Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik for 3 uger siden en laseroperation, da jeg ønskede at være brillefri og slippe for mine bygningsfejl. Jeg må bare sige, wauw, jeg kunne jo ikke have drømt om et bedre forløb! For... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget dedikerede medarbejdere tog godt imod mig. Både under undersøgelse af øjet for gråstær og under operationen virkede alt arbejde meget professionelt. Der er afsat 1.5 time til operationen. Der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie

Écrit par l'entreprise

Øjenlægernes Center er en af landets førende private øjenklinikker. Vi tilbyder bl.a. Almindelige øjenundersøgelser. Laser behandling. Linseoperationer. Grå stær behandling. Øjenlågsoperationer. Behandling af tørre øjne. Behandling af AMD.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Jeg fik et drømmeforløb!

Jeg må bare sige, wauw, jeg kunne jo ikke have drømt om et bedre forløb!

For det første er personalet virkelig søde og man føler sig tryg og godt informeret om forløbet og operationen.

Operationen gik hurtigt og igen, super godt informeret undervejs.

Og mit helingsforløb har været så nemt som det kunne være. Jeg havde lidt sløret syn på operationsdagen og meget lidt dagen efter, men allerede om aftenen på operationsdagen kunne jeg læse undertekster på tv’et uden briller for første gang. Jeg har ikke haft nogen smerter overhovedet. Det eneste jeg har oplevet er lidt tørre øjne om aftenen de første 1-2 uger, men har så brugt øjendråber og så var det væk. men virkelig et dejligt forløb jeg har haft. Har meget hurtigt kunne se skarpt og jeg forventede ellers at der ville gå noget tid.

KÆMPE anbefaling! Jeg er så glad for jeg tog springet og fik operationen. Det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

9 mars 2026

150% Vision after 10 years of wearing classes

I got a laser surgery here. The doctor was such a professional. The procedure was scary but painless. I got a great vision with no major side effects. 150% after wearing glasses for years. I am very happy with the result

13 septembre 2025

Dear Dima,

Thank you so much for sharing your experience. We are very happy to hear that you felt well-supported and safe throughout the process. It is wonderful that you can finally enjoy life without glasses with such an impressive result!

Congratulations on your 150% vision, and thank you for trusting us with your procedure. We wish you all the best.

Kind regards,
Øjenlægernes Center

Tryg og professionel behandling

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Sven Asp og resten af teamet var imødekommende og professionelle, og alt blev forklaret grundigt. Jeg kan klart anbefale Øjenlægernes Center. :)

20 janvier 2026

Réponse : Øjenlægernes Center København

Det betyder meget for os at man føler sig godt behandlet, fra start til slut.

Rigtig god dag.

Mvh Øjenlægernes Center

Absolut anbefaling

Jeg fik en SMILE laserbehandling og er meget tilfreds.
Sven tog sig utrolig lang tid, og jeg havde flere tider i forvejen, indtil jeg havde de optimale betingelser for operationen (problemer med tørre øjne i mange år).
Behandlingen var meget professionel, og Sven fik mig til at føle mig rigtig godt tilpas hele tiden. Jeg syntes slet ikke, at operationen var ubehagelig.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan bare anbefale dette center.

10 avril 2025

Hej,

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt du er tilfreds med resultatet og forløbet hos os. Vi gør meget ud af at man skal føle sig godt tilpas hos os.
Vi håber du nyder dit nye syn :)

Mvh Monique,
Øjenlægernes Center

professionalisme, støtte og forståelse

Jeg er desværre en af de 5–7 %, der har oplevet en komplikation efter min multifokale linseoperation (RLE). Jeg har fået lidt efterstær, hvilket er helt normalt, samt en smule bygningsfejl, som skal korrigeres med laser.

På trods af dette er jeg utrolig glad for, at jeg valgte Øjenlægecentret i Charlottenlund. Hele forløbet har været præget af stor professionalisme, støtte og forståelse jeg kunne ikke have været i bedre hænder. Komplikationen er ikke klinikkens skyld, og jeg kan derfor kun varmt anbefale dem til alle, der ønsker at være i trygge og kompetente hænder.

11 septembre 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har haft et super godt forløb hos Øjenlægernes center ifm. min laseroperation for bygningsfejl. Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg og godt informeret, og jeg ville ønske at jeg havde fået operationen for længe siden. Sven og Lisbeth er utroligt behagelige og meget tillidsvækkende. Klinikken får min største anbefaling.

30 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det har simpelthen været en super god…

Det har simpelthen været en super god oplevelse. Jeg var omringet af en masse kompetente mennesker. Helt vildt, hvad de ved om øjnene. Og de deler ud af deres viden.... virkelig lækkert. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. De er også virkelig søde, smilende og hjælpsomme på alle måder.
Tusind tak for jer 💥💥💥🥰😀

8 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sven og Lisbeth (og Co.) er er for vilde!

Sven er fantastisk dedikeret til sit fag. Lisbeth er utrættelig velkommende og smilende. Selvom man var godt nervøs inden var de gode til at berolige. Behandlingen var mega kort, og jeg kan nu se som en jægerpilot. Jeg undersøgte først markedet, Lirema og Memira. Jeg følte mig ikke tryg ved dem. Sven, derimod - du skulle prøve det. De 600kr en forundersøgelse koster får du fratrukket prisen. Det kan godt svare sig. Du skal ikke spare penge lige på denne post. Afsted med dig kammerat!

12 décembre 2024

Stor tekst og briller

Jeg havde sat størrelsen op på min telefon, kunne ikke længere læse et menukort og slæbte briller med rundt altid.
Jeg fik udskiftet én linse hos Øjenlægernes Center og har nu helt droppet brillen og skruet tekststørrelsen på telefonen ned til normal. Det er fantastisk!
Medarbejderne hos Øjenlægernes Center er alle utroligt søde, kompetente og servicemindede.

18 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik linseoperation i Århus og er…

Jeg fik linseoperation i Århus og er meget tilfreds.
Lyder dyrt 😊 men det hele værd. - pris sammenholdt med livsglæde ❤️
Sad allerede samme aften som jeg blev opereret og så fjernsyn helt klart og tydeligt.
Havde oprindeligt +2,5 på begge øjne 👀
Meget imponeret hele vejen igennem - forundersøgelsen, operationen og resultatet ❤️

1 mai 2025

linseoperation m.m.

Jeg er meget glad for, at I lavede en linse operation på mig. Meget kompetent rådgivning før operationen, samt efterfølgende kontrol og opfølgning. Se senest har I fjernet lidt efterstær via en laseroperation, alt sammen indeholdt i den samlede pris jeg betalte fra start. Min søn har været inde hos jer, da der var et års ventetid i det offentlige, han fik lavet en synstest m.m. og I anbefalede ham at købe briller, da han er for und til en operation. Min kone har været inde hos jer i år, hun har fået anbefalet at brug´ge en maske 10 minutter om dagen i forbindelse med sine tørre øjne. Og tjekket for gigt i øjnene.
I får min aller bedste anbefalinger, linseoperationen er de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

9 janvier 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse . Har igennem flere år haft store problemer med mine øjne . Fik rigtig god vejledning og råd og købte en maske , som jeg har brugt flittigt . USB stikket gik i stykker og det var min egen fejl, alligevel har de tilbudt at bytte hele masken . Det er langt over forventning og så god service. Min mand og min søn har ligeledes brugt jer og har været virkelig glade og tilfredse med jeres hjælp - og så et det ikke engang specielt dyrt , ens syn skal man ikke gamble med

5 mai 2025

Great results

I underwent ReLEx Smile laser surgery 6 months ago and I'm very happy with the results.

9 avril 2025

Very good experience.

Very good experience with the clinic and the eye surgery, both the process and the surgery itself were extremely easy.
The team is very pleasant and Jens, the doctor is very careful and professional.
I recommend this life-changing surgery in this clinic.

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt, godt og fantastisk syn

Hele processen fra start til slut er nem hurtig og man bliver godt informeret hele vejen igennem. Jeg vil klart anbefale øjenlægernes center.

9 janvier 2025

Stor faglig dygtighed

Stor faglig dygtighed. Mit resultat blev fantastisk.

Alle medarbejdere er venlige og imødekommende.

Henrik

15 octobre 2024

Øjenlægernes center Charlottenlund

For 6 måneder siden fik jeg trifokale linser i begge øjne. Jeg brugte læsebriller i styrke +5 og skulle altid have briller på for at se klart.
Nu har jeg ikke brug for briller, og ser meget godt både på kort og lang afstand.
Stor tak til Sven Asp, kirurgen Pernille og optiker Lise.
De var utroligt rolige, lune, venlige og med et meget højt fagligt niveau.
Hver dag er jeg glad for at have valgt behandling hos jer.

26 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus