NEXSMART Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Produkten är inte kompatibel med den router med Wifi 6 som jag har. I manualen till kameran nämns visserligen att endast frekvensband 2,4 Ghz gäller för kameran men samtidigt nämns att vid behov går d... Voir plus

Utveckligen har gått framåt! Jag har tidigare använt proffslarm från en välkänd tillverkare, som idag dock kostar flera gånger mer än Nexsmart för motsvarande funktioner och omfattning. Jag har instal... Voir plus

Jag har köpt PatrolGo2. Den har suttit uppe i en vecka och fungerar bra. Det är bra att det finns instruktionsfilmer som man kan titta på. Tyvärr stämmer inte de med min kamera riktigt. Sammankoppling... Voir plus

Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mina Nexmart view kameror hänger sig varje dygn.

Jag har en nexsmart view sen tidigare med Firmware V2.4.51 som jag är nöjd med, men jag köpte 4st nya med Firmvare V3.0.66 som bara krånglar för mig.
Jag kör alla via Catcabel och följt instruktionerna med reset av kamera och val av cabel vid setup. Men de nya kamerorna slutar att fungera efter ca ett dygn, och jag måste starta om dem för att de ska fungera igen. tittar man på vidioinspelningen så slutar den bara helt plötsligt och det finns inget inspelat tills man startar om kameran.

23 décembre 2023

Hej Anders,

Vi er meget kede af at læse, at du oplever problemer dit produkt!

Jeg kan se at vores kundeservice har kontaktet dig, og tilbudt forskellige muligheder for at afhjælpe problemet. Heriblandt tilbud om ombytning til nye kameraer. :)

Husk samtidigt at vi altid tilbyder op til 100 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet. 😊

Ønsker du at gøre brug af din returret, eller hvis der er andet vi kan hjælpe med, så er du mere end velkommen til at skrive tilbage til vores kundeservice på service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. :)
Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet problemer. Vi vil dog gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med en løsning! :blush:

NEXSMART

Enkel installation men inställningarna i appen bristfälliga och svårförstådda

Nexsmart Vision 4.
Enkel installation och bild direkt på mobilen. Men att ställa in parametrarna i appen Smart Life var inte enkelt. För det första är texten så liten i QuickGuide att förstoringsglas krävs, för det andra stämmer inte vyerna/tabellerna mellan QuickGuide som följde med kameran och hur appen Smart Life ser ut i verkligheten. T e x att ställa in inspelning på SD-kortet hittar jag inte, får bara ett foto med larmet/aviseringen.
Men bilden från kameran är skarp.

19 décembre 2023

Hej Björn,

Vi er meget kede af at læse, at du har haft svært ved at finde guides til dit kamera!

Jeg kan se at vores kundeservice har kontaktet dig med det samme, og sendt dig guides til dit kamera, med forklaring af interface, samt indstillinger for og tilgang af dine videooptagelser. 😊

Hvis der måtte være andet vi kan gøre for dig, eller hvis du har yderligere spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive tilbage til vores kundeservice på service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. :)

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevetbesvær. Vi vil dog gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med en hurtig og nem løsning! :)

NEXSMART

Hur blir det nu när Telia lägger ner 2g…

Hur blir det nu när Telia lägger ner 2g & 3g nätet??
Kan man använda det gamla komponenterna??

13 décembre 2023

Hej Gaboro,

Tak for din anmeldelse.

Telias beslutning om at lukke deres 3G forbindelse, har ingen indflydelse på brugen af vores produkter, da de opsættes til lokal WiFi forbindelse.

Det eneste Telias data forbindelse kan have indflydelse på at hvor hurtigt internetforbindelsen er på din telefon og derfor hvor nemt du har ved at indlæse live-stream og videooptagelser.

Jeg håber at det var denne information du søgte, men hvis du har nogen yderligere spørgsmål, eller hvis du oplever besvær med dine produkter, er du altid mere end velkommen til at skrive ind til vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Värdelösa kameror

Värdelösa kameror ! Kan inte användas i regn eller snöfall, inte ens måttligt, ger falska utslag, den motorstyrda kameran har fått en uppdatering som gjort den sämre och bilden hackar. Upplösningen är hopplöst dålig och ingen HD kvalitet, går knappt zomma in för bilden blir urdåligt, speciellt i mörker, motordrivna kameran följer inte rörligt mål som uttalat utan tar en bild i farten som ofta är oskarp och fullständig oavändbar även om det är 2 meter ifrån. Rekommenderar absolut inte ett köp! då supporten inte ens är på svenska,och inget intresse finns från Nextsmart att lösa problemen.
Går inte heller att ta bort en uppdatering.

Ser man hemsidan så är det inget seriöst företag och knappast förenligt med Svensk lag då produkterna inte är vad säljaren utlovar.

30 octobre 2023

Hej Ice,

Vi er meget kede af at læse, at du oplever problemer dit produkt!

Jeg kan se at vores kundeservice har kontaktet dig med det samme, og tilbudt forskellige muligheder for at afhjælpe problemet. Heriblandt tilbud om ombytning til et nyt kamera. :)

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet problemer. Vi vil dog gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med en løsning! 😊

NEXSMART

Fungerade bra tills Telia ändrade till…

Fungerade bra tills Telia ändrade till både 5.0 och 2.4Ghz så nu går det inte att koppla på den,tydligen klarar den inte att båda Ghz är på! Alla deras kameror fungerar bara med 2.4Ghz, värdelöst skräp som inte går att använda. Provade med att använda den för båda Ghz men nej fungerar fortfarande inte.

21 octobre 2023

Hej Mika,

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi beklager at du har oplevet tvivl om dine kameraers funktionalitet. Jeg kan se at vores kundeservice hurtigt har kontaktet dig, i håb om at kunne få opsat dit kamera igen, til dit nye internet.

Husk at du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se – så hjælper vi gerne med opsætning, indstillinger, funktioner eller hvad end det måtte være. 😊

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet besvær med kameraet. Vi sidder dog altid klar til at gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig videre!

Med venlig hilsen

Köpte en utekamera

Köpte en utekamera. Vision 4. Jättebra bild och upplösning, bättre än väntat. Känner av ljud mycket bra. Känner dock inte alltid av det visuella. Får ingen notis när någon är en bit ifrån kameran. Men över lag är jag fantastiskt nöjd. // Såg efteråt att jag ställt in den lite fel så nu känner den även av det visuella jättebra. Supernöjd

11 septembre 2023

Beställde två kameror SENZE

Beställde två kameror SENZE, samt 4 Smart tracker till min mamma som börjar få det svårare hemma.
Leveransen gick fort, inget onödigt stort paket utan det gick ner i postlådan hemma.
Lätt och snabbt att få igång, så nu har vi koll på att mamma inte snubblat i trappen samt koll på husnycklarna.
Hade satt 5 stjärnor om vissa funktioner beskrivits tydligare.

31 août 2023

Otroligt dåligt att ni inte har…

Otroligt dåligt att ni inte har telefonsupport. Era tekniker förstod inte vad jag hade för behov av funktioner på kamerorna. Och svårt att kunna bolla frågor via e-post.
Som användare, och inte så tekniskt bevandrad behöver frågor bättre kunna klargöras vilket endast kan göras via personlig direktkontakt.
Frågor kvarstår om olika facktermer gällande inställningar och t.ex. varför bilder vid larm tas sent så att inget onormalt syns på bilden.

4 septembre 2023

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi beklager at du har oplevet tvivl om dine kameraers funktionalitet og hvordan bevægelsesdetektion fungerer. Jeg kan se at vores kundeservice hurtigt har kontaktet dig, i håb om at kunne give dig den ønskede information og få det mest mulige ud af dine overvågningskameraer.

Samtidigt tilbyder vi op til 100 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet.
Ønsker du at gøre brug af din returret, så skal du på samme måde, gøre vores kundeservice opmærksom på dette. Her vil de hjælpe med information om hvordan du sender pakken retur, samt tilbyde en gratis returlabel.

Vi er endnu en gang kede af, at du har oplevet besvær med kameraerne. Vi sidder dog altid klar til at gøre vores absolut bedste for at hjælpe! 😊

Med venlig hilsen