Memira Avis 1 662

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt og aldeles positiv oplevelse, ikke mindst de ansatte i huset, gør oplevelsen god. Lige fra deres opringning for aftale om tid, følte man sig godt tilpas og imødekommet på en skøn måde. Tilsva... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første! Kæmpe Tak for at give mig synet tilbage efter min grå stær operation. De største anbefalinger her fra, At komme et sted hen som Memira i st Kannikestræde hvor man bliver mødt af sødt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie
  2. Opticien
  3. Orthoptiste
  4. Ophtalmologiste pédiatrique
  5. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Memira er Skandinaviens største udbyder af synskirurgi og privat øjenlægehjælp – samlet ét sted. Hos os får du adgang til både avanceret synskorrigerende øjenkirurgi og specialiserede øjenlægeundersøgelser, alt sammen med fokus på højeste kvalitet, tryghed og et personligt behandlingsforløb. Vi hjælper mennesker med alle typer synsfejl – nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn – og tilbyder samtidig konsultationer og behandlinger for en lang række øjensygdomme via vores privat øjenlægeklinik. Synskirurgi – et friere liv uden briller og linser. Vi anvender den mest avancerede og veldokumenterede teknologi til at korrigere dit syn – og vi gør det kun, hvis det er forsvarligt. Vores øjenkirurger er blandt de mest erfarne i Norden og foretager årligt over 20.000 øjenoperationer. Det giver dig tryghed i hele forløbet – fra første undersøgelse til sidste opfølgning. Vores garantier er blandt branchens bedste: • Op til 10 års tryghedsgaranti på øjenlaserbehandlinger • 5 års tryghedsgaranti på linseudskiftninger Vi opererer kun, hvis både optiker og øjenkirurg vurderer, at behandlingen vil give dig et trygt og godt resultat. Faktisk afviser vi omkring hver femte, der ønsker operation – af hensyn til sikkerheden og dine langsigtede resultater. Privat øjenlæge – hurtig hjælp uden henvisning. Hos Memira kan du også få tid hos en specialiseret øjenlæge – uden ventetid eller henvisning. Vores øjenlæger tilbyder grundige undersøgelser, second opinions og behandling af øjensygdomme som grå stær, tørre øjne, AMD, øjenlågsproblemer og meget mere. Uanset om det handler om synskirurgi eller generelle øjenproblemer, er du i sikre hænder. Kvalitet og transparens i højsædet. Vi er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel og er de eneste i branchen med en dedikeret afdeling, som udelukkende arbejder med klinisk kvalitetsudvikling. Vores priser er gennemsigtige – alt er inkluderet: • Operation af begge øjne • Kontroller og opfølgning • Øjendråber og medicin • Supplerende behandlinger • Tryghedsgaranti Hos Memira prioriterer vi mennesket bag øjnene. Vi investerer løbende i udstyr, efteruddannelse og forskning, så du kan være sikker på at få markedets højeste standard – både teknisk og menneskeligt. Landsdækkende tilstedeværelse – altid tæt på dig. Du finder Memiras klinikker overalt i Skandinavien – med hele 16 klinikker i Danmark, hvor vores dedikerede teams af optikere, øjenlæger og patientrådgivere står klar til at tage hånd om dit syn. Vi glæder os til at byde dig velkommen – uanset om du drømmer om at slippe for briller, eller har brug for øjenlægehjælp i trygge rammer.

Om Memira

Écrit par l'entreprise

Tryghed og ekspertise
Når du vælger Memira, er du garanteret høj kvalitet og maksimal tryghed – uanset om det gælder synskorrigerende behandling eller besøg i vores private øjenklinik. Hos os møder du erfarne optikere og øjenlæger, der er specialuddannede inden for refraktiv kirurgi og øjensygdomme. Vi opererer kun, hvis både optikeren og øjenlægen vurderer, at en behandling kan foretages sikkert og uden unødige risici. Vores øjenkirurger er specialister med erfaring fra mere end 400.000 synskorrigerende operationer. Memira er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel og er den eneste aktør i branchen med en dedikeret afdeling, der arbejder systematisk med at sikre kvaliteten i alle kliniske processer. Vores mål er at skabe de bedst mulige resultater – og give dig tryghed gennem hele dit forløb.
Hos os er du tryg
Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker, når du skal vælge den klinik, der skal udføre din øjenoperation. Vælger du Memira er vores store erfaring og høje serviceniveau din tryghed. Vores omfattende kvalitets-sikring, enorme ekspertise og professionalisme inden for synskirurgi sikrer, at du som patient altid kan vide dig sikker på, at den metode, som anbefales til netop dig, vil give det absolut bedste resultat. Vi tager ingen unødige risici, når det gælder dine øjne. Så afstår vi hellere fra at operere dig. En øjenoperation bør udelukkende foretages med fokus på høj kvalitet og med det entydige formål at sikre et godt og tilfredsstillende resultat for kunden.
Kvalitet i højsædet – vi siger kun ja, når vi er sikre på et godt resultat
Hos Memira går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, når det gælder dine øjne. Vores omfattende kvalitetssikring betyder, at vi nøje vurderer hver enkelt patient, før vi anbefaler en synskorrigerende operation. Kun hvis både optiker og øjenkirurg vurderer, at vi kan opnå et trygt og tilfredsstillende resultat, siger vi ja til at operere. Derfor vælger vi faktisk kun at tilbyde synskirurgi til 4 ud af 5 patienter. Dette er din garanti for, at vi aldrig tager unødige risici med dit syn. Hos Memira er høj kvalitet, professionel rådgivning og tryghed gennem hele forløbet fundamentet for at sikre dig det bedst mulige resultat.
Alt er inkluderet i prisen – ingen skjulte udgifter
Hos Memira er vores prispolitik helt gennemsigtig. Når du vælger en synskorrigerende operation hos os, er alt inkluderet i prisen – uden skjulte omkostninger. Du ved altid præcis, hvad du betaler for, og hvad du kan forvente. Prisen omfatter operation af begge øjne, alle nødvendige opfølgende kontroller, lægemidler som øjendråber, eventuelle supplerende behandlinger samt Memiras unikke Tryghedsgaranti. Som Skandinaviens førende inden for synskirurgi investerer vi betydelige ressourcer i uddannelse, avanceret teknologi, forskning og kvalitetssikring. Det gør vi, fordi vi aldrig går på kompromis med kvaliteten – hos os er høj kvalitet og tilfredse patienter altid i centrum. Vi prioriterer dit syn og din tryghed frem for at skære i omkostninger, der kan påvirke resultatet.

Op til 10 års Tryghedsgaranti

Få gratis kontroller og supplerende behandling i op til 10 år efter din operation – uden ekstra omkostninger. Din tryghed er vores førsteprioritet.

Hos Memira ønsker vi, at du skal føle dig helt tryg – både før, under og efter din synskorrigerende operation. Derfor inkluderer vi vores unikke Tryghedsgaranti i prisen, som dækker dig i op til 10 år efter din operation. Med Tryghedsgarantien får du gratis opfølgende kontroller og eventuelle supplerende behandlinger, hvis din oprindelige synsfejl skulle kræve yderligere korrektion i garantiperioden. Alt dette sker uden ekstra omkostninger for dig som Memira-kunde. Du er desuden altid velkommen på den Memira-klinik, der ligger tættest på dig – uanset hvor i Skandinavien din operation eller forundersøgelse er foretaget. Vi er her for at sikre, at du oplever maksimal tryghed og det bedst mulige syn i mange år frem.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

God oplevelse

Jeg var til samtale med Simone i København, og skønt jeg ikke kunne opereres pga et problem med min hornhinde, så følte jeg mig godt behandlet og lyttet til igennem hele processen. Det, at Memira i det hele taget afviste mig vidner om stor ansvarlighed og jeg er glad for jeg var hos dem frem for nogen som ville have taget chancen og potentielt skadet mine øjne. Derfor anbefaler jeg Memira.

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nærmest fået et nyt liv uden…

Jeg har nærmest fået et nyt liv uden briller - og kan dyrke mine sportsgrene (cykling, badminton og skisport) uden bøvl. - Det har været et dygtig team hele vejen fra forundersøgelse til operation og efterundersøgelsen.

16 avril 2026

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at læse.

Hvor er det skønt at høre, at du oplever en så stor forskel i din hverdag, og at du nu kan dyrke dine sportsaktiviteter uden besvær.

Vi er rigtig glade for, at du har følt dig godt taget hånd om hele vejen gennem forløbet – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med resultatet…

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af indgrebet. Hele forløbet var velorganiseret, og personalet udviste både professionalisme og empati. Jeg kan varmt anbefale jer.🌸🥳🥰

24 février 2026

Kære Elena

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at du har oplevet et velorganiseret forløb med både professionalisme og empati.

Tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og service hos…

Fantastisk oplevelse og service hos Memira!

20 janvier 2026

Kære Julie

Tusind tak for dine fine ord.

Det glæder os meget, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os, og at du har været tilfreds med både service og forløb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelt forløb og et…

Meget professionelt forløb og et fantastisk resultat.

14 janvier 2026

Kære Ditte

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at du har haft et professionelt forløb, og at du er glad for resultatet.

Mimera Kolding

Fik det lavet i Kolding. Virkelig god service, der var god forklaring, forståelse for nervøsitet, opfølgning og jeg har fået et perfekt resultat. Stor anbefaling herfra!

9 avril 2026

Kære Winnie

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service hele vejen, og at du har følt dig tryg i forløbet. Vi ved, at det kan være en stor beslutning, så det er vigtigt for os at møde både spørgsmål og nervøsitet med forståelse.

Tusind tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Memira levede op til alle mine…

Memira levede op til alle mine forventninger og jeg er nu brillefri. Ud over de forventede halo'er omkring skarpt lys i mørke, har jeg ikke oplevet nogle negative sider efter operationen.

8 janvier 2026

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at læse.

Det betyder meget for os, at vi har levet op til dine forventninger, og at du i dag er brillefri.

Tak også for, at du deler din oplevelse med haloer – det er en kendt og for langt de fleste en forbigående del af helingsprocessen, og vi er glade for, at det ellers har været en positiv oplevelse for dig.

Stadig store problemer efter 8 måneder

Har virkelig haft store udfordringer efter min operation. Der er gået 8 måneder nu og det er stadig meget svært at bruge min computer tilfredstillende. Udover computerproblemer er lang syn vel 80% af optimalt.
Jeg er vel 50/50 på have fortrudt at have brugt over 50.000kr på det

Update efter jeres svar: Tak for svaret. Jeg er skam i dialog med jer. Pt. afventer jeg at få skærmbiller leveret, for at se om det kan gøre en forskel. Det var bare ikke lige derfor jeg brugte 52.000 Dkk på operation. Det er dog mit indtryk at jeres personale gør hvad de kan for at hjælpe. Jeg tror desværre bare ikke det kommer på plads. aftalen er at se tiden an i yderligere tre måneder nu, og så se hvad status er efter et år. Det har været et meget sejt forløb, og med meget store gener. Jeg ved godt det ikke sker for mange så jeg har vel bare været "uheldig"

9 avril 2026

Kære Morten

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du fortsat oplever udfordringer med dit syn efter din behandling. Vi forstår godt, at det er frustrerende – særligt når det påvirker din hverdag og brugen af computer.

Synet kan i nogle tilfælde udvikle sig over tid, og der kan være behov for opfølgning eller yderligere vurdering. Vi vil derfor meget gerne se nærmere på dit forløb og sikre, at du får den rette opfølgning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Nye linser

Har fået udskiftet linser for over 1 år siden og har stadigvæk haloer om alt lys og ser ikke skarpt , har siden mit linse skift har jeg kronisk tørre øjne hvilket jeg ikke havde før , så desværre ikke den oplevelse jeg forventede 😏

8 avril 2026

Kære Tina

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du fortsat oplever gener efter dit linseudskift – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores patienter. Vi forstår godt, at det påvirker din hverdag, når synet ikke føles optimalt, og du samtidig oplever tørre øjne.

Der kan i nogle tilfælde være behov for opfølgning og justering, og vi vil derfor meget gerne se nærmere på dit forløb. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå din situation og finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Perfekt syn.

Alt virker bare super godt. Kunne se fuldt ud næste morgen og læse på tlf. Allerede om aftenen.
Følte mig helt tryg, og mærkede overhovede ingen smerte. Det bedste jeg har gjort længe.

7 janvier 2026

Kære Vicki

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at læse.

Hvor er det skønt at høre, at du allerede så en tydelig forbedring så hurtigt, og at du har følt dig tryg gennem hele forløbet.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Super og tryg

Super og tryg behandling. Både forundersøgelse, operation og eftercheck

1 avril 2026

Kære Martin

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os meget at høre.

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet et trygt og godt forløb hele vejen fra forundersøgelse til operation og efterkontrol. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt

Dejligt, at jeg kunne læse uden briller, allerede dagen efter operationen. Tak for det.
Slut med brillerne 😀👍

21 décembre 2025

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede oplevede en forbedring dagen efter – og ikke mindst at kunne læse uden briller.

Vi er glade for, at vi kunne være en del af din rejse.

Det er det hele værd

Det er det hele værd. Sikke et behageligt og professionelt forløb. Prisen er høj ja - men ikke ift. gevinsten i det lange løb.

19 décembre 2025

Kære Dina

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre.

Det betyder meget for os, at du har haft et behageligt og professionelt forløb, og at du oplever værdien i det på den lange bane.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lever helt op til mine forventninger

Lever helt op til mine forventninger. God og professionel service.

30 mars 2026

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi gør os umage for at skabe en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget for os at få din feedback.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ualmindelig uforskammet opførsel

Ualmindelig uforskammet opførsel

Jeg bookede for nogle uger siden en tid hos Memira i Aalborg, som blev bekræftet på nettet da jeg bookede. Jeg fik ikke nogen bekræftelse på e-mail, men mødte alligevel op, og måtte vente 30 min. på at få at vide, at jeg ikke havde nogen tid. De havde mig slet ikke i systemet.

Jeg bliver så ringet op i dag af en uforskammet sekretær, som fortalte, at jeg havde haft en tid i mandags, som jeg ikke var mødt op til.

Jeg var selvfølgelig noget forundret over hvordan jeg kunne have en tid, på et tidspunkt som jeg ikke har bestilt, og at de kan have mig i deres system, efter tidligere at have påstået at jeg ikke var i deres system...

Hun blev ved og ved med at påstå at jeg løj og at jeg havde bestilt den tid hos dem.
Det er sjældent at jeg har talt med så næsvis en person, og det endte med at jeg klappede røret på.

Memira er ikke et sted jeg nogensinde kunne finde på at sætte mine ben efter den opførsel fra deres personale!

OPDATERING EFTER MEMIRAS SVAR:
Jeg skal gerne kontakte jer, selvom jeg ikke kan se, hvad det skulle hjælpe?

Jeg synes dog at anmeldelsen mangler, at jeg dagen efter modtag et “no-show” gebyr på 750kr.
En bøde som jeg naturligvis ikke anerkender, da jeg ikke har haft nogen tid hos dem!

27 mars 2026

Kære Mikkel

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse hos os.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, hverken i forhold til booking, fremmøde eller dialogen med vores medarbejdere. Vi forstår godt, at situationen har været forvirrende og utilfredsstillende for dig.

Vi vil meget gerne se nærmere på forløbet og få afklaret, hvad der er sket, så vi kan sikre, at det ikke sker igen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på mailen trustpilot@memira.dk, så vi kan gennemgå sagen sammen.

God behandling Memira Kolding

Super tilfreds med forundersøgelse hos Memira i Kolding. Blev anbefalet af vente med et linseskift til om ca. 1,5 år.
Meget venlig personale.

24 mars 2026

Kære Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Kolding og følte dig godt taget imod af vores team.

Vi lægger stor vægt på at give en ærlig og faglig vurdering, så du får den løsning, der passer bedst til dig – også når det betyder at anbefale at vente.

Linseudskiftning (RLE)

I 2009 fik jeg linseudskiftning (RLE) på begge øjne,
hos Memira i Odense.
Nu 17 år senere (2026), ved check
hos Memira i Kolding,
ser jeg stadig "godt ud".
Så endnu et tak for et godt syn.

23 mars 2026

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at læse.

At du fortsat oplever et godt syn 17 år efter din behandling, er et stærkt udtryk for den kvalitet og det grundige arbejde, vi lægger i vores behandlinger.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Super professionelle

Super professionelle, og god service, og resultatet er perfekt. Det er dejlig for at slippe for briller. Taak Århus Memira👍
Hilsen John juhl🤗

10 octobre 2025

Kære John

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for dine fine ord om vores team i Aarhus.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med resultatet.

Hvor er det dejligt, at du nu kan nyde hverdagen uden briller – det betyder meget for os at være en del af den rejse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tip Top Velfungerende og prof sted.

Tilsvarende, ved ankomst og modtagelse i reception, startede besøget på en enorm positiv måde.
Alle jeg var i kontakt med skabte en skøn stemning. Professionelt og 'on time' (præcise). Tip Top og anbefalings værdigt -et vældig hyggeligt hus. Tak herfra

19 mars 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen – fra første kontakt til dit besøg i klinikken.

Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod, og at både stemning, professionalisme og præcision levede op til dine forventninger. Vi giver naturligvis din ros videre til hele teamet.

Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på.

Det kunne være bedre

Overordnet set en god oplevelse. Det der trækker den ned fra 5 stjerner er kundeservice. Nu efter 3 uger vil de have mig til at ændre den. Resten af processen kan der ikke sættes en finger på, professionelt og godt. Personalet i Aalborg er mega søde og grundige. Aalborg afdelingen kan jeg rolig anbefale til andre.

8 avril 2026

Kære Mathias

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt og professionelt forløb – og ikke mindst at du følte dig godt taget imod i Aalborg. Det betyder meget for os.

Vi er samtidig kede af at høre, at din oplevelse med vores kundeservice ikke levede op til samme niveau. Det tager vi med os, da vi naturligvis ønsker en god og sammenhængende oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus