł bardzo szybko ładnie zapakowany

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Firma i sama witamina D przyjmuję ją z całą rodziną w okresie jesiennym pomaga bardzo w odporności

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Zamówiłem melatoninę oraz witaminę D, testowo z opłaceniem obu przesyłek. Dostałem informację o wysyłce jedynie melatoniny, oczywiście nadal jej nie ma, a witamina D została całkowicie zapomniana. Niestety muszę raczej odradzić, a szkoda bo miałem nadzieję na dłuższą współpracę.

Réponse de Natural Pharmaceuticals
Korzystam przez kolejny rok z oferty. Produkt dostarczony szybko i do korzystania przy małym nasłonecznieniu.

Réponse de Natural Pharmaceuticals
En savoir plus sur les différents types d'avis.