Nordiskspil Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

1. Fik ikke mine penge tilbage Har ellers en mail, at pakken lå på lageret, var glemt og nu var pengene på vej, men der kom ingen. 2.Så var der ikke registreret noget modtaget retur, eller noge... Voir plus

Bestilte den sidste julegave fredag d. 22. dec. og havde slet ikke forventet af modtage den dagen efter. Så kæmpe stor tak for den hurtige ekspedition og levering af pakken med GLS. Helt fantastisk nå... Voir plus

Nordisk spil laver nogle fine beskrivelser af deres spil - nogle er rigtig gode og nogle kan der godt tilføjes til. Men det gør det nemmere at beslutte hvilke spil man godt vil gå ind på, så man... Voir plus

Jeg købte et sæt Exploding Kittens Good vs Evil, hvor jeg til min ærgrelse, opdagede at kortenes bagside har et andet design, end de normalt har for Exploding Kittens. Derfor kan jeg ikke kombinere... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Du er kommet det helt rigtige sted hen hvis du eller brætspil og puslespil. Vores sortiment er både til kæresteturen, spilklubben og sommerhuset.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

På vej med GLS kort tid efter…

På vej med GLS kort tid efter bestilling.
Billig Fragt.
Dansk firma, hvor jeg tidligere har handlet. Kæmpe udvalg til gode priser og hurtig levering.
Jeg havde varen mindre end et døgn efter bestilling.

17 août 2023

Ekstrem og hurtig kunde service

Ekstrem og hurtig kunde service - handler helt sikkert her igen, de varmeste anbefalinger fra mig

30 juillet 2023

Hej Carina,

Mange tak for dine finde ord. Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse.

Dbh. Bent

Jeg bestilte et Matador spil som skulle…

Jeg bestilte et Matador spil som skulle bruges til en ønske gave..
Det gik let med bestilling...
Pakken kom hurtig med GLS..
Men sikken en skuffelse.. Spillet var forkert... Matador spillet var KORSBÆK... TEST DIN VIDEN OM MATADOR...
JEG forsøgte flere gange samme dag at kontakte Nordiske Spil.. Men måttet opgive da telefon numre var ugyldige..
Jeg måtte indkøbe et rigtig Matador spil i Bog Og Idé.
Jeg skal selv betale for en forkert pakke retur til Nordisk Spil..

Jeg har handlet rigtig mange gange på nettet... Der har aldrig været problemer med at returnere vare handlet på nethandel..
Så kære venner Nordisk Spil kender åbenbart ikke denne ret til at returnere forkerte vare eller fortrydelsesret uden at det koster penge for forbrugeren... 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

21 juillet 2023

Hej Ove,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Det kan svært at skelne mellem de forskellige produkter i matador-serien. Vi har benyttet lejligheden til at opdatere beskrivelsen af produktet.

Vi har lige overtaget webshoppen og det har desværre givet nogle udfordringer med vores telefonsystem.

Vi forsøgte at kontakte dig fredag for at løse problemet. Du skal være velkommen til at skrive til mig på info@nordiskspil.dk eller ringe på 70 60 33 53.

Mvh. Bent fra Nordisk Spil

Meget god og hurtig betjening

Meget god og hurtig betjening.
Varen var som forventet

25 juin 2023

Réponse de Nordiskspil

Det er godt at høre - tusind tak for anmeldelsen.

Bedste hilsener
Bent / NordiskSpil.dk

Fantastisk service

Bestilte en ordre, og opdager 10 min senere at jeg har købt et forkert spil. Ringede op og fik super hurtig service. Ikke nok med det, men fik ordren mindre end 24 timer efter, så 5/5 herfra.

14 juin 2023

Réponse de Nordiskspil

Tusind tak for den fine anmeldelse NIkolaj - Vi sætter pris på din anbefaling.

Rigtig god dag.
Bedste hilsener