Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook mijn schoonouders van 85 en 90 oud hebben ze 's-avonds anderhalf uur buiten op een rolstoelbus laten wachten. Op de klacht aan Noot werd gereageerd met "sorry, het was druk". Waanzin natuurlijk.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk slecht , wat ik nou begreep, de opdracht komt uit Suriname?Maar mn vader 87 jaar met z'n vriendin dag voor onderzoek taxi besteld voor onderzoek ziekenhuis in hoorn! Om half 2 het onderzoek... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalige service! Mijn opa (90j) en oma (85j) hebben 1,5 uur in de kou staan wachten! Wat een ongelooflijk prutsbedrijf is dit. We hadden ruim van tevoren een taxi geboekt voor mijn opa en om... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Noot leerlingenvervoer Den Haag wacht niet eens een halve minuut en is weg. De hele dag van mijn zoontje is verpest. En als je ze belt, geven ze aan dat ze 5 minuten hebben gewacht, wat totaal niet wa... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Huur hier geen busjes

Huur hier geen busjes of neem het gesprek op! Ik had 2 busjes gehuurd en gevraagd als het goed was als ik deze 'snachts kon inleveren? Dat was geen probleem werd mij verteld en kon deze voor het hek neerzetten en de sleutels in de brievenbus doen. Heb paar dagen later mail ontvangen dat dit absoluut niet de bedoeling is omdat collega's er niet langs konden. Krijg ik nu mijn borg niet terug

20 juillet 2024

Asociaal rijgedrag

Hier in de woonwijk waar een dagbesteding zit van Careander wordt er ontzettend hard gereden door jullie bussen . Echt schandalig want dit is een buurt waar een basisschool aan zit en kinderen spelen op straat . De straat waar de dagbesteding is wordt gigantisch hard in gereden door jullie alsof jullie God in Frankrijk zijn met die lompe bussen van jullie . Super asociaal gedrag !

3 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige ervaring met noot ,ik zou een…

Geweldige ervaring met noot ,ik zou een taxi krijgen van Noorderlicht ,die kwam niet ,Regio taxi van Noot gebeld en die was er binnen een uur in het vu ,ik wil jullie een groot compliment geven zowel de telefoniste als de chauffeur!

27 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ons zoontje moet door een busje van…

Ons zoontje moet door een busje van Noot opgehaalt worden om naar school te gaan. Om de haverklap krijgen we berichtjes dat de route na wordt gereden. Dit betekend dat hij ipv 7:30 pas tussen 9:30 en 10:00 thuis wordt opgehaald en dus veel te laat op school komt. Het is ook al gebeurd dat ze hem gewoon vergeten zijn, als je dan belt krijg je een telefoniste die zegt: je hebt geluk, de chauffeur wil nog omdraaien. Klachten wordt niets mee gedaan. Een planner of manager krijg je nooit te spreken. Planners of beter gezegt prutsers die niet eens de moeite nemen om je mail te beantwoorden om een oplossing te zoeken. Het draait alleen maar om geld en niet om de kwetsbare kinderen die ze vervoeren.

25 juin 2024

Drama bedrijf

Een uur te laat zonder contact op te nemen, dus werktijd tot 12.00 uur, en dan pas om 1 uur taxi en dan nog gecombineerde rit naar huis die 3x langer duurt als nodig

14 juin 2024

Op 28 april taxi om 21.15 besteld

Op 28 april taxi om 21.15 besteld. Stonden om 21.00 uur buiten en na 5 keer bellen kwam er rond 23.00 uur vervoer. DIT KAN TOCH NIET!.
DIT BEDRIJF HEEFT IN LANSINGERLAND EEN MONOPOLIE POSITIE. GEEN CONCURRENTIE. NOOT MOET ZICH DOODSCHAMEN. NOOIT MEER.

28 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Noot Leerlingvervoer is niet veilig…

Noot Leerlingvervoer is niet veilig voor je kind met speciale behoeften!
De chauffeurs voor leerling vervoer zijn onbekwaam en onbeschoft. Ook meestal veel te laat voor ophalen.
Ze dragen geen gordels bij het vervoer! en gedragen zich asociaal en onbeschoft.
Als ze aangesproken worden op hun gedrag, dan krijg je een grote bek terug.
Ook de reactie van de klantenservice van Noot is schandalig te noemen. (ik heb niet 1 ervaring maar meerdere in de laatste maanden)
Ze nemen geen verantwoording. Schuiven alle
problemen af. Kortom het is nooit hun schuld.
Ze zijn een vervoersbedrijf voor leerlingen met speciale behoeften... maar hebben geen idee en geen sjoege hoe normaal met hun klanten om te gaan.
Wat ik vreemd vind is (@trustpilot) dat de review score op 3 sterren staat? Terwijl100% van de klanten een 1 geeft.
Vier weken geleden stond de score van Noot op 1 ster. En alle nieuwe reviews geven 1ster.
@trustpilot jullie geloofwaardigheid ???

12 février 2024

Bus in de parkeervak!

Meerdere mensen in de straat hebben last van de bus die ervoor kiest midden op de weg te staan om kinderen op te halen. Als de gelegenheid er niet is, is daar uiteraard begrip voor. Vandaag voor het eerst aangesproken maar volgens mevr past de bus daar niet. Uiteindelijk ook nog een schreeuwende moeder? dat ik niet moet zeiken en gewoon moet wachten. Kortom het brengt continue onrust met zich mee. Ik moet ook mijn kinderen naar school brengen optijd en naar werk. Hoop dat hier wat wordt mee gedaan.

12 février 2024

Slecht vervoersbedrijf

Slecht vervoersbedrijf. Vooral de klantservice is heel slecht te bereiken. Sommige chauffeurs zijn heel lax in het naar de deur lopen om even te melden dat ze er zijn.
Hierdoor zien we met enige regelmaat de bus zomaar weg rijden. En kan mijn zoontje niet naar school.

Ik hoorde dit al eerder bij vrienden van mij. Maar geloofde dit in eerste instantie niet helemaal. Nu ervaren wr het zelfde.

Wanneer ik dit aan de klantenservice meld. Nadat ik ze eindelijk eens te pakken heb. Krijg ik terug dat de chauffeur er is geweest en daar wordt de kous mee afgedaan.

1 février 2024

Hele slechte vervoerdersbedrijf NOOT

Hele slechte vervoerdersbedrijf, elke vrijdag word mijn kind laat opgehaald/gebracht een dag zijn ze hem zelfs vergeten. Als je ze opbelt en vraagt hoe bepaalde dingen gebeuren geven ze als antwoord sorry mevrouw dat weten wij niet voor klachten moet u mailen.

8 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus