4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Elsker simpelthen disse støvler

Elsker simpelthen disse støvler. Har prøvet mange andre lignende modeller, men de her er bare de klart bedste - sidder perfekt på foden og kvaliteten super god. Har dem i mange farver, og har man noget som helst med størrelsen eller andet er service fra ejeren helt i top. Så kan kun anbefale disse støvler.

13 février 2025

Super hurtig levering

Super hurtig levering, Super lækre støvler og tilmed en gratis imprægnerings spray med i kassen. Kan varmt anbefale @newzealandboots 👌🏼🤩

18 janvier 2023

Fantastisk service og hurtig levering. HØJ kvalitet.

Fantastisk service og hurtig levering. Fik de bestilte støvler indenfor 2 dage efter bestilling. Sjældent oplevet så god service ved et online køb. Kyndig vejledning og hurtig respons ved henvendelse. Havde købt forkert størrelse til min datter. NZB sendte straks en større størrelse inden, at jeg havde sendt den forkerte størrelse retur. Her blev udvist stor tillid til mig som kunde. Har tidligere købt NZB støvler og de er utroligt holdbare og af meget høj kvalitet. Glæder mig til at vende tilbage som kunde igen. Kan meget varmt anbefale NZB både pga den høje kvalitet (komfort og design) og deres utroligt kyndige og venlige medarbejdere. TAK for dette køb.

29 novembre 2022

Den dårligeste kundeservice jeg har oplevet i mit liv.

Jeg modtog et par støvler der ikke sad fast i limen. Ikke kun den ene, men begge støvler så mindre pæne ud. Sendte dem så retur, og fik a vide jeg kunne forsøge at sælge dem, for at overføre de penge jeg ville få for dem, tilbage for så først der få et par nye støvler.
Da jeg ikke ville gå med til det, var ham der har firmaet slet ikke til at snakke med. Han ignorerede mine opkald, havde en truende tone i telefonen når så han tog den, og til sidst tilbød jeg ham at han kunne overføre 1600,- (Fordi jeg bare ville have noget)
Det gik han så med på, dagen efter da jeg ingen penge havde fået, skrev jeg til ham hvor de blev af. Og nu ville han slet ikke overføre nogle !
Alt i alt en uges forfærdelig kommunikation og forfærdelig behandling overfor en kunde !
Jeg er mundlam.
Har dog fået 1600,- nu men ikke det fulde beløb.
Vil ikke anbefale at støtte op om deres forretning.

29 novembre 2018

Fantastisk service!!

De her støvler har altid været en sikker vinder. Jeg var derfor også helt rolig da jeg bestilte mit nye par fra newzealandboots.com. Desværre levede støvlerne jeg fik tilsendt overhoved ikke op til mine forventninger. Efter et par mail og opkald blev jeg inviteret ud til Gentofte og Peter der styre biksen fandt de helt rigtig støvler til mig. Super go service og helt fantastiske støvler!

27 octobre 2016

Wonderful experience !!

These shoes have proved to be my companion in chilled freezing breezes of downtown areas of the city. They are comfortable in walk and cozy while sitting silently along oak trees. They are strong in outlook but poetic in touch.

3 décembre 2014

Lækre bamsestøvler

Har bestilt et par lækre støvler, som er i skøn kvalitet.
På siden bliver man vejledt i størrelse, hvilket er guld værd når man handler på nettet.
Hurtig levering.

10 décembre 2011

Lækre støvler og hurtig levering!

Det er anden gang jeg har købt hos newzealandboots.com og jeg er blevet mere end tilfreds hvergang. :-)
Dog vil jeg anbefale at ringe før man bestiller, for at få bekræftet om varen er på lager.
Vil helt klart købe de lækreste bamsesøtvler derfra igen ...

5 décembre 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit