Ik kocht de draadloze lamp vooral voor het balkon omdat daar geen handig stopcontact in de buurt van de tafel zit. Dat probleem is nu opgelost. De batterij gaat prima mee voor hoe ik hem gebruik en he... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb de jas wel geleverd gekregen maar ze hebben niet de door mij bestelde maat gestuurd. Deze jas is veels te klein en het geraffineerde is dat ze het label (met de maat er in) er af hebben geknipt... Voir plus
Dramat, oszuści. Zamówiłam silikonową lampkę, a otrzymałam bezwartościowe coś wykonane z plastiku. Nie chcą oddać pieniędzy ani wymienić towar na pełnowartościowy. Problem z komunikacją, słowem są to... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Schaldige service
Schaldige service. Niet bestellen want je wordt gegarandeerd teleurgesteld. Ik heb mijn bestelling veel te laat binnen gekregen, slechte kwaliteit en geen mogelijkheid tot retourneren.

Réponse de Norlume
Dropshipping vermomd als Nederlandse…
Dropshipping vermomd als Nederlandse webshop op NL domein en met NL KvK-nummer.
Lamp gekocht die bij Norlume.nl € 199,95,- kost en op Ali Express (EXACT dezelfde lamp) € 72,-.
@Norlume.nl: bestellingen van gisteren 8/4/2026 ordernummer #1729 op naam van M. Dijkslag te Leiden DIRECT annuleren zoals verzocht in de door mij vandaag 9/4/2026 verstuurde emails en terugbetaling van door mij betaald bedrag van € 479,88 binnen 48 uur, anders onderneem ik juridische stappen. Bevestiging via mijn emailadres en geen standaard flutreactie zoals hier op andere reviews P.S. ook ik heb een standaard flutreactie hier teruggekregen. Aangetekende brief is verstuurd en als ik binnen 14 dagen niet mijn geld terug heb, start ik een kort geding. Ze zullen het wel merken. Koop hier niet!

Réponse de Norlume
Slechte kwaliteit voor veel te veel geld. Retourneren moet naar China op eigen kosten!
Dit is directe verzending vanuit Azië. Afgezien dat het product van een belabberde kwaliteit was voor deze prijs ben jezelf verantwoordelijk voor retourneren. Er wordt geen service geboden omtrent retourneren. Kosten kunnen oplopen tot 80 euro voor retourneren. Het pakket kwam in een slechte staat binnen, het product was defect en de kwaliteit benedenmaats. Het ziet er mooi uit op een plaatje, maar karton met een printje.

Réponse de Norlume
Blijf bij bekende websites bestellen
Blijf bij bekende websites bestellen, probeer niks nieuws. Retouneren word je onmogelijk gemaakt! Ze dreigen met hoge retourkosten die voor jou rekening zijn. Ze geven je via mailcontact niet het retouradres en bieden je allemaal vreemde kortingen aan zoals 15% van het bestelbedrag en daarbij dat je niet hoeft te retouneren. Wat een vreselijke site met een vreselijke klantenserivice. Dit is een scam. Ze reageren hier op lage reviews, maar trap er niet in. Hoop dat ze snel failliet gaan.

Réponse de Norlume
Prettige ervaring goed en snel…
Prettige ervaring goed en snel geholpen, een goede badmat ligt goed en maakt dat je niet kan uitglijden

Ik bestelde kussentjes
Ik bestelde kussentjes, maar heb alleen hoesjes voor kussentjes gekregen. Het is gemeld bij de klantenservice en ik hoop dat ze de kussentjes snel nasturen! Voor alleen hoesjes worden het wel erg dure kussentjes.
Afwachten!

Slecht kwaliteit producten.
Slecht kwaliteit producten.
Ze verkopen producten die ook op Chinese websites zoals Aliexpress/Temo/Shien etc te vinden zijn, maar dan voor 4 of 5 keer de prijs. Koop niets op deze site, dat is mijn advies.
Zeer onprofessionele webshop.
Op de website wordt een “30 dagen geld-terug-garantie” beloofd, maar in werkelijkheid moet je het product op eigen kosten naar China retourneren. Deze informatie wordt niet duidelijk vooraf vermeld en zit verborgen op de website.
Daarnaast proberen ze retouren te vermijden door lage terugbetalingen (15% / 30%) aan te bieden.
Dit is misleidend en absoluut niet professioneel.
Ik raad deze webshop af.
En de klantenservice reageert altijd op dezelfde manier: blablabla. Neem contact met ons op, maar ze lossen niets op! KOOP NIETS VIA DEZE WEBSITE!!

Tja ik heb besteld
Tja ik heb besteld, en gaat nog even duren. Alles blijkt uit China verzonden te worden. Ik hoopte 2 dagen levering gaat maand duren. Kwaliteit maak ik mij nu al zorgen om. Plaatjes is een ding… afwachten helaas

Réponse de Norlume
Na zes mails eindelijk het adres om de…
Na zes mails eindelijk het adres om de lampen te retourneren. Geven in eerste instantie aan, aan het milieu te willen denken, maar halen wel hun producten uit een andere continent. Nog net geen €40 aan retour kosten. Vervolgens twee maanden later, nog geen geld terug! Maar circa €165 aan kosten gehad door dit bedrijf!!!

Réponse de Norlume
Alles oogt degelijk en goed gemaakt
Alles oogt degelijk en goed gemaakt. Je merkt dat het geen goedkoop product is.

Réponse de Norlume
Ik ben echt blij met onze nieuwe lamp
Ik ben echt blij met onze nieuwe lamp. Hij geeft een heel warm licht en past precies bij onze meubels. Levering was snel en alles netjes verpakt.

Lunara maakt het gezellig
De Lunara-vloerlamp is echt een aanwinst in de woonkamer. Hij staat stevig en het licht is precies zoals ik zocht. De bezorging was snel en het pakket zat prima beschermd.

Réponse de Norlume
Dropshipper die afspraken niet nakomet en zonder service!
Inmiddels drie weken geleden besteld en geen lampen. Vriendelijke reacties op onze mails, maar geen mogelijkheden om order te annuleren of geld terug te krijgen. Track & Trace toont producten al weken op zelfde locatie. Zeer onbetrouwbare partij, niet bij bestellen!

Réponse de Norlume
Mooi design en eenvoudige installatie
Mooi design en eenvoudige installatie. Geeft precies het soort licht waar ik naar op zoek was.

Zeer slecht
Zeer slecht, vragen hoe de lampen bevallen. Lampen zijn echter niet geleverd, ook geen geld terug gekregen, dus uitermate teleurstellend, om maar niet te zeggen schandalige zaak

Koop hier niets
Koop hier niets! Je krijgt troep en vervolgens wordt de retourzending je zo moeilijk gemaakt dat je je verlies neemt. Echt bizar dat dit kan.

Hier niets bestellen
Ik heb hier een kapstok besteld en die is kwijtgeraakt bij de post (GOFO). nu blijft Norlume maar wijzen naar GOFO en dat ik daar mijn geld terug moet zien te krijgen. Maar ik heb niet bij GOFO besteld, maar bij Norlume. Ze weigeren mijn geld terug te geven. Ze (Maria) blijven maar in herhaling treden over dat ik moet wachten, bij GOFO moet zijn, etc. Nog steeds mijn geld niet terug.
BESTEL HIER NIETS!

Réponse de Norlume
Mooi design en prima kwaliteit
Mooi design en prima kwaliteit, maar ik had net iets meer verwacht voor de prijs.

Handige tafellamp
De draadloze tafellamp is echt handig voor op het balkon. Geen gedoe met snoeren en je kunt het licht makkelijk zachter zetten voor ’s avonds.

Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Dit zijn dropshippers die hun zaken niet op orde hebben. Leveren lukt ze niet en terugbetalen duurt weken. Ze grossieren in nietszeggende antwoorden op je vragen. Doe het niet!
En nu ook nog beweren dat ze mijn naam niet kennen ... het blijft maar doorgaan.