Min streamning er forfærdelig flere dage om ugen. Jeg har gjort alt for at mit TV signal ikke skal fryse. Slukning og frakobling af både mobil, TV, router - opdateret osv. osv. og intet hjælper. Man b... Voir plus

dag 8 uden streaming. har snakket med 6 forskellige medarbejdere på de 8 dage og fået 6 forskellige historier. hold jer langt væk fra norlys. det er det absolut værste selskab nogensinde når vi taler... Voir plus

Jeg har nu kæmpet med Norlys i mere end trekvart år. Man kan med få klik købe deres tjenester, men opsige samme er tæt på umuligt og kan ikke ske via hjemmesiden med kun telefonisk (ventetid op til 1... Voir plus

En absolut forfærdelig app og fjernbetjening til. Den er helt håbløs at finde rundt i, især for en 70 årig person. Ved opstart viser den den afsluttede kanal og det er møg besværligt at få funde... Voir plus

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

278 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En ok oplevelse, med god service

Den 1/11-2025 fik jeg Norlys Play, det oplevede jeg som en ok oplevelse
Jeg havde problemer med at logge ind, derfor kontaktede jeg support og de oprettede omgående fejlmelding på mit problem, ca. 2 minutter efter modtager jeg en sms fra Norlys om at de var gået i gang med fejlfinding af problemet.
Efter ca. 10 minutter får jeg en ny sms om at de havde fundet fejlen og at jeg nu kan logge ind.
Som sagt så gjort, jeg kunne logge ind, og alt var ok både på iPhone, iPad og TV.
Fordi jeg ikke giver 5 stjerner er fordi jeg mangler info omkring min første faktura, men det ser jeg ikke som nogen problem da jeg har min ordrebekræftelse at henholde mig til.

2 novembre 2025

Virkelig skuffende produkt.

Virkelig skuffende produkt.
Man bliver bonnet for et produkt man ikke får den store hjælp til at logge ind på. De siger de vil hjælpe, men der sker ikke en skid.
Ydermere oplyser de at der er fortrydelsesret på 14 dage, men denne frafalder når abonnementet er aktiveret. Ergo, du har ingen fortrydelsesret.

Anbefale IKKE det her produkt.

24 octobre 2025

Meget skuffende streamingplatform

Meget skuffende streamingplatform
Anmeldelse:
Jeg er meget utilfreds med denne platform. Der er flere problemer:

Man kan ikke logge brugere af platformen. Kundeservice oplyste, at man skal ændre adgangskode og vente 24 timer – det er helt uacceptabelt.
Live streaming stopper ofte uden grund, og man skal manuelt starte afspilningen igen.
TV 2 Play kan ikke leveres uden reklamer, hvilket Waoo kan tilbyde – og til en bedre pris.

Hos Waoo kan man nemt logge ind og ud af brugere, og deres løsning er langt mere stabil. Denne platform lever desværre ikke op til forventningerne.

12 octobre 2025

TV stream og Internet, nej tak

Jeg fik installeret TV stream og Internet 1 juli 1025 og jeg har stadig ikke fået svar på mine spørgsmål ☹️
Når jeg ringer til jer kan man ikke komme igennem og hvis man beder om at blive ringet op, sker det aldrig som i ALDRIG ☹️
Når jeg skriver til jer er det eneste svar jeg får følgende:

Vi har desværre ekstraordinært travlt i øjeblikket og derfor er der længere behandlingstid på din henvendelse end normalt.
Du hører fra os snarest.

Dette svar har jeg nok fået omkring 10 gange☹️

Så jeg kan ikke anbefale Norlys til TV og Internet, hold jer til EL.

1 juillet 2025

Ubrugeligt

Ønsker at se TV, rår beskeden "for mange enheder logget på" - fair nok, men hvor f*** logger man enheder af? Ikke i app eller på Norlys selvbetjening. Forvirrende og frustrerende når man lovligt ønske at se TV man i forvejen betaler alt for meget for

12 septembre 2025

Hvorfor fjernede de administrerer…

Hvorfor fjernede de administrerer enheder, sidder og vil se landskamp. Min far er på camping så han er logget i på den ene endhed, jeg er på vej hjem i bus, så vil se den fra min telefon, så får fejlede for mange enheder, selvom der skulle være 4 Per hustand. Så nu kan jeg kontakte kundeservice i morgen når kampen er slut

8 septembre 2025

Jeg har fået godt nok af elendig service og produkt

Norlys Play app’en er til grin. Hvor jeg savner app fra Boxer. Jeg kan nu ikke længere administrere antal brugere, intet problem i gamle dage under Boxer. Dette oveni at signalet i meget lang tid har været dårligt og fryser.

Og service er bare utilstrækkeligt såvel hjemmeside som assistent som åbningstider for hjælp.

Jeg takker ikke Norlys for at ødelægge muligheden for at se Liverpool mod Newcastle.

Norlys har ganske enkelt ikke den tilstrækkelige knowhow til streaming af TV.

Jeg er ved at have gået nok.

25 août 2025

Norlysplay appen virker ikke

Norlysplay er helt til grin. Vi har igennem en årrække brugt Norlys til levering af El, internet og kabel TV. I den forbindelse har vi brugt Norlysplay til streaming i vores sommerhus. Siden mitten af maj måned har vi dog ikke kunnet logge på vores App og der blev oprettet en sag hos Norlys kundeservice. Så vidt så godt. Herefter har det været et stort rod det hele. Her 3 måneder efter virker det fortsat ikke og Norlys finder det åbenbart ikke længere nødvendigt at holde deres kunder orienteret. De svarer ikke på henvendelser længere og er åbenbart fuldstændig ligeglade.
I starten aftalte vi en kompensation på manglende levering- men at denne først kan ydes når det er oppe at køre igen. Men men men - kommer det nogensinde op at køre igen??? Man ved det ikke - og værst at det hele - Norlys ved det ikke engang selv. Jeg kan kun advare mod at tegne Norlysplay abonnement. Det er spild af penge - for det virker helt øjensynligt ikke.

18 août 2025

Skrald

havde engligt Stofa tv, men er tvunget til Norlys SKOD APP Tidligere (STOFA KUNDE).Her var det nemt at fjerne enheder man havde bruget, på Stofa tv som tidligere. det er fulstendigt umuligt i dag, selv AI Kan ikke komme med en løsning der virker. ( ER VIGT AT SIGE AT ANMELDENSEN KOMMER FRA HANS SØN DER PRØVER AT HJÆLPE)

13 août 2025

Jeg kæmper månedligt med Norlys der…

Jeg kæmper månedligt med Norlys der fakturerer for ting jeg ikke har bestilt. Senest internet og router, som de påstår jeg har bestilt. Jeg har haft firma betalt internet i tyve år, så hvorfor skulle jeg betale for internet ved Norlys.
Nu har de faktureret mig 1295 kr for en router de har sendt, som jeg ikke vil betale for at sende tilbage.. og jeg nægter at betale mere nu. Så nu truer de med at lukke for mit signal i morgen, hvis jeg ikke betaler.
Derudover er der 200 kr på rykkergebyr, på trods at at jeg har klaget over regningen to gange. Får bare en melding om at de har ekstra ordinært travlt..
ALDRIG ALDRIG TAGE NORLYS..
min første negative anmeldelse på trustpilot, men føj en behandling ..
Dette gælder ikke den søde kundeservice medarbejder, der kun er budbringer..

11 août 2025

lange ventetider på kundeservice

jeg nøjes med 1 stjerne, en ½ ville række
Jeg er tidligere Boxer kunde og var meget tilfreds lige ind til.
Mage til dårlig kundeservice skal man finde sig i. kommunikation der er misvisende. DEt er utroligt at Norlys ikke tager ved lære af alle de klager der er herinde.
Jeg har bestilt Flex8 og hentet kort. Det virker, indtil i dag, hvor minekanaler er væk igen.
Jeg vil aktivere Norlys Play, som jeg ikke kan. De skriver at jeg vil modtage et aktiverings link, hvilket aldrig kommer.De skriver at NU har de løst Flex8 bestillingsweb og sender det nye link, som så stadig ikke virker.
Når man har monopol på TV via antenne, kan man ikke tillade sig at behandle sine gamle kunder sådan. Hvis jeg går streaming vejen, så bliver det ikke Norlys.
KOM NU IND I KAMPEN

4 août 2025

NorlysPlay tager R.... på deres kunder

NorlysPlay tager r.... på deres kunder Big Time.

Tegnede et Streaming abonnement 8. juli 2025 med bekræftelse på mail samme dag kl. 9.36. Jeg fortryder dog hurtigt. og ringer ind for at opsige med det samme, ca. 10.50. MEN fordi jeg har været inde på NorlysPlay omkring kl.10, bortfalder min fortrydelsesret. og jeg skal betale fuld pris for noget jeg ikke engang har brugt. Jaaaa men du har jo været inde og aktivere din konto bliver der sagt i telefonen. Jo vel, men hvordan skal jeg kunne fortryde noget jeg ikke ved om jeg er tilfreds med, hvis jeg ikke kan se det i første omgang. Jeg er med på at det står skrevet med småt, men der må sku da være lidt rimelighed i det, og eller en fornuftig kundeservice - jeg har jo ikke brugt produktet i 5 min. Men det er de fuldstændig ligeglade med. Kundeservice på højt plan, eller....... Hold jeg langt væk fra Norlys på alle fronter, de tager r.... på kunderne.

8 juillet 2025

Norlys – elendig kundeservice, fejl på fejl og spild af tid

Norlys – elendig kundeservice, fejl på fejl og spild af tid
Gør dig selv en tjeneste og hold dig langt væk fra Norlys.

Min oplevelse med dem har været én lang række af fejl, frustrationer og håbløs kundeservice. Ved oprettelsen blev mine oplysninger tastet forkert ind, da Norlys – trods online tilmelding – stadig bruger manuel indtastning i et internt system (!).

Der har været konstante problemer med Norlys Play, hvor jeg bl.a. ikke kunne ændre mine tv-kanaler. Norlys’ løsning? At oprette dobbelt konti – hvilket blot skabte dobbelt rod og kaos i mit kundeforhold.

Deres netforbindelse er desuden yderst ustabil. Jeg har gentagne gange været nødt til at genstarte routeren for at få forbindelse. Og senest er jeg blevet opkrævet 540 kr. for noget, jeg aldrig har godkendt. Aftalen – som endda foreligger skriftligt – nægter Norlys at forholde sig til, selvom fejlen utvivlsomt er deres.

Når man forsøger at få hjælp, bliver det næsten komisk. Telefonkøen er konsekvent over 40 minutter, og når man endelig får fat i en medarbejder, er det som at tale med en ustabil version af deres app: inkonsekvent og forvirrende.

Alt i alt har jeg spildt mellem 19 og 21 timer over 9 måneder på at forsøge at få styr på fejl, som Norlys selv har skabt. Jeg har nu opsagt alle mine aftaler og går videre til Teleankenævnet.

Norlys er uden sammenligning den dårligste leverandør, jeg har haft – både teknisk og servicemæssigt.

23 juin 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit