Efter vellykket øjenlågsoperation på begge øjne (entropion) kan jeg kun give Neel Gerner maksimum antal stjerner. I sig selv er hun en stjerne - jeg er glad for at have mødt et så pragtfuldt menneske!... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg fik en øjenlågs reduktion. Neel Garner er en super dygtig kirurg. Man kan virkelig mærke hendes mange årrig erfaring både som kirurg og den måde man bliver behandlet som patient. Hun tager sig tid... Voir plus
Øjenlågsløft. Fin information om selve indgrebet og hvad jeg kunne forvente. Følte mig i trygge hænder under operationen, hvor øjenlægen undervejs talte og det synes derfor at tiden gik hurtigt. E... Voir plus
Det har været en stor fornøjelse at møde Neel, som har været første og eneste person i hele forløbet, fra start til slut. Det har været meget trygt, grundigt, professionelt og personligt. Alt er... Voir plus
Jeg fik lavet et øjenlåg løft hos Neel
Jeg fik lavet et øjenlåg løft hos Neel, som jeg er vild glad for. Neel har ydet et fantastisk stykke arbejde og en vild god service.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg blev opereret hos Neel Gerner for…
Jeg blev opereret hos Neel Gerner for lidt over en måned siden. Jeg er MEGET tilfreds med resultatet og ikke mindst med Neels professionelle og behagelige måde at være på.
Selve operationen var fuldkommen smertefri, og jeg var i kontakt med Neel flere gange i ugen efter, for opfølgning, hvis jeg havde spørgsmål osv. En meget tryg oplevelse og jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Glad og tilfreds
Jeg er meget tilfreds med operationen og hele forløbet. Fik en hurtig tid efter forundersøgelsen og blev grundigt forberedt. Jeg blev set og hørt i tiden efter, fik svar på alt. Fint resultat og trygt hele vejen, jeg er meget glad og tilfreds.
Flot resultat
Flot resultat, god og tryg vejledning. Selve operationen forløb fuldstændig smertefrit og under hyggelige omstændigheder. Hævelser og blå øjne forsvandt ret hurtigt i dagene efter, og i dag ca 6 uger efter er jeg bare så glade for resultatet. Mine varmeste anbefalinger til Neel Gerner.
Jeg er meget tilfreds med operation og…
Jeg er meget tilfreds med operation og resultatet. Jeg har ikke haft nogle problemet.
Neel er fantastisk
Neel er fantastisk. Jeg følte mig i trygge hænder lige fra første vejledende konsultation, under selve operationen og ikke mindst bagefter. Neel var hele vejen meget omhyggelig. Det var særlig trygt at hun tilbød, at jeg altid kunne ringe, hvis jeg var i tvivl om noget. Neel ringede endda et par dage efter, for lige at sikre sig at alt var som det skulle være. Og så er resultatet utrolig flot.
Jeg var tryg hele vejen og rigtig glad…
Jeg var tryg hele vejen og rigtig glad for resultatet. 😍
Flot resultat og tryg stemning
Neel er fantastisk dygtig og jeg er helt utrolig glad for resultatet. Derudover er Neel helt eminent til at skabe en god og tryg stemning undervejs. Både i den rådgivende samtale, op til selve operationen og mens operationen foregår. Man føler sig i virkelig trygge hænder hele vejen igennem.
Super god oplevelse
Super god oplevelse - og meget pænt resultat jeg er glad for
Jeg er SÅ umådelig glad.....
Jeg er SÅ umådelig glad for min øjenlågsoperation hos Neel. Fra første konsultation til operation og efterfølgende samtale har det været en tryg, smertefri og professionel oplevelse. Resultatet er blevet så meget bedre end jeg turde håbe på. Min veninde spurgte om jeg havde fået kunstige øjenvipper - det havde jeg ikke, men efter operationen hos Neel kan man nu se mine øjenvipper. Nu ligner jeg mig selv i en meget friskere udgave. Kæmpe tak til Neel og alle mine bedste anbefalinger.
Super behandling og meget fint resultat
Super behandling og meget fint resultat
Neel er meget opmærksom og tilstedeværende og følger op flere gange efter operationen.
Jeg havde stort set ingen hævelser eller misfarvninger, og nu 4 uger efter operationen er resultatet helt i top.
Helt i top service og perfekt resultat
Helt i top service, operation og behandling. Neel er en meget omhyggelig, dygtig og professionel kirug, der ved, hvad hun gør. Jeg følte meget tryg og velinformeret hele vejen igennem. Meget flot resultat. Jeg får mange komplimenter for mine nye øjne. Mine varmeste anbefalinger.
Professionel øjenlågskirugi
Jeg havde meget tunge øjenlåg der havde store gener i mit arbejde og i min hverdag. Jeg fandt Neel på nettet og har ikke fortrudt dette, det skulle jeg have gjort for mange år siden. Neel er super dygtig, kompetent, rolig og en yderst behaglig person. Jeg er meget lykkelig for det fine resultat. Jeg kan varmt anbefale Neel, jeg har været i gode hænder hele vejen igennem forløbet. Jeg har fået mine øjne tilbage.
LiseJohansson
Hellerup Danmark
Meget tilfreds med resultatet og processen
Jeg fik opereret 5 mm af mine meget tunge øvre øjenlåg i marts. Og jeg er meget tilfreds. Som ønsket blev det lavet så fint, at det ikke ændrer mit udtryk, og man kan heller ikke se nogle ar. Det var faktisk ret fint allerede efter 4 uger. Jeg havde udskudt det alt for længe, da jeg var nervøs over at få det opereret. Men det viste sig, at der intet var at være nervøs for. Neel Gerner indgyder ro, er behagelig og giver god og grundig information, og jeg følte mig tryg og i gode hænder gennem hele forløbet.
Fra det øjeblik jeg kom i klinikken har…
Fra det øjeblik jeg kom i klinikken har alt været meget profesionelt. Bedste oplevelse. Jeg fik en øjenlågs operation af overskydende hud. Det er fjernet og er blevet super godt.
Kompetent og trygt forløb
Super behagelig, kompetent og trygt forløb. Neel er nem at komme i kontakt med, og står for al dialog fra opstart til slut.
Kan kun anbefale Nell Gerner
Kan kun anbefale Nell Gerner, meget professionel kirurgi og behandling. Er meget tilfreds med mit resultat.
Masser af erfaring og utrolig dygtig
Fra den første konsultation med Neel følte jeg mig meget tryg, og sådan havde jeg det igennem hele processen. Neel forklarede meget grundigt, hvordan det ville foregå, og hvad jeg kunne forvente. Operationen gik fint og jeg var vel forberedt på, hvad jeg skulle forvente i den følgende tid. Neel har tydeligvis meget erfaren og er utrolig dygtig. Jeg har allerede anbefalet hende til en veninde.
Jeg kan kun øse masser af gode stjerner…
Jeg kan kun øse masser af gode stjerner ud over Neel Gerner , blev opereret 25 Jan, og resultatet er fantastisk , fik fra start til slut en tryg og professionel behandling, kan KUN anbefale en operation hos Neel.
Høj kvalitet og god oplevelse
Jeg valgte Neel Gerner ud fra solide anbefalinger i mit netværk. Vejledningen før operation samt hyppig opfølgning har været helt i top. Neels mangeårige erfaring og sikre teknik opleves tydeligt. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Neel Gerner.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.