nordeafinans.se Avis 10

Bas

TrustScore 2 sur 5

10 avis

Lurendrejeri

Jag skaffade ett Forex-kreditkort (det är Nordea Finans) med giltighetstid till november 2026. Utan förvarning spärrar de kortet i mars 2025. Jag bor utomlands och trodde jag hade ett fungerande kreditkort till november 2026. Men se "de har bytt leverantör". Och Forex-kortet marknadsför Nordea gentemot oss som använder kortet just precis utomlands. Alla kundtjänster bollar runt mig med olika meningslösa ord, de har satt upp det så att ingen är ansvarig nu eftersom de ju ändrat leverantör. Och här står jag och har inget sätt att betala.

5 mars 2025

Värsta kundservicen någonsin.

Jag kontaktade Nordea Finans då jag som ny kund fått min första faktura.

Jag hade amorterat extra vid betalningen av fakturan och de pengarna har inte registrets hos Nordea Finans utan enbart lägsta beloppet för amorteringen (skiljer flera tusen).

Kundtjänstmedarbetaren Helen Tekle svarar och jag berättar att jag är ny kund och ställer min fråga om ovan. Varav hon snäser otrevligt tillbaka och bryter samtalet.

Ringer upp igen och sitter ytterligare en gång i 12min telefonkö.

Nu svarar en manlig kundtjänstmedarbetare som åtminstone säger att vederbörande ska göra en anteckning till ekonomiavdelningen, däremot kunde han inte ge ett svar när mina extra skulle registreras.

Det är märkligt att min betalning registrerats den 13e december men summan utöver månadsavgiften inte syns till.

Stora varningsklockor!

17 décembre 2024
Avis spontané

Har tydligen ett lån eller tillgod på…

Har tydligen ett lån eller tillgod på Nordea finance man har ingen möjighet att se konto/lån eller saldo.
Dessutom har man manuell inloggning med manuellt lösenord och inte bankid, vilket är häpnadsväckande! Till och med små idrottsföreningar har så pass stor säkerhet att man har MFA-inloggning men inte nordea finance privatkund? Det känns sådär seriöst!

13 septembre 2024
Avis spontané

Skulle helst ge en nolla om jag kunde

Skulle helst ge en nolla om jag kunde.
idag, för 20 minuter sedan, har jag efter nästan en halv timme väntan pratat med kundservice på Nordea finans angående en faktura som skickades till mig. Jag blev väldigt dåligt behandlad av tjejen jag pratade med. Helen sa hon heter. hon blev Irriterad om jag ifrågasätter strul med systemet som hänt i februari. Jag sa till henne att jag betalade regelbundet varje månad men hon blir bara mer irriterad. Har aldrig upplevt en sån otrevlig och väldigt bråkig person inom kundservice. Till slut avbröt hon samtalet och sa att hon inte vill prata med mig fast jag hade flera frågor.

4 avril 2024

Hade helst gett minuspoäng

Hade helst gett minuspoäng, trodde det var ett blufföretag jag hade kontakt med för det var så oproffsigt. Lovar något dom inte kan hålla och låter sen bli att svara på meddelanden. Har faktiskt aldrig varit med om att ett företag beter sig så. Undvik dom om ni kan!

28 novembre 2023

Värsta bolaget med bilfinanser

Värsta bolaget med bilfinanser. Deras avtal avdelning. Man ringer dem eller mailar. När dem väl svarar i telefon får inte svar på frågan eller hjälp. Efter en kötid upp mot 1 timme. Mail svarar dem inte. Skitbolag.!!!!

31 janvier 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit