3,3

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg er meget tilfreds med mine…

Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger hos Gitte. Jeg er ikke i tvivl om, at hun ved hvad hun laver, og jeg følte mig meget tryg i hendes hænder. Kommer gerne igen!

13 mars 2025

Kommer aldrig igen!

Var der kun én gang og det er et godt stykke tid, men den ubehagelige oplevelse, sidder stadig i mig - kommer aldrig tilbage igen!!! Neglene var fine nok, men har aldrig været et sted før, hvor jeg følte mig så uvelkommen! Jeg var den første kunde på dagen, og kom til tiden, men hun talte i tlf. da jeg kom og sagde knap nok hej og gad ikke engang at kigge op på mig, da jeg kom ind. Hun svarede mig i enstavelsesord, når jeg spurgte om noget. Det var SÅ ubehageligt at skulle vælge farve - hun sukkede højlydt af mig flere gange og virkede som om, hun bare ville have det overstået. Den første halve time, sagde hun ikke et eneste ord til mig! Følte mig som en ubuden gæst og havde mest bare lyst til at rejse mig op og gå igen. Kan ikke forstå, at man kan være så uhøflig og ubehøvlet overfor en kunde, når det er det man lever af.

6 mars 2024

@estherAndersen

@estherAndersen. Kan ikke se dig i mit booking system. Så kan ikke rigtigt se hvordan du kan lave denne anmeldelse. Grunden til man skal være 18 år er at du ikke er gammel nok til at modtage regning hvis du bliver væk fra tiden. Derfor skal forældre altid hæfte for mindreårige betalingsmæssigt. Så kan ikke forstå din anmeldelse. Mvh Gitte /New Look Cph.

29 mai 2024

Hvis du er under 18 få ikke negle hos Gitte

Jeg var nede og fik lavet mine negle hos Gitte. Der er nogle forholdsregler til, når man er under 18 hvilket er forståeligt nok. Men da jeg bestilte tid, ville hun ikke kikke mig i øjnene og virkede generelt irriteret over, at det var mig der skulle få lavet negle. Hun spurgte også flere gange om min alder på en ikke så høflig måde. Hvis man gerne vil have en god oplevelse, mens man får lavet negle, anbefaler jeg overhoved ikke Gitte til at få the job done.

2 mai 2024

KÆMPE ANBEFALING!!

KÆMPE ANBEFALING!!! Nu har jeg fået ordnet negle rigtig mange steder, og endelig har jeg fundet stedet, jeg ALDRIG forlader. Gitte er den dygtigste jeg til dato har prøvet. Siger det bare.....

9 mars 2023

Værste kundeoplevelse

Var hos Gitte for første gang til shellac. Efter 5 min ringer telefonen hvorefter hun stiller sig til at tale privat med en veninde. Efter 12 minutter rejste jeg mig og sagde nu gider jeg ikke vente mere, til hvilket hun blot sagde ok. Kunne forstå hvis det var en ung elev i gang med at lære vittigheden af gode kundeoplevelser, men ejeren selv? Med mindre du har rigtig rigtig god tid, ville jeg vælge en anden end Gitte, kommer aldrig igen.

16 mars 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit