Rigtig fin handel
Bestilte en tv stander til min datter. Var spændt på kvaliteten, men synes bestemt den er pengene værd og min datter er glad.
Den kom også hurtig.
Hos Nordicstand finder du stilrene, mobile TV-standere, der kombinerer funktion, æstetik og solidt materialevalg. Vi er en dansk virksomhed med base i Aarhus, som selv håndterer kundeservice, pakning og forsendelse fra vores lager i Danmark. Vores mål er en enkel købsoplevelse, hurtig afsendelse og løsninger, vi selv vil have stående i hjemmet. Har du spørgsmål, hjælper vi dig gerne på mail eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.
Trindsøvej 6, 1. , 8000, Aarhus C, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Den kom også hurtig.
Modtog en rigtig fin stander til prisen.
Ingen problemer med levering og alt gik som det skulle - kan klart anbefales!

Réponse de Nordicstand
TEMU Produkt. Produkterne sælges som deres eget men er købt og kan købes igennem TEMU - Og det er til halv pris af det de oplyser....
Vil fraråde alle til at handle her.

Réponse de Nordicstand
Rigtig flot stander til pengene!
Har bestilt med 1 hylde og den passer perfekt. Nem at samle og leveringen var hurtig👍
Kan kun anbefales.

Réponse de Nordicstand
Var lidt nervøs efter jeg bestilte den, da jeg modtog en bekræftelses mail fra en underlig mail adresse.
Troede jeg havde mistet mine 1400kr.
Jeg skrev til dem og fik svar dagen efter.. og alt virkede fint.
Jeg bestilte søndag aften og modtog pakken onsdag formiddag.
Kvalitet på skruer og værktøj der fulgte med er lavet af kinesium.
Men er super glad for selve standeren.
Mega flot .. MEN !!..
Har du som mig et 65" fjernsyn, så kan soundbaren IKKE ligge på øverste hylde og det er lidt trist da det var min plan.
Så måtte ligge den på nederste hylde.
Så skal du have plads til soundbar kan du ikke nøjes med den med kun 1 hylde.
Men ellers er den super cool og flot og nem at samle.
Og man skal være 2 for at løfte tv'et op på bøjlerne.
Men virker bestemt til at være pengene værd 👍👍
Tak nordicstand ❤️