Jeg har været rigtig godt tilfreds med mine behandlinger hos Nordic Skin Laser. Jeg har følt mig i trygge hænder, og resultaterne har levet fuldt op til mine forventninger. Jumana har været en fa... Voir plus

Super god service. Søde og imødekommende. Har haft problemer med at få alle hårene væk hos andre klinikker, hvor de er væk nu. Tak!

Et virkelig trygt og imødekommende sted at blive kosmetisk sygeplejerske. Der er god forplejning og en rar stemning, hvor man føler sig velkommen fra start. Undervisningen har en fin balance mellem te... Voir plus

I weekenden deltog jeg i et intensivt kursus hos Jessica og hudlæge Morten. Kurset var gennemført fra start til slut med fokus på teori, praktisk træning og arbejde med modeller. Det hele foregik i... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kæmpe anbefaling

Jeg har kommet hos Nordicskinlaser i et år nu, og jeg har altid gået derfra med et smil på læben. Jeg anbefaler det til alle jeg kender, for jeg synes det er alle pengene værd. Plus servicen er bare 10/10. Kæmpe anbefaling herfra🤗

19 août 2025

Super god service

2 juillet 2025

Professionel og rar oplevelse

Udover professionel service hos Nordicskinlaser hver evig eneste gang, er det en oplevelse med hygge og snak med de søde behandlere. Jeg føler mig altid tryg og taget godt imod og går derfra med et smil. Kan klart anbefale dem.

24 juin 2025

Nordic skin academy

Jeg valgte som sygeplejerske at videreuddanne mig til kosmetisk sygeplejerske. Det gjorde jeg ved Nordic skin laser og academy. Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv! Gået efter en drøm og samtidig været så heldig, at få dette hold med mig på rejsen. De er kompetente og man møder smilende ansigter, så snart man træder ind i deres klinik. Man er ikke i tvivl om at deres arbejdsmiljø er godt, for det smitter videre ud til både kunder og kursister. Stor anbefaling herfra🙏🏻

7 juin 2025

Dygtige og professionelle

Er yderst tilfreds med mine behandlinger i klinikken! Er efterhånden ved at være hårfri. Personalet er altid smilende, imødekommende og professionelle, som gør en tryg i deres hænder.

7 juin 2025

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg har gjort for mig selv! Professionel behandling! Vildt resultat! Havde slet ikke turde håbe på så flot resultat! Smertefri og meget grundig behandling. Jeg har gået hos Nordic skinlaser i over et år og kommer kun til touch up for at vedligeholde mit resultat.

2 avril 2025

Jeg kan slet ikke anbefale Nordic Skin…

Jeg kan slet ikke anbefale Nordic Skin Laser.

Jeg endte med at stoppe med at bestille tid hos dem, da de slet ikke havde styr på mit forløb. De anbefaler selv omkring 8-12 behandlinger, men efter 12 behandlinger og ingen rådgivning fra deres side af om hvor mange behandlinger jeg manglede, valgte jeg at stoppe med at bestille tid hos dem.
Derudover oplevede jeg tit at ved bestilling hos en bestemt medarbejder, dukkede andre op, så man kan sagtens risikere at få en helt anden medarbejder end den du har bestilt tid hos, som ikke kender dit forløb.

Så efter 12 behandlinger og 8.400 kr. ud af vinduet, er jeg på ingen måde hårfri nogen af de steder jeg fik behandling (kun meget lidt reduceret hårvækst), så jeg kan derfor på ingen måde anbefale stedet :) - til trods for den billige pris.

OBS: du kan ikke få rabat eller penge retur, hvis du ikke ser resultater og henvender dig til dem efter et par behandlinger....

2 novembre 2024

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING! Jeg har virkelig døjet med indgroede hår og efter at have været i behandling hos Nordic Skin Laser, så er det forsvundet helt!!! Mine ar fra tidligere indgroede hår heler også af behandlingen. Jeg havde prøvet alt og intet havde virket, indtil jeg prøvede Nordic Skin Laser. De er så søde og man føler sig totalt i trygge hænder!

21 mars 2025

Virkelig dygtig og professionel

Virkelig dygtig og professionel. Man er altid i gode hænder hos Nordic skin laser. Servicen er altid i top, fagligheden er høj og så er de bare rigtig søde. Kan kun anbefale dette sted! :)

14 mars 2025

Fantastisk oplevelse hos Nord Skin…

Fantastisk oplevelse hos Nord Skin Laser!
Jeg har gennemført to kurser hos Nord Skin Laser – ét i hårfjerning med laser og ét som kosmetisk sygeplejerske – og det har været en fantastisk oplevelse! Undervisningen var professionel, grundig og leveret af dygtige læger med stor ekspertise. Atmosfæren var behagelig og indbydende, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Nord Skin Laser til alle, der ønsker en seriøs og kvalitetsbevidst uddannelse inden for skønhedsbehandlinger.

10 février 2025

Kæmpe anbefaling til Nordic Skin Laser

Kæmpe anbefaling til Nordic Skin Laser. Jeg har haft to behandlere, og begge var super professionelle og søde. Jeg har førhen haft oplevelser med dårlige behandlere et andet sted. Så mit forløb her, har været så trygt. De både lytter til mine ønsker og behov. Udover det er resultaterne SÅ gode!!

Min største anbefaling til denne klinik.

10 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit