Produkten är inte kompatibel med den router med Wifi 6 som jag har. I manualen till kameran nämns visserligen att endast frekvensband 2,4 Ghz gäller för kameran men samtidigt nämns att vid behov går d... Voir plus
Utveckligen har gått framåt! Jag har tidigare använt proffslarm från en välkänd tillverkare, som idag dock kostar flera gånger mer än Nexsmart för motsvarande funktioner och omfattning. Jag har instal... Voir plus
Jag har köpt PatrolGo2. Den har suttit uppe i en vecka och fungerar bra. Det är bra att det finns instruktionsfilmer som man kan titta på. Tyvärr stämmer inte de med min kamera riktigt. Sammankoppling... Voir plus
Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snabb leverans och produkten fungerar…
Snabb leverans och produkten fungerar bra. Mycket nöjd
Jag beställde två kameror men fick bara…
Jag beställde två kameror men fick bara en för att det ”gått lite för fort” när ordern packades. Påpekade det via mail 31/7 och bad att kameran skulle skickas med snabb leverans då vi åkte på en längre semester 5/7 och vi ville få båda på plats innan vi åkte. Idag är det den 7/8 och ingen kamera har kommit. 👎

Réponse de NEXSMART
Med en bättre app så kan det bli riktigt bra.
Det var inga problem att koppla upp mot wifi, fick bara skapa en egen grupp på 2.4 ghz, sen hittade varje censor eller kamera utan problem.
Däremot lämnar appen en del övrigt att önska, varav det viktigaste vore att få en app helt på svenska.
Kamerorna fungerar utmärkt, bra bild och räckvidd, larmdetaljerna som igick i paketet verkar också ha bra kvalitet.
Men som sagt, appen drar ner betyget rejält.
Tillägg 231011
Fick problem med en rörelsesensor och kontaktade deras kundtjänst, på mindre än en vecka kom det en ny sensor, bra service👍

Réponse de NEXSMART
Handla va helt ok men då produkten bara…
Handla va helt ok men då produkten bara går offline hela tiden efter knappt tre dagar och inte vill komma igång igen är jag inte nöjd med den.

Nexsmart air2
Allt fungerade som utlovat snabb leverans, bra information via mail med länkar till uppstart av enhet, kameran fungerar perfekt för mina behov, lättanvänd app o bra bild både vid natt o dag. Rekomenderas
Rekommenderas
Snabb leverans och produkterna är väldigt enkla att installera.
Bra och seriöst företag
Bra kontakt med företaget via mail.En kamera var trasig vid ankomst men de skickade en ny utan problem
Jag uppfattade i annonsen att denna…
Jag uppfattade i annonsen att denna gick att använda även utanför WiFi-områden, varför det blev ett felköp.

Övervaknings kamera
Blev tipsad av en kollega. Kollade hemsidan och beställde 2 produkter.
Båda beskrevs bra på hemsidan och väl hemma var de lätta att installera. Så hela upplevelsen har varit bra.
De skicka även ut extra mejl med instruktioner.
Bra kvalitet och mycket enkel…
Bra kvalitet och mycket enkel installation.
Lättanvänd app kamera fungerar utmärkt…
Lättanvänd app kamera fungerar utmärkt blir några till kameror framöver😄
Förvånansvärt bra kameror/kvalitet!
Nexmart Look
Nexmart Look, bra kort och video. Dålig är, inom bevakningsområdet tar kameran kort för sent, det enda man får i "moment detected," är en tom bild. Kameran hinner inte med helt enkelt. Video inga problem.
Ifall jag skulle köpa den igen? Nej!
Har en vision 2, dubbelt så billig men bättre reaktion inom bevakningsområdet, sämre upplösning på bilder och video dock.
Snabb leverans och lätt att installera…
Snabb leverans och lätt att installera och kanon bra bild överföring
Supernöjd med produkten
Bra pris.
Köpte 2st kameror. Bra kvalité till detta pris. Enkel app. Hade fått 5 av 5 om förlängningsladden ja köpte till vart korrekt, men fick fel kabel utskickad och otydlig delretur tillvägagångssätt.
Jag har 2 st
Jag har 2 st. Som fungerar väldigt bra trots att dom är långt från modemet.
Trasig kamera
Fick fel på kameran. Fick snabbt en ny utan att skicka den andra i retur.
kundservicen är kanonbra. Tommy
Funkar så bra och enkel att installera.