Nordisktsken Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Enkelt att beställa och betala. Blev uppdaterad hela tiden vart min order var. Låg ett litet rosa paket i brevlådan, innehållet var väl inpackat. Är mycket nöjd med detta köp.

Jag är jätte nöjd med min beställning för det var jätte fina smycken med bra kvalitet. Det var smidig och enkel betalning utan några svårigheter! Det var snabb leverans för jag beställde smyckena på m... Voir plus

Jag la min beställning den 5 november och har fortfarande inte fått några smycken. Jag har betalat och bett om att få makulera min beställning men det är tydligen inte möjligt enligt kundtjänst. Alter... Voir plus

besviken trodde de var en nordisk sida med med .se trodde jag paketet kom iallafall inom EU men såg via spårning att det kommer från Kina. Handlar inte från shein osv pga miljön och kvaliten så tänkte... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

291 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

115 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tog lång tid att få leverans

Tog lång tid att få leverans. Några smycken tog lite längre än angiven tid att få. Motsvarade inte förväntningarna. Har försökt få kontakt för att reklamera men företaget svarar inte. SCAM!

15 octobre 2024

Säljer smycken från Temu

Lyckades som tur var avbeställa min order. Skulle beställa ett par örhängen men när jag skulle söka efter dom hittade jag exakt samma på Temu. För en femtedel av priset. Tråkigt att man säljer smycken från Temu som ”nordiska designersmycken”. Örhängena hette ”Daisy Flower”.

12 septembre 2024

Värsta köpupplevelsen

Blev som många andra lurade av att man tror att det är ett svenskt företag men icke, skickad från kina. En riktig besvikelse när man vill stötta mindre svenska företag.
Ser även här att de svarar kritik med att de har hög kvalitetskontroll, står även på hemsidan. Roligt när jag precis fått hem det värsta smycket jag någonsin sett. Beställde Winga (örhängen i form av fjärilsvingar). Ett par ska det vara. Ena är gulguld och svart i alla ”håligheter” och inbuktnader, framgår inte alls på produktbilderna. I mitt fall är alla små hål där stenarna ska sitta svarta prickar (alltså utan stenar). Produktbilderna visar ett tunt örhänge, i ljus fin guldfärg, utan svarta detaljer och med stenar vilket är felaktigt. På den andra delen av mitt par är den i samma form som en pinne. Ja en pinne. Den är bara ett rakt tjockt streck av denna fula ”guldiga” (läs gul gammal guld som använts i 20 år utan att rengöras) färg. Blev så chockad när jag öppnade paketet och det var det här jag höll i min hand. Så ifrågasätter starkt dessa högkvalitativa kontroller. Hade man haft det hade detta aldrig hänt, omöjligt att en pinne till smycke gått igenom en kontroll. Självklart kan de ske misstag, vi är bara människor men när båda delarna var så fruktansvärda kan det omöjligt vara så bra kontroller som det påstås.
Jag önskar att jag kunde lägga in en bild, det hade räckt för alla att avstå ett köp. Jag rekommenderar att avstå. Som någon skrivit i tidigare recensioner, dessa smycken finns på samtliga kinasidor för en bråkdel av priset. Det är ingen design med patent så att säga :-) skickas dessutom med största möjlighet från samma fabrik.

Skickade ett mejl för över 24 timmar sedan utan svar. Får se om de tar på sig detta och erbjuder återbetalning annars tar jag det vidare.

27 août 2024
Avis spontané

Köpte 2 par örhängen till min flickvän…

Köpte 2 par örhängen till min flickvän i 20 års present. Hon blev super nöjd. Hon fick massa komplimanger av sina vänner. De smycken jag köpte var tydligen jätte trendiga. Örhängen hade också jätte bra pris till skillnad från andra snygga örhängen. Vad jag vet har dom fungerat väldigt bra hittills, hon använder dom väldigt ofta.

1 juin 2024
Avis spontané

Jag har nu köpt härifrån flera gånger…

Jag har nu köpt härifrån flera gånger och är överlag nöjd med mina köp. Tycker att dom har ett intressant sortiment och smycken till riktigt bra priser. Dessutom är dom lätta att få kontakt med om man har frågor eller om problem uppstår.

12 juillet 2024

Scam företag!

Produkterna motsvarar inte bilderna över huvud taget, framstår som ett nordiskt design företag men det som kommer är billigt krafs från Kina (?!), Utan att informeras om det.
Riktigt scam-företag. Hoppas kunna returnera produkterna nu och få pengarna tillbaks.

15 mai 2024
Avis spontané

Missfärgade smycken och fästen som…

Missfärgade smycken och fästen som släpper

Köpte örhängen och halsband. Har använt dem knappt två månader och två av fem ringar och ett av två halsband har blivit missfärgade och två av örhängena har tappat sin funktion i fästena så de är obrukbara utan att lossna. Detta slutar med att de flesta av smyckena jag köpte går inte att använda. Riktigt dåligt.

7 mai 2024

Köp ej från denna sida.

Köp ej från denna sida.
Köpte ett halsband (Young hearts) i maj 2023. Fick hem det efter någon vecka och kvaliteten var inte som på bild. Trodde det var ett svenskt företag med gedigna smycken men det som kom var en billig lätt och icke-solid kedja med hänge som inte alls kändes bra i kvaliteten. Det åkte i soporna, vill inte bära något som inte känns säkert eller har säkra metaller i sig.
Anledningen till sen recension är att jag nu såg att denna webbutik blivit granskad av Konsumentverket, uppenbarligen flera som blivit lurade…

1 mai 2023
Avis spontané

Tycker inte det motsvarar…

Tycker inte det motsvarar förväntningarna för det priset😔

Se upp med fotlänk! Den var alldeles för kort för en vuxen svensk. Det står 19 cm, jag som missade att det är väldigt kort.

21 avril 2024