Courtagefri månadspsrande i ETFer är superbra. Önskar dock fler ETFer i erbjudandet. Vad ni kan göra bättre är likt Avanza lista framtida utdelningar så fort de blir kända. Den funktionen gör att j... Voir plus
L'entreprise a répondu
jag är nöjd med Nordnet appen. En fantastiskt jobb har ni gjort. Jag är supernöjd med både appen och dess innehåll välplanerat det märks verkligen att ni har lagt ner mycket tid Mycket bra app!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Otrolig skillnad i mottagande o information jämfört med storbankerna! Trevligt och kunnit bemötande och fick direkta och tydliga svar på en gång istället för att vänta o kopplas vidare som på stor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lämnat feedback i snart ett år, har anmält mig som Beta testare, helt utan återkoppling. Er kursuppdatering på fonder är inkonsekvent. Ni ger dagligen besked om hur mitt depåvärde utvecklats me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare. Vår övertygelse är att kunskap växer när den delas. Hos oss får du därför mängder av inspiration, insikter och möjlighet att diskutera börsen och sparande med andra.
Alströmergatan 39, 11247, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Er kursuppdatering på fonder är inkonsekvent. Ni ger dagligen besked om hur mitt depåvärde utvecklats men det stämmer inte.
Er jättefina analysfunktion bygger på felaktigt grunddata och då stämmer inte analyserna.
Jag kan fortsätta länge.....

Réponse de Nordnet
Svårt att läsa fjuttiga artiklar. Går inte att kopiera dessutom.

Réponse de Nordnet
riktigt urusel plattform tyvärr.. eran layout design på eran hemsida och app drar ner på upplevelsen. Det är otydligt, krångligt och ingen bra översikt på innehaven. dessutom har ni otroligt mycket krångliga test man hela tiden ska göra som dessutom är väldigt luddiga i sina svar. Jag är en erfaren trader och arbetar inom det men era test kräver att man fotar varenda svar till en ai robot för lyckas pricka alla rätt!

Réponse de Nordnet
Otrolig skillnad i mottagande o information jämfört med storbankerna!
Trevligt och kunnit bemötande och fick direkta och tydliga svar på en gång istället för att vänta o kopplas vidare som på storbankerna och ändå inte få nåt tydligt svar...
Blir att pröva Nordnet nu👍

Réponse de Nordnet
Kundservice precis som den ska vara. Trevlig, bra bemötande och framför allt empatisk.
Dock är avgifterna vid handel för höga jämfört med konkurrenterna varför jag väljer att byta.

Réponse de Nordnet
Vid varje tillfälle ger kundservice mycket bra information och har ett gott bemötande.

Réponse de Nordnet
Asså jag upplever aldrig någonstans bättre service än på Nordnet . Supersnabb service ,
Hjälpsam personalen . Är väldig nöjd 👍👍👍

Réponse de Nordnet
Nordnet var billigt engang, men også her er grådigheden sat ind. Kursskæring og ugennemskuelige priser gør Nordnet dyr. Det sjove er, at de jager kunderne bort, tilsyneladende uden at vide det, fordi ledelsen er forblændet af deres grådighed.
Jeg har været Private Banking kunde i mange år, men jeg skifter nu.
Deres grafer er sommetider fyldt med fejl og manipulationer. Eksempelvis har jeg et gennemsnitligt afkast på over 26% om året de sidste mange år… Det er jo bedre end Warren Buffett.
Nordnet kan heller ikke finde ud af, at notere verdens største selskaber. Søg fx på Eli Lilly, Procter & Gamble, Disney eller Johnson & Johnson. Alle selskaber har mig bekendt altid har befundet sig på børsen i New York (NYSE). Nogen af dem i langt over 100 år. Bare ikke hos Nordnet, hvor de konsekvent står listet som NASDAQ aktier.
Skal du på pension og gerne vil have udbetalt en fast månedlig sum, skal du forvente et enormt gebyr, der reelt forringer dine investeringer markant, stik imod Nordnets egen aggressive markedsføring, der handler om, at det er de traditionelle banker der er dyre, hvilket mange også er. Så her bruger Nordnet printer tricket. Lokker med rimelige priser på ETF´ere, men når pengene skal ud, klapper fælden.
Det er altid trist at se, når velmenende unge mennesker starter en virksomhed, som med årene udvikler sig til en grådig velsmurt maskine, hvor det reelt handler om at suge max profit ud af kunderne. Men når man ser på ejerkredsen bag Nordnet, kan det ikke undre.

Réponse de Nordnet
Nordnet tar ut pengar från mitt konto utan att meddela.
Borde rimligtvis gå att få reda på vad uttagen avser?

Réponse de Nordnet
Jeg skulle lige herind for at se, om andre har svært ved at få deres penge ud. Jeg kan se, jeg ikke er den eneste.
Jeg har før sat penge ind, tager penge ud. Men nu står der at jeg ikke har noget kort tilknyttet, har forsøgt at tilknytte. Stadig intet. Har ventet over en uge, efter forsøgt tilknyt. Der sker ingenting. Står stadig ingen kort tilknyttet … de har skrevet en mail, at de har modtaget mit forsøg på tilknytning og nu vil se på det … 🤷♀️ Der har tidligere ikke været er problem, så ved ikke hvad der er sket med Nordnet. Jeg skal ikke ha flere penge derind ihvertfald.

Ni är duktiga och jag uppskattar er: Jim ( James ) Kelly

Réponse de Nordnet
Fick hjälp med mitt ärendet på en gång.

Réponse de Nordnet
Only interesting bank in the Nordic region!

Réponse de Nordnet
Riktigt bra och seriöst företag. Använt det i flera år. Tydligt och bra app för aktie handel mm..
Var i kontakt med kundservice idag strax efter lunch har var först i kö direkt. Kom fram på några enstaka minuter och fick prata med en riktig människa och inte någon robot som inte begriper skånska.
Mycket trevligt bemötande och tydliga svar samt tips.
Skulle absolut rekommendera.

Réponse de Nordnet
Kort svarstid, konkret och bra hjälp, trevligt bemötande plus tips om smidig funktion i app/hemsida.

Réponse de Nordnet
Mycket trevligt bemötande när jag ringde upp Nordnet med mitt ärendenummer.
Killen förklarade, berättade och visade mig via datorn hur man skulle göra på ett lugnt och tydligt sätt så man förstod, hur man går tillväga.

Réponse de Nordnet
Har använt Nordnet snart i 10 år. Helt nöjd med vilken information som finns på hemsidan samt Enkelt att lägga order. Kundkontakten är vänlig och kunnig