Efficient and fast service
Very kind, Fast and efficient and I feel very satisfied with the brightness of my windows. Thank you

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Hos Nordic Vinduespudsning er vores mål er at gøre hverdagen lettere for både private og erhverv. Når dine vinduer skinner, skinner din bolig eller forretning også ✨ Har vi været forbi hos dig? Hjælp os ved at dele din mening på Trustpilot – det betyder meget for os.
Bækgården 1, 3tv, 2620, Albertslund, Danemark

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Et godt stykke arbejde og så endda til en yderst fair pris. Varm anbefaling.

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Stor anbefaling. Smukt stykke arbejde, super glad for dejlig og imødekommende service. Dette firma kan varmt anbefales.

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Fint arbejde til en god pris. En klar anbefaling her fra

Altid pålidelig og altid hammer god service. Lige i skabet! Varm anbefaling 😄

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Jeg kan varmt anbefale Nordic vinduespudsning! Super professionel, punktlig og meget grundig i arbejdet. Vinduerne står skinnende rene, og servicen var venlig og fleksibel.

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Jeg er meget tilfreds med teamet, der kom for at pudse vinduer. De arbejdede både hurtigt og grundigt, og resultatet er virkelig fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dem.

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Pudsede for mig 1 gang i går og jeg er fuld ud tilfreds. Frem over er det dem der skal pudse mine vinduer.🥳👍ingen efterladt vand eller mørke pletter. Det er bare top👍👍

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Dygtigt personale. Fornuftige priser, vil helt klart anbefale dem, og vil helt sikkert bruge dem fremover.:)
Virkelig gode til at gøre deres arbejde og gøre kunderne glade:)
Laver normalt ikke anmeldelser, men følte sku for at gøre det her.
Havde tidligere på ugen besøg af Nordic Vinduespudsning, og kan bare sige var ikke skuffet. De dukket op til den tid vi havde aftalt, og kom hurtig i gang med at pudse mine vinduer. Min kone og jeg var begge super tilfredse med resultatet, og vi vil helt klar bruge dem næste gang. Super kvalitet, og en helt fin pris. Vil klart anbefales til andre, som vil have deres vinduer gennemsigtige igen.
Tusind tak for et godt stykke arbejde 👍

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Jeg er super tilfreds med Nordic Vinduespudsning! De kom til tiden, arbejdede hurtigt og efterlod vinduerne så flotte. Servicen var venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg bestiller dem helt sikkert igen! 🤩

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Jeg har nu haft Nordicvinduespudsning, som vinduespudser i et godt stykke tid, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! De kommer fast hver anden uge, altid til tiden og resultatet er helt perfekt hver gang, ruderne står helt skinnende rene hvergang.
Det er virkelig rart med en stabil og pålidelig service, hvor man aldrig skal bekymre sig om noget. Kommunikation og betaling foregår nemt, og personalet er både venlige og professionelle.
En klar anbefaling herfra!

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Det var min første gang med Nordic Vinduespudsning, og jeg er virkelig positivt overrasket. Hurtig og venlig service, og resultatet blev super flot. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen

Réponse de Nordic Vinduespudsning
Super flot resultat. Smilende og tillidsfuld pudser. Jeg vil helt klart anbefale og bruge Nordic vinduespudsning igen😄

Réponse de Nordic Vinduespudsning
En savoir plus sur les différents types d'avis.