har været i gang med online kurset i en lille uge, og har allerede været igennem de flest videoer, og allerede nu har jeg "tjent" pengene ind ved at købe kurset. en lille ændring i forhold til hvordan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kæmpe anbefaling hvis du sidder derude og gerne vil blive mere klog på salg og kommunikation på et højt niveau. Lasse tager dig i gennem alt fra dit pitch til at lukke kunden. Kurset er nemt og enkelt... Voir plus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med kurset. Indholdet var relevant og inspirerende, og jeg føler mig godt klædt på til at teste det af i praksis. Jeg glæder mig til at se, hvordan jeg kan omsæt... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Neurosalg er et online kursus, der bygger på viden fra 20 års salgserfaring, og med et særligt fokus på, hvordan du kombinerer neuropsykologi med salg og mødebooking. Kursets indhold er bygget på det materiale jeg de seneste 7 år har undervist virksomheder som Hiper, Go Dream, PL & Partners, Obsidian, Microsoft, Michelin, Verifone, Tryg, Topdanmark, Telenor, TDC m.fl. i.
Coordonnées de contact
A.P. Møllers Allé 9 C, 2791, Dragør, Danemark
- Lasse@birkneo.com
- neurosalg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Kæmpe anbefaling.
Virkelig et godt og gennemført forløb!
Hvis der er én ting, jeg hader, så er det time-lange forløb, hvor der bruges alt for meget tid på ligegyldige anekdoter og livshistorier.
Hvert modul er spækket med viden, metoder og skabeloner, som ikke bare guider dig gennem hele processen fra koldt lead til underskrevet kontrakt, men også lærer dig, hvordan du skaber behagelige og brugbare dialoger med din potentielle kunde.
Kurset er indbegrebet af udtrykket “svesken på disken”, hvilket betyder, at du allerede fra dag 1 kan tage Lasses redskaber og metoder i brug.
Lasses kursus har mine varmeste anbefalinger!

Réponse de Neurosalg v. Lasse Birk
De største anbefalinger herfra!
Lasse Birk er en ekstraordinær god underviser! Hans salgskursus har været en øjenåbner og en gamechanger for mig. Jeg er blevet overrasket over den dybdegående indsigt, han har delt, og hvor meget mere jeg har fået ud af kurset, end jeg havde forventet. Hans tilgang er engagerende og inspirerende, og jeg føler mig rustet til at tackle enhver udfordring inden for salg og udvikle mig selv som menneske. Jeg kan varmt anbefale Lasse Birk!

Et hands-on komplet kursus
Jeg investerede i Neurosalg, fordi jeg tidligere havde været meget usikker på min tilgang til salg i mit liv som selvstændig. Jeg havde ingen struktur og solgte meget i blinde. Lasse har fuldstændig vendt det 180 grader for mig. Han har gennem kurset og live salgstræninger blandt andet givet mig en struktur, der gør, at den potentielle kunde ved kold kanvas faktisk giver sig tid til at lytte, i stedet for at lægge på med det samme - noget, jeg faktisk troede var næsten umuligt, før jeg investerede i kurset. Desuden har det givet mig en stor bevidsthed om, hvordan der bør ageres i salgssituationer. Nu arbejdes der på at få disse metoder implementeret i hverdagen i mit marketingbureau, så der over tid kan lukkes flere kunder ind i forretningen.
Til slut vil jeg sige, at ego-træningen, som er en del af kurset, er guld værd. Det er en enorm øjenåbner, som man nok først rigtig forstår værdien af, når man selv gennemgår materialet.
Stor anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Har både været igennem Lasses masterclass før kurset, og er nu også en del af forløbet. Kan klart anbefale det hvis man ønsker at skabe nogle markant anderledes resultater, end hvad tidligere har været muligt. Du bliver taget igennem hele salgsprocessen fra A-Z og det har haft en stor indflydelse på vores succes med mødebooking og afholdelse af møderne efter. Selve kurset, kombineret med de ugentlige live sparring sessions, er en af de måder jeg måder jeg holder mig skarp rent salgsmæssigt på!

Stor anbefaling
Jeg havde behov for at give min Business Development Manager noget faglig sparring og udvikling, som jeg ikke selv kan give og hun har fået et kæmpe boost ift. hendes tilgang til hele salgsprocessen fra indledning på samtalen, indvendingsbehandling, strategisk empati og korrekt brug af transparens.
Jeg vil anbefale alle, der ønsker at deres sælgere bliver kontinuerligt udfordret og udviklet at bruge Lasse Birk og Neurosalg.

Réponse de Neurosalg v. Lasse Birk
One stop shop for professionelt salg og mødebooking
Lasse og Neurosalg har givet mig en top-tunet og professionel struktur over mit salg og min mødebooking.
Hans viden indenfor salg, mødebooking, forhandling og overtalelse er enorm, og det samme er hans evne til at kommunikere og formidle det på en måde som er nem at implementere.
Det har været en gamechanger at gå fra at winge salget, til at lære NEO-metoden og få strømlinet salget fra a-z.

Super værdifuldt!
Super værdifuldt!
Jeg har ikke kun øget min mødebookningsrate og lukningsrate, men jeg har også lært, hvordan man lukker større kunder.

Réponse de Neurosalg v. Lasse Birk
"Udvikling af salg og mentalt mindset: En anmeldelse af Neurosalg.dk"
Trustpilot anmeldelse af Neurosalg.dk:
★★★★★
Jeg havde brug for en løsning, der kunne øge min salgseffektivitet uden at kræve flere arbejdstimer, og Neurosalg.dk leverede præcis det, jeg havde brug for. Lasse's salgstræning har været en game-changer for mig. Jeg har set en markant forbedring i min hitrate på møder, en bedre struktur i mine samtaler, og vigtigst af alt, mine kunder føler sig mere i fokus. Ego-træningsmodulet har også hjulpet mig med at reducere stress og forbedre min generelle tilgang til salg. Plus, mine kunder giver mig nu flere og bedre tilbagemeldinger efter vores møder. Kan varmt anbefale Neurosalg.dk til enhver, der ønsker at løfte sit salg til det næste niveau.

L’expérience Trustpilot