Fantastisk resa som vanligt. Tyvärr började veckan med regn och åska. Det kan ju ingen påverka, utan man får göra det bästa av situationen och gilla läget. Träningspass som skulle ha varit utomhus fic... Voir plus
Vi hade en jättefin semester med Nazar och är väldigt nöjda med hotellet. Stort, fint och välskött med härliga poolområden, mysig miljö och närhet till havet. Allt kändes välorganiserat och vi tri... Voir plus
Stort og bra hotell med store bassenger og mye aktiviteter, bra wifi og nær stranden. Mye mat å velge imellom, men ofte uten god smak/usaltet etc. Mange små feil ved hotellet, mest på rommet som tre... Voir plus
Jag reste flera gånger med Nazar och var på olika hotell och varje gång var jag jätte nöjd både med Nazars service och hotellen. Jag kan bara varmt rekommendera Nazar som rese arrangör. Personalen... Voir plus
Nazar Nordic är Nordens All Inclusive-specialist och erbjuder familjevänliga charterresor med fokus på kvalitet, trygghet och minnesvärda upplevelser. Med många års erfarenhet av familjesemester vet vi vad som krävs för att både barn och vuxna ska trivas – från bekväma resor till noggrant utvalda hotell i populära resmål som Turkiet, Grekland och Cypern. Vi handplockar alla våra hotell och ställer höga krav på standard, service och läge. Hos oss hittar du hotell med All Inclusive, stora poolområden, vattenparker och uppskattade barnklubbar – allt för att göra semestern så enkel och bekymmersfri som möjligt. Våra egna barn- och ungdomsklubbar med Captain Nemo’s, skapar extra glädje för de yngsta gästerna, samtidigt som de vuxna kan koppla av. När du reser med Nazar ingår alltid det viktigaste, så att du slipper tänka på detaljerna. Vårt mål är att ge dig en trygg, smidig och minnesvärd semester där du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att umgås och skapa nya minnen tillsammans.
211 20, Malmö, Suède
- 0770 - 777 888
- info@nazar.se
- nazar.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi hade en supermysig vecka på Pegasus…
Vi hade en supermysig vecka på Pegasus World i Manavgat/Side. Ett perfekt hotell för barnen med vattenland och stora pooler och dessutom direkt närhet till havet. Ett hotell som även gjorde oss vuxna mer än nöjda. Sen är det ju så; glada barn, glada vuxna. :-) Vi rekommenderar att resa med Nazar som känns trygga och en leverantör med ordning och reda.
Dålig info
Vårt flyg blev framskjutet 1,5 timme då kabincrew inte fått sin dygnsvila. Detta informerades vi om först när boarding skulle ske trots att den information bör ha funnits och meddelats redan kvällen innan!
Vi var ett sällskap på 12 personer. När vi kom till hotellet hade de inte blivit informerade om att vi var ett sällskap och därför placerat oss i helt olika delar av hotellet med olika standard.
Rummen var otroligt dåligt städade. Men i övrigt var vi nöjda. Hotellet ligger lite långt ifrån bebyggelsen med restauranger och butiker men det finns en supermarket relativt nära och stranden är bara en promenad bort.
Hårda sängar samma mat hela tiden
Hårda sängar på rummen, sängkläder och handdukar byttes inte ut på hela veckan. Toalettpapper fylldes inte på. Det spelades alldelses för hög musik under måltiderna. Gick inte att prata med varandra pga detta. Trots olika teman på maten så bestod den ändå av samma. Det blev mkndre och mindre mat på taltikarna ju längre in på resan vi kom. Poolområdet va städat och bra men fol rökte och vejpade över allt runt poolerna.
Bokat Pegasos Royal med Nazar
Bokade Pegasos Royal med Nazar och det fungerade mycket bra. Bästa stranden jag haft i Turkiet. Den var lagom långgrund, inte så farligt med vågor och sanden var superfin utan stenar. Temperaturen i havet varierade från 29 grader på morgonen till 32 grader på eftermiddagen. Det var god varierande mat på hotellet. Gillade även underhållningen på kvällarna med fantastiska shower. Det enda jag kan klaga på var att gymmet på Pegasos Royal inte var i toppskick men jag gick bort till Pegasos Resort för att träna som hade bättre gym.
Inga konstigheter
Hade inga problem alls under resans gång, var som att resa med tui
Jag har bokat en resa med Nazar på…
Jag har bokat en resa med Nazar på pegasos clup, det var jätte fint hotell och maten var bra och allt var fin
Så nöjd med vår resa till Pegasos Word
Så nöjd med vår resa till Pegasos World.Vi har rest hit sex gånger och kommer åter igen nästa år. Härliga bad i hav och pool. God mat och trevlig personal samt närhet trevliga utflykter. Har du inte varit här än så rekommenderar vi detta varmt.
Väldigt härligt hotell med stort…
Väldigt härligt hotell med stort poolområde, rutschkanor, nära till havet, god mat, stor buffé, väldigt bra service av all personal och bra alternativ för mig som är glutenintolerant.
Nackdelen var transfern som tog alldeles för lång tid. Den väntade i totalt 2 timmar på att alla passagerare skulle komma med. Sen tog det 2 timmar att åka 6 mil till hotellet. Ingen toalett på bussen.
Hotellet är utmärkt för familjer
Hotellet är utmärkt för familjer, personalen helt fantastiska och maten var jättegod med stort utbud under hela dagen.
Man hade inte tråkigt en enda sekund av alla aktiviteter som fanns tillgängliga.
Det enda minuset jag ger är renlighet i rummen.. Det kan bli bättre och fräschare.
Bra hotell,bra kommunikation innan och…
Bra hotell,bra kommunikation innan och under resan, enkelt att välja till saker efter man beställt resan såsom utflykter,late checkout osv.
Bra researrangörer
Bra priser, bra utbud, trevlig service. Inget att klaga på. Kommer boka med Nazar igen!
Toppenbra resa för hela familjen
Toppenbra resa för hela familjen. Bra och tydlig info och direktiv under resa och transfer.
Jättenöjd med vår resa
Jättenöjd med vår resa, smidigt från bokning till hemresa. Bra med information om allt.
Vid ankomst glömde vi kvar en väska på flyget, Nazar-teamet var otroligt hjälpsamma och lösningsorienterade som vi är väldigt tacksamma för! De fixade så att vi kunde åka med en annan transferbuss. Fem stjärnor till er!
Bra bemötande via samtal samtala att…
Bra bemötande via samtal samtala att man fick hjälp och blev guidad hur man skulle göra när man skulle dels betala resan och hur man skulle checka in online.
Rent och fint hotell
Rent och fint hotell. Bra mat och trevlig personal. Flera fina uteplatser och barer att sitta och njuta på kvällarna. Barnvänligt trots att det var lite kuperat mellan byggnaderna. Poolområden stora och inga problem med att hitta solstolar för oss alla (17 st inkl barn) Underbart!
Smutsigt rum vid ankomst
Smutsigt rum vid ankomst, Vejde påtala detta 4 gånger innan de städade
Bra hotell helt ok med…
Bra hotell helt ok med klapperstensstrand.lite synd med extra avgift med solstol.
Bra utbud på mat, rent och snyggt.
Trevlig personal.
Jätte nöjd
Vi valde den här gången Pegasos Royal
Vi valde den här gången Pegasos Royal, testade året innan Pegasos Resort och året innan Pegasos Club.
Alla tre hotell var fantastiska med trevligt personal som
Hjälpte gärna med allt. Perfect underhåll för barn och vuxna. Maten var verkligen gud på alla tre restauranger.
Testade ´a la carte, men ingen särskild upplevelse fast man är lite mer privat på restaurangen. Vi ska försöka
Igen nästa år. Stranden är perfekt gott om solstolar och serveringar på stranden
Bra och trevlig service samt hjälpsamma. Hotellet överensstämde med våra förväntningar. Kan varmt rekommendera Nazar.