Nordlys Print Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Fremragende kundeservice! Jeg har bestilt kunstprint for første gang og fik både via mail og telefonopkald mega god og rar rådgivning af Jens. Han tilbød mig at lave nogle testprint og sammen fand... Voir plus

Fra min første henvendels har Jens beredvilligt svaret på alle mine uddybende spørgsmål om lærredsprint. Jens er hjælpsom og giver gode råd og vejledning for at opnå det bedste resultat, når mine... Voir plus

Print af højeste kvalitet, printet på super lækkert kvalitetspapir. Farverne står fantastisk og meget farveægte. Der ydes en kundeservice ud over det sædvanlige og man kan altid komme i kontakt med de... Voir plus

1. Service d'impression de photos
  2. aussi dans
  3. Galerie d'art

Écrit par l'entreprise

Nordlys Print tilbyder fine art print og plakater i gallerikvalitet og til konkurrencedygtig pris. Upload dit eget billede eller vælg fra vores galleri.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

48 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og behagelig kontakt med releva…

God og behagelig kontakt med relevant vejledning og hurtig betjening. Trykkene er skarpe og har en super god kvalitet så alt i alt yder Nordlysprint en rigtig god service og kvalitet hele vejen rundt.
Britt Fage
Kunst og Rammer

14 juin 2023

Flot produkt

Lidt længere leveringstid end forventet, men virkelig flot produkt til en god pris.

5 février 2023

Professionel vejledning og…

Professionel vejledning og ekstraordinær service.

Jeg kan varmt anbefale Nordlyst Print, da jeg har fået en yderst professionel vejledning. Jeg har ikke før fået printet mine kunstfotos, og jeg var derfor i tvivl om hvilken løsning jeg skulle vælge, for at få det udtryk som jeg ønskede. Med en telefonopringning fik jeg en god vejledning og endda prøver tilsendt, så jeg kunne vælge den rette løsning for mig. Jeg har desuden oplevet et stort engagement og passion for det produkt man leverer.

20 janvier 2023

Rigtig fin service og yderst flotte aluminiumsplader

Bestilte fire aluminiumsplader fra nordlys print af yderst høj kvalitet. Jens, (ejeren af Nordlys Print) uddelte meget fin vejledning og service. Han hjalp mig blandt andet med at finde en fin liste- og rammebutik nær mit område. Der endte jeg så med at købe fire svæverammer til pladerne for at give dem lidt ekstra charme. Anbefaler stærkt Nordlys Print til dig som gerne vil pynte dit hjem lidt mere op.

27 janvier 2022

Fantastisk service

Fik lavet billeder taget m mobil til plakater i forskellige størrelser. Opløsningen på billederne var for lav til at andre firmaer ville lave en forstørrelse af billederne, men Nordlys ville gerne forsøge. Super service og kommunikation hele vejen igennem, svarer hurtigt på mail. Lovede pengene tilbage, hvis jeg ikke var tilfreds med plakaterne. Dejlig garanti at have.

17 janvier 2022

Muligvis noget af den beste service jeg…

Muligvis noget af den beste service jeg har fået , sendte et lille bitte billede lavet på min gamle mobil i meget mørke farver og skulle havde det printede ud i 120x80cm, dagen efter det var sendt modtog jeg mail hvor de havde rettede i billede 2 forskellige udgaver , så var det bare at vælge , det jeg har modtage er sindssygt godt farveren er lige i skabet kvaliteten af papiret er en verden for sig selv , frem over bruger jeg kun dem !
Kian andersen
Nibe

22 décembre 2021

Super god service

Super god service. De var meget behjælpelige da pakken forsvandt, p.g.a pakkepost firmaet.
Plakaten var også rigtig flot.

6 décembre 2021

Fantastisk!

Jeg har nu bestilt 2 tryk, af egne værker. Begge gange er det gået virkelig hurtigt, virkelig smertefrit! Papiret jeg valgte er af vanvittig lækker kvalitet. Og trykket kommer tilsvarende ud!
En kritik er indpakningen, der er meget pap! Jeg har dog ikke en løsning på denne, heller ingen forslag.
Men alt i alt har service, kvalitet og produkt været i top! Jeg kommer 110% til at handle herfra igen!

19 novembre 2021

Bedste oplevelse indenfor online shopping!

Kan klart kun anbefale denne hjemmeside!
Jeg skulle bestille 3 plakater af egne billeder, jeg havde fået lavet en fejl i min ordre (fra min side) og bestilt de rigtige størrelser men også 3 forkerte størrelser, jeg kontakter dem herefter om aftenen og forklarer, 30 minutter efter er pengene blevet mobilpayet til mig og havde min ordre indenfor få dage - og ovenikøbet var plakaterne SÅ flotte og lige præcis hvad jeg ønskede! Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra og kan kun anbefale stedet!
10/5 stjerner herfra❤️

23 juin 2021

Top-Class Produkt + Hurtig og Professionel Service

Da Jeg kontaktede virksomheden, fik jeg super professionel og hurtig rådgivning, og fik leveret et fantastisk godt billede i top kvalitet kun to dage efter min første kontakt med Nordlys print.

Virksomheden får 5 stjerner herfra og jeg har allerede planer om at bruge dem til flere prints jeg skal have i en ny lejlighed jeg flytter til næste måned.

13 juin 2021

Fantastisk!

Fantastisk god, effektiv og behjælpelig service - jeg modtog mit print hurtigere end jeg overhovedet havde kunnet forvente og er mere end yderst tilfreds med kvaliteten :)

27 mai 2021