Nokkelringnavn Avis 13

3,3

3,3

Moyen

Fornøyd!

Jeg bestilte her 8. februar, og sjekket trustpilot ETTER jeg hadde bestilt. Regnet da med at jeg ikke ville motta noen vare, basert på andre anmeldelser her. Mottok i dag nøkkelringen, det tok 3 uker, men den var verdt å vente på. Pen gravering, bilde i god kvalitet.

25 février 2026

Jeg likte veldig godt å bestille en…

Jeg likte veldig godt å bestille en nøkkelring på denne nettsiden, fordi nøkkelringen kom i utmerket kvalitet – akkurat slik jeg ønsket. Selgeren er veldig oppmerksom og sendte meg hele tiden meldinger under produksjonen av nøkkelringen, og viste med bilder hvordan den kom til å se ut. Anbefales på det sterkeste, jeg kommer til å bestille igjen.

13 janvier 2026

Dårlig kvalitet på gravert bilde

Nøkkelringen kom 1 uke senere enn det som var beregnet. Teksten var fin, men bildet som ble gravert var dårlig kvalitet. Ikke det samme som jeg ble sendt på mail på forhånd for å vise hvordan det skulle bli. Skuffet.

12 avril 2024

Scam!!

Bestilte 29. oktober. Etterlyste et stykke ut i november. De sa det ble sendt fra Sveits og derfor måtte jeg være tålmodig. Enda ikke dukket opp noe.. scam

29 octobre 2023

Dette er bare noe tull

Dette er bare noe tull! Bestilte 17. desember og har enda ikke mottatt noen vare. Innser jo også nå at dette ikke er en norsk bedrift. Så irriterende!

5 janvier 2024

ikke mottatt enda

Bestilte nøkkelringene 15. november og har enda ikke fått dem i dag 17. desember. Forsøkt å få refundert pengene grunnet at varen ikke kom i tide, hvor de responderte at de skulle sende dem på nytt. Dette var 10 dager siden. Har heller ikke fått "de nye" de sendte.

17 décembre 2023

Ble sendt 22 september

Ble sendt 22 september, fortsatt ikke fått varen. Står heller ingenting om hvor varen befinner seg nå. Mon tro om dette er svindel..

22 septembre 2023

Gratis frakt - bullshit

Gratis frakt, men likevel oppkrav fra posten ved henting. Tror man er på Norsk nettside, og står ingen ting under levering, man kan se det er fra utlandet under kontakt. Dårlig produkt med masse riper. Veldig misvisende bedrift. Anbefaler ingen å handle der!

14 février 2022

Ikke til å anbefale

Med første øyekast så opplever kunden at den er på en norsk side, men den oppholder seg i Gibraltar og har alle utganspunkt der. Det er først når en går inn og studerer dette at en ser at det kan komme ekstra kostnader med mums selv om en allerede har betalt frakt på det. Det står at transport er mellom 5-7 virkedager men nå har det gått 14 arbeidsdager uten at det har dukket opp noe.

25 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit