No78 Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Synes fragten var lidt træls. Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene. Jeg synes det var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'articles en osier

Écrit par l'entreprise

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget venligt personale

Jeg har fået en virkelig god behandling af det meget venlige personale🤩

9 janvier 2025

Hej Lone :-)
Dejligt at du har haft en god oplevelse! Sofaen passer også så fint i dit hjem. Ligeledes med de andre fine ting, som du har købt hos os ;-)
Rigtig god dag ønskes du af os alle sammen <3

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening i butikken. Fin levering. Desværre små hak i spisebord

God betjening i butikken. Gin levering

9 janvier 2025

Hej Martin
Tusind tak for den søde anmeldelse.
Jeg mener ikke, at du har købt et spisebord hos os? Hvis du mener sofabordet, så var det jo en udstillingsmodel, men ærgerligt med de små hakker. Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kigge forbi butikken. Vi har netop modtaget en ny i egetræ :-)
Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Mvh. No78 Teamet

Noté 2 sur 5 étoiles

Lovely furniture and nice employees

Lovely furniture and nice employees, but one of the ordered goods arrived scratched. Vendor kindly offered to wait 3 months for new part. I asked wether it would be possible to just get a discount and did not receive a reply back.

7 décembre 2024

Fin vare, god kundeservice

Fin vare, god kundeservice

10 décembre 2024

Hej Jette :-)
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med vores varer og kunderservice.
God dag!
Mvh. No78 teamet <3

Noté 5 sur 5 étoiles

God service hele vejen igennem.

God service hele vejen igennem.
Samt et godt og flot produkt 👍

2 décembre 2024

Hejsa :)
Dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse og er glad for dit møbel!
Rigtig god dag :)
De bedste hilsner fra os hos No78

Frisk og velinformeret

Frisk, imødekommende og velinformeret service

5 novembre 2024

Hej Anette :-)
Tusind tak for den søde anmeldelse! Dejligt at du er tilfreds med vores service.
God weekend!

Superflotte vasketøjskurve!

Meget flot produkt (vasketøjskurve 3 stk) til en absolut sympatisk pris, super service. God kommunikation undervejs :)

12 novembre 2024

Hej Kari,
Tak for den søde anmeldelse. Dejligt at du er vilde med vores kurve - det er vi også selv ;-)
God onsdag!

Lækre produkter

Lækre produkter - fin betjening

25 octobre 2024

Hejsa,
Tusind tak for din fine anmeldelse! God tirsdag :-)

Daybed

Så modtog vi den daybed som vi har bestilt og den lever 100% op til vores forventninger. Kvaliteten er i top og den blev leveret af to meget hjælpsomme fyre. Den bliver vi glade for.

8 octobre 2024

Hej Susanne :-)
Dejligt at det hele flaskede sig! Og dejligt at alt lever op til dine forventninger.
God weekend!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og meget venligt og…

Super god service og meget venligt og imødekommende personale. Den bedste anbefaling herfra!

25 octobre 2024

Hej Birgitte :-)
Tusind tak for din fine anmeldelser - vi får altid smil på læben ved gode anmeldelser. God tirsdag <3
Mvh. No78

Smukke produkter

Smukke produkter, meget venlig betjening.

18 octobre 2024

Hej Vivian :-)
Tusind tak for din søde anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse.
God tirsdag!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin service.

Fin service.
Kørte fra Aarhus til Ebeltoft for at betjene os.
Venlig og imødekommende.

22 octobre 2024

Hej Emma :-)
Dejligt at du havde en god oplevelse.
Rigtig god weekend!
Mvh. No78 teamet <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker bare no78 og alle dem der…

Elsker bare no78 og alle dem der arbejder derinde er bare så søde og hjælpsomme .
Kæmpe fan 💕

11 octobre 2024

Hej søde Karen,
Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi giver den videre til københavn afdelingen. Rigtig god tirsdag til dig <3
Kram og mvh. No78 teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse at handle i…

Super god oplevelse at handle i butikken i Ebeltoft 🤩

14 octobre 2024

Réponse de No78

Hej Janell :-) Dejligt at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din søde anmeldelse!
Rigtig god tirsdag til dig <3

Godt produkt

Godt produkt, venligt personale😊

20 septembre 2024

Réponse de No78

Hej Karin. Tak for den søde anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus