Var tvungen att ge en stjärna fast jag ville lägga noll. La en order 3 dec som levererades den 5 jan. På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och sva... Voir plus
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Voir plus
Lite dålig kvalitet i jämförelse med priset. Beställde en stor planeringskalender men de förborrade hålen sitter för långt ut i hörnen så hela kalendern har vikt sig utåt efter kort tid. Kommer behöva... Voir plus
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Det var mycket prickor på produkte
Har fortfarande inte fått min…
Har fortfarande inte fått min beställning! Ingen info om någon försening heller!!
Lång väntetid men produkten…
Lång väntetid men produkten fasadsiffran som vi beställde var riktigt fin.

Réponse de Nordiccraft SE
Första planeringstavlan jag fick hem…
Första planeringstavlan jag fick hem var sönder. Jag kontaktade dom och fick snabbt återkoppling och dom skickade mig en ny. Jättenöjd med kundbemötande, service och tavlan😃

Réponse de Nordiccraft SE
Dålig returhantering om man ångrat sig
Dålig returhantering om man ångrat sig. Stå för frakt själv och svindyr till på köpet! Usch!

Réponse de Nordiccraft SE
Husnumret var klenare än vad det såg ut…
Husnumret var klenare än vad det såg ut på bilder.
På grund av det bara 3 stjärnor.
Annars, det var lätt att beställa och snabb leverans.

Réponse de Nordiccraft SE
Jag beställde den 27:e februari och…
Jag beställde den 27:e februari och idag är det 13 mars.
De har fortfarande inte ens behandlat det.
Kommer inte beställa härifrån igen.

Réponse de Nordiccraft SE
The product was delivered on time and…
The product was delivered on time and the quality was precisely as described on the website.

Supernöjd med almanackan
Supernöjd med almanackan! Sen fick vi jättebra hjälp från kundservice när leveransföretaget tappade bort vårt paket. Snabbt och smidigt löstes det.

Barnlampa-Giraff
Jättefin barnlampa som är till min bästaväns barn. Fint paketerat, skickades snabbt och snabb leverans.

Réponse de Nordiccraft SE
Låååååång leveranstid trots att det…
Låååååång leveranstid trots att det står att det ska vara snabb leverans. Fasadsiffran tunnt material, gatunamnet som var utskuret på siffran var snett. Aldrig mer köp här....
Inte så bra kvalité på mätstickorna
Inte så bra kvalité på mätstickorna. Väldigt tunna och saknade bättre gradering på den med giraffen. Fanns heller ingen upphängningsanordning utan bara dubbelhäftande tejp so inte fungerar på alla väggar.
Riktig bra tavla
Riktig bra tavla, som hjälper familjen i sin vardag. Bra leveranstid, kul att man kan välja färg.

Réponse de Nordiccraft SE
beställde i början av december
beställde i början av december, har betalt varorna, men inte fått produkterna ännu? och inga pengar tbx och inte fått svar!
Allt som allt.. dåligt
Lång leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fästen som jag beställt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om då jag trodde den var i glas. Svarstid på mejl har varit lång. Och kompensations alternativet var presentkort på 200kr eller skicka tillbaka tavlan. Helt värdelöst!
Usel kundtjänst
Garanterad leverans före jul.
Igår den 9/1, en månad efter beställning kom halva ordern fram.
Tar minst fyra dagar att få svar på kundtjänsten vilket gör all process ännu långsammare.
Först jag sista gången jag beställer härifrån.